Gość 08.01.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 to lubiem lunatyk wiecej apeli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 avzi-troszkę chyba się zaplątałeś.Powtarzasz za mną coś co jest sprzeczne z wypowiedzią poprzednią.Forum jest po to,aby KAŻDY mógł się wypowiedzieć.Jak wątek jest nieciekawy to umiera sam.Taka jest zasada każdego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 08.01.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Rzeczywiście, jak zasugerował Dobrzykowice, prawdopodobnie rozmawiamy z dwoma różnymi Anonimami. To nie ma sensu. Bez odbioru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 To prawda ANONIMÓW jest tu dwóch,ten"oryginalny" napisał post nr.1 i nr.7 reszta to "podszywka",widzę że część zrozumiała ale część z was nadal wypisuje jakieś bzdury.Ktoś tu słusznie zauważył "żyj i pozwól żyć".Gdyby było to nadal niezrozumiałe to powiem o co mi chodzi -a o to że KAŻDY NIECH PISZE NA FORUM BO WOLNO KAŻDEMU,NAWET JEŚLI SĄ TO W OCZACH INNYCH FORUMOWICZÓW RZECZY MAŁO ISTOTNE,ALE NIECH NIEBĘDZIE TEKSTÓW TYPU ( poszukaj sobie,niezaśmiecaj forum ........itd,itp,......)BO W KOŃCU TO JEST FORUM DLA WSZYSTKICH KTÓRZY POTRZEBUJĄ POMOCY I GRZECZNIE O NIĄ PROSZĄ KRÓTKO - PIESKI FORUMOWE DO BUDY To tyle,póki co narazie .........cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Kolejny anonimZgadzam się z inicjatorem tematu niech na forum piszą wszyscy ale w miarę na temat. Myślę że wypowiedzi typu " łeeeeeeeeeeee ale nuuuuuuda..." na wątku dotyczącym okien, forumowicza Snowdwarf to już lekka przesada."Przepraszam" innych którzy wypowiadają się w podobny sposób, że zostali pominięci. Powyzszy przykład był jedynie ilustracją wypowiedzi które są na forum zbędne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 snowdwarf ma w ogóle bardzo arogancki styl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 08.01.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Anonimowi. Jeżeli nie podoba wam się to, co się dzieje na forum, to tu nie wchodźcie. Nikt nikogo nie zmusza do otwierania tej strony. Jeżeli potrzebujecie rad fachowców to umówcie się z takowymi na rozmowę(oczywiście nie za darmo). To forum przyjaciół, którzy jak mogą starają się sobie pomóc. Nic tu po was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 ot durakzalogowani przeszli do konspiracji a on tego nie zalapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz B 08.01.2003 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Panie i Panowie. Budowanie domu to coś więcej jak tylko teoria i wybór najlepszych rozwiązań, fachowych porad itp... . Dla większości z nas jest to niepowtarzalne przeżycie nasycone emocjonalnymi ładunkami, które gdzieś muszą znaleźć ujście. Dlatego uważam, że forum jest do tego dobrym miejscem. Wypowiedzi można przeglądać wybiórczo (odrzucać mniej ciekawe czy jak kto twierdzi nie na temat).A tym czsem do usłyszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.01.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Po przeczytaniu pierwszej wiadomości w tym wątku pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to "kolejne niezdrowe emocje". Bez sensu to jest (według mnie) ta dyskusja bez żadnych konkretów o które nawołuje założyciel wątka. Albo mówmy kkonkretnie o kogo chodzi i co dokładnie komu przeszkadza. A najlepiej to w odpowiednim miejscu (wypowiedzi) na gorąco wyrażać swoje niezadwolenie. Może adresat weźmie pod uwagę. Ogólne nawoływanie do poprawy świata pachnie mi niedobrze. Więcej zaufania budzi konkretne działanie na codzień, malutkie kroczki do celu. No i odwaga wystąpienia z szeregu... bo szczekanie zza płotu to już zupełnie niedobrze mi się kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarinaZ 08.01.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 mimo kontrowersyjnych anonimowych wypowiedzi zaglądam tu często, gdyż budowę zaczynam gdzieś tam na wiosnę ... i tak sobie myślę co mnie czeka ??? ( stany psychoemocjonalne - wszystkie aspekty budowania biorąc pod uwagę ).A tak na marginesie wypowiedzi o podobnym tonie poszukiwałam w wątku "dyżurny psychoanalityk radzi" czy jakoś tam.Ale jest to potrzebne przyszłym nieświadomym budowniczym. Wolna obserwatoka.Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts