kaKa 07.03.2005 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Nie pomyslalem o wrzuceniu zdjecia. Wrzuce jak tylko aparat z maluchem i zona wroci do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Czekamy z niecierpliwością i pozdrownienia dla małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 KaKa.....teraz będziesz już stale fotografował swego synka, zdjęcia domu zejdą na dalszy plan. Wielkie gratulacje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.03.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 12.03.2005 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Witam, witam wszystkich Wrzucilem do internetu zdjecia mojego malucha Znajdziecie je tutaj: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=36594&q=ksistof&k=3 Pozdrawiam kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Kaka, cudeńko w całym tego słowa znaczeniu....zdróweczka i dobrego snu w nocy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 KaKa - śliczne maleństwo Jeszcze raz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enter 17.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Domek bardzo ladny, duzo uroku dodaje mu okolica. To jest to o czym marze,dom z dala od miasta, przyroda. W takim domku nie moze sie zle mieszkac pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 15.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Bardzo ładny, masz dobry gust... pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 kaKa - pojawiasz się tu jeszcze czasami?Jak dom? Jak Maluszek?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 19.07.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Czesc Ivonesca, bardzo sie ciesze, ze nie zapominasz Zagladam naprawde rzadko, jakos w ostatnie czasy prawie nie mam nic wspolnego z budowaniem, a rowniez praca i rodzinka caly czas zjada, to i forum zapomnialem, no, ale raz w miesiac na godzinke zagladne. Dom, jak byl taki i jest ) To znaczy, jak przed 4-ema latami skonczylismy cos robic, to nic i nie robilismy wiecej. Wiecej sie rusza dookola domu. Posadzilismy juz sad, roznych krzewow, roslin nie malo. W tym roku mam zamiar dokonczyc plot (robie wlasnorecznie) i nabyc pieska Maluszek rosnie naprawde szybko Jest juz bardzo duzy. Jeszcze z nowin - czekamy na popelnienie rodziny jeszcze jedna osobka Mamy kota Boje sie obiecywac, ze wloze kiedys tutaj nowe zdjecia Bo, tak naprawde, od nie dawna mam nowa prace i ona wszystko pochlania. Pozdrawiam serdecznie!! kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witaj ciesze się że odpisałeś my mieszkamy już 3 rok, ale poddasze mamy cały czas nie wykończone wokół próbuję założyć ogód, ale też jeszcze dużo trzeba w nim zrobić na forum zaglądam - raz częsciej raz rzadziej....byłam w tym roku na kolejnym spotkaniu muratora w Warszawie jak będziesz miał ochotę i chwilę luźniejszą to możesz zobaczyć u mnie w dzienniku parę zdjęć. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 25.07.2006 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam, witam! Ogladalem wlasnie twoj dziennik. Domek juz pieknie wykonczony, ogrodek juz widac rowniez zaczyna sie rozrastac My mieszkamy chyba juz 4 lata, ale sytuacja podobna jak u was - poddasze rowniez nie wykonczone (czekamy na lepsze czasy finansowe), ogrodek po malu zakladamy, sad juz jest, ogrodzenie konczymy w tym roku. Napisz jak bylo na spotkaniu? Ze "starych" forumowiczow ktos jeszcze uczestniczyl? Ja nie moglem w tym roku, tak samo jak i w przeszlym - no bo Warszawa tak daleko... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 na spotkaniu było oczywiście bardzo fajnie ja w zeszłym roku tez nie byłam, ale w tym roku ze "starych" twarzy byli: Agacka, tola, Edzia, maksiu, Maluszek, Kasiorek, jezier....chyba jeszcze na forum są zdjęcia z tej imprezy - a na pewno są na stronach maksia http://212.244.189.200/index.php?id=murator06m pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 kaKa super domek. ciekawa jestem jak urządziliście wnętrza. mam nadzieję, że znajdziesz troszkę czasu i pokażesz środek. ładne zdjęcia pstrykasz. te z onetu bardzo fajnehttp://foto.onet.pl/upload/13/53/_432778_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/43/67/_432700_n.jpg sama próbowałam uzyskać taki efekt ale nie wyszło. jakoś nie mogę poradzić sobie z ogniskową i innymi tymi pierdołkami. no trudno ale wracając do domu moje gratulacje. ładnie prezentuje się na tym wzgórzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts