Krystian 22.03.2004 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witaj kaKa !!! Mogę się pochwalić, że widziałem więcej zdjęć Waszego domku i wiem, że jest super... Miło Was było poznać na spotkaniu, czy możesz zdradzić kiedy w Muratorze będziemy mogli przeczytać artykuł o WAS i waszym domu ??? Twoja strona jest kapitalna, przypomniałem sobie, że wiele lat temu (Ty byłeś wtedy małym chłopczykiem... ) prowadziłem korespondencję z filatelistą z Nemenczina i wymienialiśmy znaczki z ptakami (jakieś 16-20 lat temu). Jak mi wpadnie w ręce jego adres to napiszę. Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej miłej ŻONY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 22.03.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 domek bardzo ładny ale okolica przepiękna no i opis tez mi sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.03.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 gratulejszyn masz ładny domek i stronki też ci zazdroszczę (ja się zbieram do zrobienia, ale czasu jakoś mało) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 31.03.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam, witam wszystkich. Tak dlugo nie pisalem, bo mialem urlop. Odnowiona moja stronka (zdazylem tylko dodac nowe zdjecia) bedzie od jutra dostepna do ogladania. Juz koncze robic. Zapraszam. Luska, dzieki Ciebie tez bylo bardzo milo poznac . Gosia, ogolna powierzchnia - 250m2, uzytkowej okolo 200 m2. Witaj Krystianie , nasz dom w Muratorze? Chyba jeszcze nie predko . Napisz co tam za filatelista z Niemenczyna. Bo znam w tym miasteczku prawie wszystkich A kiedy Krystianie beda zdjecia ze spotkania co robiles? Jak tam twoj domek? Pozdrowienia dla ciebie i twojej Zony ! Czupurku, no i ja tez zbieralem sie do odnowienia stronki bardzo dlugo Wiecej niz rok ..... Pozdrawiam kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 01.04.2004 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Moja odnowiona stronka juz dostepna do ogladania. kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 01.04.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Bardzo mi się podoba bryłka domku i to miejsce na dom...ładne . Nowe zdjątka ładnie zaprezentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 A kiedy Krystianie beda zdjecia ze spotkania co robiles? kaKa No i mam kłopot z tymi zdjęciami, bo nie umieściłeś w swoim profilu adresu e-meil, a prywatną wiadomością nie umiem ci ich wysłać... Proszę o e-meil... Pozdrawiam. Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Bardzo oryginalny i robi wrażenie. Zupełnie inny od tych "nowoczesnych",które widziałam. Bardzo mi się podoba. A te kominy-zupełnie inne niż u nas. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 19.04.2004 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Witam Krystianie i opalu. Krystianie, sprawdz swoja poczte, wyslalem ci moj adres. Opalku, dzieki za komplementy. No z tymi kominami troche mnie zawstydzilas Jaki byl w projekcie taki zrobilismy. No ale, na tle zielonych drzew prawie te kominy i nie widac Pozdrawiam kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.04.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 kaKa - ale ładny domek oglądając Twoją stronę i zdjęcia Waszego domku miałam wrażenie że to zdjęcia z jakiegoś katalogu dotyczy to przede wszystkim zdjęć elewacji .....i jaka piękna okolica...... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 KaKa - gratuluje pomyslu i jego realizacji. Domek z tych, na których "oko chce dluzej zawisnac"! Sprawia wrazenie przytulnego i interesujacego! Zycze cudownych, dlugich i szczesliwych dni, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 29.04.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 ładna bryła któą trudno spotkać u nas- architektura w stylu skandynawskim, ascetyczna, elegancka, jak już pisałam wielokrotnie u nas dominuje wciąż styl pseudodworkowy rodem z amerykańskich tele-noweli lub...architektura pseudozakopiańska nawet na nizinach; podsumowując przerost formy nad terscią, budowanie na pokaz. wielka szkoda, że mało jest tak pięknych domów w Polsce jak twój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 29.04.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 jeszcze jedno, co to za kominy? z czego one są? jak wykończone?też chcę takie mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 30.04.2004 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Witajcie, Ivonesco, tej pieknosci okolicy jeszcze nie widac. Jak juz zasieje trawke, rozkwitna kwiatki dookola, dookolo jeziorka sie zazieleni,to napstrykam zdjec i zamieszcze na stronce, zamieszcze rowniez nowe zdjecia w dziale "Okolica". Oto wtedy bedzie pieknie Dzieki Tola. Projektujac dom jednym z warunkow, ktore mial spelniac dom, to "To ma byc wioskowy domek rodzinny jak najbardziej wtopiony w okolice". Honorato, ten najwiekszy komin, to komin z kotlowni. Nie wiem dlaczego jest taki dlugi , po prostu jaki byl zaprojektowany, taki zrobilismy. Dwa kominy jeden obok drugiego, to kanaly wentylacyjne. A ten trzeci, co powyzej salonu, to komin od kominka (ktorego jeszcze nie mamy, a szkoda). Wszystkie wymurowane z cegly czerwonej, ocieplone 5 cm welny i na ruszcie oszyte blacha gofrowana Rautaruuki takiego samego koloru jak dach. Pozdrawiam serdecznie kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.04.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 kaKa - to juz się nie moge doczekac tych zdjęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdowka 05.05.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Rewelacyjny projekt, bardzo mi sie podoba Twoj dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 fajowy cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.01.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Sorry,ze tak Cie zapytam Kaka:daleko masz do Niemenczyna od siebie?Pytam z ciekawosci bo moja babacia tam sie urodzila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek1719499330 10.02.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Gratuluję.Wg mnie najciekawszy projekt na tym forum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 11.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Bardzo ladny dom, ciekawy, kolorystycznie spojny. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts