pitbull 30.01.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 Ja osobiscie bym sobie nie zyczyl zeby w moim domu wylewka sie uginala ale "de gustibus non disputandum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 Anonimowy !Nie bądź taki anonimowy bo nie wiadomo czy poprzedni anonimowy to tez ta sama osoba czy tez inny Anonimowy.Jak więc z takim dyskutować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 30.01.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 Może anonimowi by się ponumerowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek M. 30.01.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 Dlaczego ktoś się podpisuje jako ANONIMOWY? Jak się normalnie zarejestrujecie - Anonimowi - to możecie dostać kubek lub koszulkę i każdy będzie wiedział kto TY jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2002 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 U mnie się nic nie ugina i nie mam zbrojenia.Na szczęscie miałem dobrego wykonawcę.Może wylewka jest za cienka ?Nie mam pomysły co zrobić. Dozbroić i zalać jeszcze raz ? Yenot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2002 Wlasnie anonimowi apeluje do Waszych sumien,( kieszeni nie bede drenowal) podpisujcie sie. Ja bym w tym stanie wylewki nie zostawil.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.03.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Po prostu trzeba mniej jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1719499117 29.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 ... Jak się normalnie zarejestrujecie - Anonimowi - to możecie dostać kubek lub koszulkę... . Qrcze a ja nic nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.03.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Zadaj sobie jedno zasadnicze pytanie czy kubek lub koszulka są Ci naprawdę potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 30.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 A ja sie zarejestrowałem i ani kubka ani koszulki nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 No nie! Jeszcze jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.03.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Wylewka może się uginać w narożach jeżeli jest tam nieprawidłowo poukładana papa. Jak jest zaginana i jest jej w rogach więcej to oczywiście wylewka będzie się opuszczać, sprężynować lub pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.04.2005 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jeśli za cienko wylana wylewka, to może spróbować nadlać - jest taki specjalny płyn (zapomniałem nazwy), który pozwala nadlewać beton na beton, ale warstwa nadlana musi mieć min. 3 cm. Robisz tym płynem podkład na podłodze, później dodajesz go do betonu. Butelka 5 litrów - kosztowała ok. 45 PLN - wydajność bodajże na kilkanaście m2. Jak sprawdzę nazwę, to się odezwę. W czterech miejscach na podłodze parteru mam podobny problem, też rozważam nadlanie betonu - ale po całości.Wylewka u mnie była zbrojona, poziom podłogi O.K. - prawdopodobnie był nierówny chudziak i złapali poziom w "najgłębszym miejscu" - miejscami wylewka ma 3,5 cm.Skuwanie wylewki niestety wiąże się z możliwością uszkodzenia rurek hydraulicznych idących dołem (woda, C.O.) oraz styropianu.Nadlanie - jeśli będzie wykonane dobrze - to moim zdaniem najniższy koszt poprawek. Miał ktoś nadlewane wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coobek25 05.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Mozesz sie wkuc do istniejacej wylewki jesli jest mocna a w ostatcznosci dac prety mocowane do sciany (po skosie), aczkolwiek wylewka jest od sciany dylatowana. Albo zrobi od nowa nie zbrojona wylewke na fragmencie, sprawdzajac co jest pod spodem Witam po raz pierwszy. Prosze o rade czy zrobic nową wylewkę czy ją jakos naprawiac? Mam dwa problemy z wylewką: 1) rusza sie na wejsciu 2) obawiam sie czy po położeniu płytek nie zaczną pękac w miejscach gdzie są te poziomujące nasypy, które podobno tworzą 3 niezależne wylewki a płytki miałyby byc ułożone w caro. http://img218.imageshack.us/my.php?image=ruszajacawylewkajg7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coobek25 24.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam ponownie!Wylewke skułem ale tym razem pojawił się inny problem: mam miejsce tylko na cienką wylewkę. Miejscami jest ok 8 cm a miejscami nawet poniżej 6cmhttp://img205.imageshack.us/my.php?image=wylewka1aq2.jpghttp://img178.imageshack.us/my.php?image=wylewka2qo8.jpgProsze o radę czy mogę nie dawać styropianu (jest to pomieszczenie kuchenne na piętrze) a jesli nie to ile musi byc cm styropianu a ile wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 mozesz nie dawac styropianiu wogóle, nie dając - licz sie z tym ze strop moze byc akustyczny styropianu mozesz dac 1 cm, mozesz 2 cm - ale wpierw wyrównaj podłoze pod styropian pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts