BroNet 09.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam , Czy moge zaczac budowe domu na dzialce mojej przyszlej zony (czerwiec data slubu), bede wspolkredytobiorca kredytu hipotycznego wpolnie z rodzicami, chcemy zaczac zalatwiac wszystkie sprawy z rozpoczeciem budowy domu pytanie czy wszystkie dokumenty musza byc na przyszla zone ? czy moga byc tez na mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-nowak 13.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 cześć!! Oczywiście że możesz załatwiać wszystko.....też tak robię. Plany, warunki zabudowy, kredyt współnie wszytko robimy. Ale z kredytem musisz przemyśleć sprawę... Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 13.11.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 pamiętaj(cie), że dom jest tego kogo działka, bez względu na to na kogo będzie kredyt. lepiej to uporządkować, żeby nikogo nie kusiło i póki jest to sama działka to taniej teraz to uporządkować niż później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.11.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 ciach pytanie czy wszystkie dokumenty musza byc na przyszla zone ? czy moga byc tez na mnie ? moga byc na Ciebie czemu nie, ale najwazniejsze to ustalic wspolwlasnosc dzialki, nigdy nic nie wiadomo, teraz jest sielanka a za jakis czas moga byc problemy, wpakujesz mnostwo pieniedzy i mozesz zostac z niczym tylko teraz jako obca osoba zaplacisz wiekszy podatek niz jakbys byl mezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts