Marta Czarniak 09.11.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Polecam solidnych, tanich i szybkich tynkarzy, robią również wylewki.Nie piją,nie rozrabiają,całe dnie pracują, a robota wykonana wygląda super, ostatnia warstwa z piaskiem kwarcowym wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 09.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Pierwszy post i odrazu reklama firmy.Zapraszam do działu ogłoszenia.Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 U mnie też tak ładnie zrobili i się nie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 09.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 To moze sie pochwal, bo ja bede potrzebowal tynkarzy na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafla 09.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Rafal9, podeślij namiary na swoich tynkarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.11.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Kontakt: p. Bogdan 509 453 046 Jak już zakończyli pracę u mnie to efekt mogę ocenić bardzo pozytywnie. Równiutko i wygładzone piaskiem kwarcowym wygląda biało i gładko prawie jak gips, a to zawsze tynk tradycyjny. No i ceny też mają niezłe. Jest jeden minus: straszni bałaganiarze. Trzeba ich pilnować i przypominać, żeby sprzątali po sobie na bierząco - bo zaschniętą zaprawę trzeba skuwać po paru dniach. Co prawda skuwali, ale i tak musiałem po nich poprawiać w wielu miejscach. Udało im się nawet zabrudzić parę dachówek na dachu - tak ostro "chlapali". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.11.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Polecam solidnych, tanich i szybkich tynkarzy, robią również wylewki. Nie piją,nie rozrabiają,całe dnie pracują, a robota wykonana wygląda super, ostatnia warstwa z piaskiem kwarcowym wygląda super http://www.phun.org/newspics/funny_friday/275.jpg To oni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.11.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Polecam solidnych, tanich i szybkich tynkarzy, robią również wylewki. Nie piją,nie rozrabiają,całe dnie pracują, a robota wykonana wygląda super, ostatnia warstwa z piaskiem kwarcowym wygląda super http://www.phun.org/newspics/funny_friday/275.jpg To oni? nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 To może tak? PS. Faktycznie, dość często nic nie widać, ale link działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 08.12.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam!Szukam ekipy do tynków c-w,czy ktoś może polecić ekipe z małopolski dokładnie ok .Wadowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żywiec666 08.12.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam! Mam pytanie czy konieczne jest szprycowanie sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts