benezis 08.11.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Najlepiej jakiej firmy zastosować turbinę z bypasem do rozprowadzenia ogrzewania z kominka. Cały czas zastanawiam się nad Dospelem i nie wiem czy to jest dobry wybór. Podkreślam, że nie chcę nic sugerować tą powyższą nazwą. Jak można to napiszcie jakiej firmy polecacie i dlaczego, plusy i minusy. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 08.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja mam siedzibę Dospela na miejscu (Częstochowa). Po lekturze forum i doświadczeń forumowiczówzdecydowałem się jednak na Darco. Jestem zadowolony. Model BANAN 2 - (maja takie nazewnictwo:BA - baypas AN - agregat nawiewny). Wydajność maksymalna 600 m3/h - u mnie chodzi na max 1/3 mocy (powierzchia ogrzewana to 120 m2 - 6 punktów).Kupując po raz drugi wybrałbym ten sam agregat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benezis 09.11.2005 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 09.11.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ja mam Dospela chodzi 2 rok bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts