jolana 11.05.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Aga, buduje się dobrze, choć w naszym projekcie był jakiś problem ze stropem. Jak przygotowano zgodnie z projektem, to zabrakło wnęki na szafę na piętrze. Nasza ekipa poradziłą sobie z tym, ale błąd my wychwyciliśmy. Poza tym bez zarzutów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 15.05.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Jeden błąd na projekt to niezły wynik.Dzięki , czuję się pokrzepiona. żeby tak jeszcze pracownia sprawniej korespondowała z potencjalnymi klientami...Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 23.05.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Ja nie miałam problemów z kontaktem. Pisałam do nich maile kilka razy, zawsze dostawałam odpowiedź w dwa trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 28.05.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 moje zainteresowanie (po lekturze tego wątku) wzbudził projekt LMP 60. Zadałem już kilka pytań pracowni i czekam na odpowiedź.myślę o poszerzeniu garażu (do 2 samochodów) i zwiększeniu kąta nachylenia dachu z 35 stopni do 38 stopni (wymagania w warunkach zabudowy).zastanawiam się nad możliwością wykorzystania powierzchni nad garażami, ale w przypadku etgo projektu trudno byłoby wymyśleć coś innego niż proponowane przez pracownię schody rozkładana dostępne z garażu. choć ograniczenie powierzchni jednej z sypialni mogłoby dać powierzchnię na korytarz na piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 29.05.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Czy można poprosić Pracownię Lipińscy o podanie miejscowości gdzie wybudowano LMP32?? Najchętniej z terenów w okolicach Katowice-Kraków, lub Wrocław.Nie chodzi mi o dokładne adresy inwestycji (chociaż to byłoby najlepsze) lecz o miejscowości. A może można uzyskać na ten temat informacje u Was w biurze? Pozdrowienia - TAd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 30.05.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 W sprawie moich przemyśleń i zmian w LMP60 (wiadomość wyżej) pracownia nie widzi przeszkód. Widzę jednak, że ten projekt chyba nie został wybrany przez żadnego Forumowicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 30.05.2003 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 No i wybudowałam .....LMP 36 piękniusieńki ,wewnątrz autor by nie poznałWady :słabo rozplanowane schodybrak kominkaniestabilna lukarna itd..wyeliminowane a efekt zachwycajacy jak się nauczę jak to wyedytuję zdjęcie.Z czystym sumieniem mogę polecić tą pracownię.10 pkt. za architekturę ,duzo mniej za ergonomię ale potrzeby sa rózne wszystkim się nie dogodzi za 1800 PLN . Czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefan 24.06.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Przeglądam właśnie projekty domów pracowni "Lipińscy" i faktycznie zainteresowalo mnie kilka z nich. Mam pytanie: ile m3 drewna potrzebnych jest na konstrukcje dachu dwuspadowego domu LMP26? http://www.lipinscy.pl/projekty/pietrowe/LMP26/P26PER1.jpg A może ktoś mogłby zerknać do innego (swojego) projektu i podac jego symbol i ilosc drewna potrzebna na dach Chcialbym miec mniej wiecej orientacje. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 24.06.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Może ktoś jeszcze buduje LMP27? Odezwijcie się na priv. Jeśli chodzi o Pracownię ja również nie miałam żadnych problemów. I nie mam nadal mimo kilku zmian i kupna projektu ponad pół roku temu zawsze służą radą. Agi-Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 01.07.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 do: StefanLMB 02 - 12,5 kubika drewna. Spytałam w pracowni mailemAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 04.07.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Czy ktoś buduje LMP 03? Ja startuję lada moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieńka 04.07.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 a może ktos ma juz skonczony dom wg projektu lipinskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieńka 04.07.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 GrzegorzS, a gdzie budujesz? Jestes zadowolony z tej pracowni?Jacy oni są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 04.07.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Buduję w Kamionkach koło Poznania. Na temat pracowni nie mogę nic powiedzieć - nie wprowadzałem żadnych zmian w projekcie, więc tak naprawdę dopiero okaże się w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.09.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 A może ktoś, podobnie jak my wybrał projekt LMB-27? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.10.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Czesc. Muszę stwierdzić, że projektanci w moim domku LMP 27, prowadząc schody zabiegowe wokół komina mieli świetny pomysł. Disiaj oglądałam moje schodki. Nawet stolarze, którzy je robią mówili że dawno nie widzieli tak łagodnych schodów zabiegowych. Mimo że nie ma spocznika, schody są szerokie i bardzo łagodne. A przyznam się, że trochę się ich obawiałam (mam dwoje dzieci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 22.10.2003 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 W moim już tak nie pomyśleli ,musiałam kazać poszerzyć klatkę schodową o 10 cm żeby wyszedł z niej ladny mebel , od tygodnia mieszkam już w swoim domku LMP 36 i jestem bardzo zadowolona.Z daleka wygląda na wypasioną rezydencję , którą nie jest bo rozmiary sa całkiem kompaktowe.Niedługo spróbuję zamieścić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiek 17.11.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Pozdrawiam amatorów pracowni Lipińskich!! Ja jestem żywo zainteresowana projektem LMP15. Mam zamiar budowe rozpocząć w przyszłym roku i jak na razie nikt mi ni wybił tego projektu z głowy. A jeszcze go nie kupiłam... Amoże odezwie się właścieciel takiego domku. Było by miło pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doris77 27.01.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ja też jestem zadowolona z pracowni i ich szybkich reakcji .TAK DALEJ TRZYMAĆ !! Tyle projektów, które przeglądaliśmy i w końcu mąż znalazł na necie Lipińskich.Od razu wpadły nam w oko ich projekty oraz naszym znajomym, którzy również zakupili u nich , ale inne modele.Pracownia jest super!!! Mam projekt LMP 42. Kto jeszcze ma ten projekt? Prosze o kontakt Dorota ze Szczecina .Z t:D [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 11.02.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witam Właśnie rozpoczynam budowę wg projektu LMP 96 Lipińskich (z podpiwniczeniem). Czy ktoś ma doświadczenia z tym domkiem?? ewentualnie LMP34 jest identyczny tylko bez piwnicy. Dzięki z góry za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts