Gość 05.01.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Wiem ze najlepszy jest Geberit, ale sprzedawca w sklepie polecil mi Sanit jako ze jakoscia nie odbiega od geberitu (przyrownal je jak Mercedes do BMW) A cena jest sporo nizsza. Czy ktos z Was uzytkuje kibelek ze stelazem Sanitu? jezeli tak to jakie macie zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.01.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 My zainwestowaliśmy w Sanity. Były sporo tańsze, a nawet sprzedawane razem z muszlami czeskimi - Jika. Stelaże jak stelaże, nie mamy żadnych negatywnych uwag. Trzeba tylko zwrócić uwagę na wysokość podczepienia muszli toal. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 16.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Podciągam w górę temat. Majka, czy w dalszym ciągu Sanit dobrze się u Ciebie sprawuje? To samo pytanie do innych użytkowników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 3 lata. bez problemów over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 17.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Winszuję i pójdę tym tropem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.08.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Są ok. Kwestia wyglądu płytek(przycisków) po prostu nie każdemu się akurat takie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dunbar 19.08.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 5 lat - OK Spłuczka po paru latach zaczęła podciekać, trzeba było wyczyścić uszczelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 19.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Sprzedałem sporo sanitów i nikt nie wrócił z problemem. Ale jakoś zawsze wolałem polecić Grohe Dal Rapid S. Wychodzi taniej o jakieś 200 zł. od Merca-Geberita, a solidna "faszystowska" robota! No i spory wybór przycisków. A i często dystrybutorzy robią na niego promocje, co się raczej nie zdarza Geberitowi. Na marginesie: Wpada kiedyś facet z obłędem w oczach tuż przed zamknięciem i wali od drzwi: Macie GEBERŻE? My: Ale o co się szanownemu Panu rozchodzi???? No takie kible wiszące... My: facio: pozdrawiam pokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 mojemu bratu sanit zepsuł sie po miesiacy uzytkowania a ja tez sie wachałem ale Geber był w promocji w OBI taniej niz Sanit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts