botanika 28.01.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Lodówka bedzie ta: LG Electronics GR-459GLCAhttp://www.megamedia.pl/_n/n_chlodziarko-zamrazarki-2-drzwiowe-lg-electronics-gr-459glca-p11395.jpg ale mam kłopot z płytą ceramiczną.Czy ktoś użytkuje taką? Płyty elektryczne; AEG 66301 K-MN - Płyta ceramiczna z własnym sterowaniem http://www.agdhurt.pl/img/products/thumbnail/2926_4013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkrenz 28.01.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Botanika, a moze jeszcze wybralas zmywarke AEG Favorit 86080i, bo reszta tak, jak u mnie (na razie w planach, ale za 2-3 miesiace kto wie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkrenz 28.01.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Botanika, a moze jeszcze wybralas zmywarke AEG Favorit 86080i, bo reszta tak, jak u mnie (na razie w planach, ale za 2-3 miesiace kto wie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkrenz 28.01.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Botanika, a moze jeszcze wybralas zmywarke AEG Favorit 86080i, bo reszta tak, jak u mnie (na razie w planach, ale za 2-3 miesiace kto wie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 29.01.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Dzięki za podpowiedz .Zmywarki też szukam .Przyjrzę się temu modelowi.Ciekawe czy ma 1/2 wsadu i ukryty panel?taka mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 30.01.2006 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Użytkuję zmywarkę AEG Favorit kosztowała 2500 zł w maximedia nie wiem czy ten konkretny model bo nie pamiętam. W każdym razie ma 4 programy i zintegrowany panel –ukryty. Wcześniej nie miałam doświadczenia, bo to moja pierwsza zmywarka więc bazowałam na postach z wyszukiwarki.Jestem bardzo zadowolona. Najczęściej używam programu 30 mint. W tym programie moje zapieczone patelnie i zaschnięte gary są czyściutkie. Dlatego rzadko używam innych programów. Zwykłe szklanki kieliszki umyte idealnie brak stłuczek i jakich kolwiek uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ushii 20.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Możesz mi wierzyć lub nie ale mój okap naprawdę spełnia swoją funkcję. Mam pytanko na temat tego okapu, bo właśnie się nad takim zastanawiałam - jak bardzo jest głośny? tzn. nie na najniższym biegu, ale na takim, którego używasz najczęściej? i czy mogłabym poznać kubaturę lub powierzchnię pomieszczenia, w którym pracuje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A czy ktoś mi powie jak się utrzymuje taką płytę w czystości??? Czy D7, Chromoli i inne 'cuda' sprawdzają się na tym??? http://www.megamedia.pl/_p/6/n/plyty-gazowe-z-wlasnym-sterow.-ariston-ph-760-f-(an)-®-p6624.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 21.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A czy ktoś mi powie jak się utrzymuje taką płytę w czystości??? Czy D7, Chromoli i inne 'cuda' sprawdzają się na tym??? http://www.megamedia.pl/_p/6/n/plyty-gazowe-z-wlasnym-sterow.-ariston-ph-760-f-(an)-®-p6624.jpg I tu wychodzi wyższość płyt elektrycznych - czystość. Jak sobie pomyślę o tym jak czyściłem kiedyś gazówkę brrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 A czy ktoś mi powie jak się utrzymuje taką płytę w czystości??? Czy D7, Chromoli i inne 'cuda' sprawdzają się na tym??? I tu wychodzi wyższość płyt elektrycznych - czystość. Jak sobie pomyślę o tym jak czyściłem kiedyś gazówkę brrrr. Gazową dobrze się czyści tymi środkami jak ja zobaczyłam teściową jak pucuje płytę ceramiczną to dopiero mnie zmroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 27.03.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sam to robię więc wiem. Jeśli jest tylko brudna (bez przypaleń) - wystarczy gąbka z mleczkiem + wytarcie papierowym ręcznikiem Jeśli jest coś przypalone to mozna: a. szorować -bez problemów schodzi b. lepiej zeskrobać specjalnym nożykiem a potem jak na początku. Cała operacja czyszczenia to max. 1 minuta. W gazówce tyle czasu zajmowało zdjęcie i załozenie rusztu, palników itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 27.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wysłało dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sam to robię więc wiem. Jeśli jest tylko brudna (bez przypaleń) - wystarczy gąbka z mleczkiem + wytarcie papierowym ręcznikiem Jeśli jest coś przypalone to mozna: a. szorować -bez problemów schodzi b. lepiej zeskrobać specjalnym nożykiem a potem jak na początku. Cała operacja czyszczenia to max. 1 minuta. W gazówce tyle czasu zajmowało zdjęcie i załozenie rusztu, palników itp. Teściowej to zajęło więcej czasu dwu cyfrowa liczba, no ale ciągle nie było wysokiego połysku, więc trzeba było pucować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 27.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sam to robię więc wiem. Jeśli jest tylko brudna (bez przypaleń) - wystarczy gąbka z mleczkiem + wytarcie papierowym ręcznikiem Jeśli jest coś przypalone to mozna: a. szorować -bez problemów schodzi b. lepiej zeskrobać specjalnym nożykiem a potem jak na początku. Cała operacja czyszczenia to max. 1 minuta. W gazówce tyle czasu zajmowało zdjęcie i załozenie rusztu, palników itp. Teściowej to zajęło więcej czasu dwu cyfrowa liczba, no ale ciągle nie było wysokiego połysku, więc trzeba było pucować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 27.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam!! Od dłuższego czasu planuję kupić zmywarkę. Nigdy wcześniej nie myślałam o tym , więc nie bardzo wiem - jak się za to zabrać. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Jaką markę wybrać? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Trudna decyzja Aniu przed Tobą do podjęcia jak będziesz wiedziała czy zmywarka ma być 45 czy 60, z odkrytym czy zakrytym panelem - i czy w ogóle do zabudowy - to troszkę zawęzi asortyment Na dobry początek możesz sobie troche pooglądać na tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 28.03.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mój typ:- 60- z panelem zewnętrznym- niekoniecznie do zabudowy- max 5 programów (i tak korzysta się typowo z jednego lub dwóch) No i niestety odradzam Whirlpool a właściwie system szósty zmysł. Niestety większość wodociągów w Polsce nie trzyma dobrze twardosci wody i system głupieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 28.03.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Dzięki za zinteresowanie. Z tego co wiem, musi być 60, panel zewn. i nie do zabudowy. Już słyszałam, że Whirpool szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Dzięki za zinteresowanie. Z tego co wiem, musi być 60, panel zewn. i nie do zabudowy. Już słyszałam, że Whirpool szwankuje. Jak jeszcze do tego dojdzie kwota jaką chcesz przeznaczyć na zakup, to pójdzie gładko Zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 28.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Na dzień dzisiejszy ok. 1400-1500. Jeśli to za mało na dobry sprzęt - kupię droższy, ale będę musiała trochę z tym poczekać (sprawy finansowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts