Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom kaKa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month później...
  • 4 months później...
  • 10 months później...

Czesc Ivonesca, bardzo sie ciesze, ze nie zapominasz :D :D

Zagladam naprawde rzadko, jakos w ostatnie czasy prawie nie mam nic wspolnego z budowaniem, a rowniez praca i rodzinka caly czas zjada, to i forum zapomnialem, no, ale raz w miesiac na godzinke zagladne.

Dom, jak byl taki i jest :)) To znaczy, jak przed 4-ema latami skonczylismy cos robic, to nic i nie robilismy wiecej.

Wiecej sie rusza dookola domu. Posadzilismy juz sad, roznych krzewow, roslin nie malo. W tym roku mam zamiar dokonczyc plot (robie wlasnorecznie) i nabyc pieska :)

Maluszek rosnie naprawde szybko :) Jest juz bardzo duzy.

Jeszcze z nowin - czekamy na popelnienie rodziny jeszcze jedna osobka :lol: Mamy kota :)

Boje sie obiecywac, ze wloze kiedys tutaj nowe zdjecia ;) Bo, tak naprawde, od nie dawna mam nowa prace i ona wszystko pochlania.

Pozdrawiam serdecznie!!

kaKa

witaj :-)

ciesze się że odpisałeś :-)

my mieszkamy już 3 rok, ale poddasze mamy cały czas nie wykończone :-? wokół próbuję założyć ogód, ale też jeszcze dużo trzeba w nim zrobić :wink:

na forum zaglądam - raz częsciej raz rzadziej....byłam w tym roku na kolejnym spotkaniu muratora w Warszawie

jak będziesz miał ochotę i chwilę luźniejszą to możesz zobaczyć u mnie w dzienniku parę zdjęć.

pozdrawiam serdecznie

Witam, witam!

Ogladalem wlasnie twoj dziennik. Domek juz pieknie wykonczony, ogrodek juz widac rowniez zaczyna sie rozrastac :D

My mieszkamy chyba juz 4 lata, ale sytuacja podobna jak u was - poddasze rowniez nie wykonczone (czekamy na lepsze czasy finansowe), ogrodek po malu zakladamy, sad juz jest, ogrodzenie konczymy w tym roku.

Napisz jak bylo na spotkaniu? Ze "starych" forumowiczow ktos jeszcze uczestniczyl?

Ja nie moglem w tym roku, tak samo jak i w przeszlym - no bo Warszawa tak daleko... :wink:

Pozdrawiam serdecznie

na spotkaniu było oczywiście bardzo fajnie :-) ja w zeszłym roku tez nie byłam, ale w tym roku ze "starych" twarzy byli: Agacka, tola, Edzia, maksiu, Maluszek, Kasiorek, jezier....chyba jeszcze na forum są zdjęcia z tej imprezy - a na pewno są na stronach maksia http://212.244.189.200/index.php?id=murator06m

pozdrawiam

kaKa super domek. ciekawa jestem jak urządziliście wnętrza. mam nadzieję, że znajdziesz troszkę czasu i pokażesz środek.

ładne zdjęcia pstrykasz. te z onetu bardzo fajne

http://foto.onet.pl/upload/13/53/_432778_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/43/67/_432700_n.jpg

sama próbowałam uzyskać taki efekt ale nie wyszło. jakoś nie mogę poradzić sobie z ogniskową i innymi tymi pierdołkami. no trudno ale wracając do domu moje gratulacje. ładnie prezentuje się na tym wzgórzu