Xena z Xsary 07.02.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 O JOJ! Mój też rżnie w Hirołsy! Tu i teraz na starym kompie! Nie nawidzę tego!!! (Jego? jak gra...) Co ci faceci widzą w tym? Efkakonefka jako budująca oraz kobieta stanowczo się sprzeciwiam nazywaniu hirosów lub warcraftów JAKĄStam grą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 07.02.2006 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ale ile można czekać ? Mam 36 lat. Założyłam, że do 40-tki zbuduję dom, bo potem może mi się juz nie chciać. Ojej to tylko mam cztery lata! Zaczynam wątpić czy to realne przy moich przejściach z MPZP ale widzę światełko w tunelu ("to pewnie nadjeżdżający pociąg") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 07.02.2006 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 O JOJ! Mój też rżnie w Hirołsy! Tu i teraz na starym kompie! Nie nawidzę tego!!! (Jego? jak gra...) Co ci faceci widzą w tym? Efkakonefka jako budująca oraz kobieta stanowczo się sprzeciwiam nazywaniu hirosów lub warcraftów JAKĄStam grą! Xena z X. PRZEPRASZAM CIĘ BAAAARDZO! Bez urazy. Ale właściwie to nie gra mnie wkurza, ale to, że nic innego tak bardzo go nie kręci np. forum Muratora [he,he] a ja chciałabym mieć towarzysza "na tym padole łez", partnera, a nie kosmicznego rycerza który ciągle gdzieś wyrusza z domu w wirtualne krainy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No co Ty Efkokonefko doskonale Cie rozumiem, rycerze sa fajni, ale w innych okolicznościach przyrody:) A że sama czasem pogrywam to już inna inszość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 07.02.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no nie! dziewczynki moje drogie, nie stawiajcie żadnych barier wiekowych! bo co ja mam powiedzieć, skoro mam poważne zamiary budowlane,a bliżej mi do wieku emerytalnego niż jakiegokolwiek innego? Nigdy nie jest za póżno,no pewnie dziecka już nie urodzę,ale cała reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nie przejmuj się Małgonia. My zaczynamy budować w tym roku, a moi teściowie- za rok! A znam ludzi, którzy budowali się właśnie na emeryturze, więc chyba każdy czas jest na to dobry- ważne by mieć w życiu jakiś cel.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A, widziałam się dziś z architektem adaptującym, pocieszył mnie, powiedział, że projekt jest w porządku i żeby się nie przejmować tym gadaniem majstra- on coś z tym zrobi. Właściwie była to tylko taka wstępna rozmowa, pan przejżał projekt bardzo oględnie (mamy się spotkać za jakiś tydzień, kiedy będą warunki zabudowy), ale jakoś mam do niego zaufanie. A jeśli chodzi o teściów- dziewczyny: wysłuchajcie "dobrych rad", grzecznie przytaknijcie, a róbcie swoje. Taka moja rada. A kiedyś sami się może zorientują, o co chodzi. Cóż, czasy się zmieniają, mentalność jednego pokolenia i ich upodobania i przyzwyczajenia znacznie różnią się od pokolenia młodszego. Tak to już jest.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.02.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ach dziewczyny - jak milo pocztac wasze posty i poczuc, ze ktos mysli zupelnie tak samo jak ty, ze ma racje na dodatek i ze wszyscy mimo roznicy wieku i plci (tz dostrzeglam rodzynka) tak dobrze sie rozumiemy Jedno jest pewne tabaluga1 projekty archonu sa kompletne i wyerpujace. A temu panu chyba bym podziekowala. My mielismy wszystkie 6 ekip polecanych, co niestety nie oznacza ze my bysmy sie z nimi dogadali... Kierownicy budowy to dopiero historia! Przezylam 3 spotkania. A jedna pania mialam ochote wyrzycic za drzwi. ceny za dokladnie ten sam zakres uslugi medzy 3.000 - 500 zł. Wybralismy najbardziej profesjonalnego, najsympatyczniejszego i na szczescie najtanszego zarazem (wybralismy zanim podal cene ). Podpisalam tez umowe z wykonawca na stan surowy otwrty. Teraz szukam ludzi od dachu. A moj slubny wlaczy sie w wir. Nawet forum zaczal czytac! Dziweczyny jest nadzieja! Teraz jezdzi po energetyce i gazowni. Mowie wam - juz sie tej pelni wiosny doczekac nie moge. Patrzcie jak zimowe miesiace szybko zlecialy. Niedlugo sie zacznie i na forum ucichnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 07.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mowie wam - juz sie tej pelni wiosny doczekac nie moge. Patrzcie jak zimowe miesiace szybko zlecialy. Niedlugo sie zacznie i na forum ucichnie iga9 na wiosnę to forum dopiero ożyje! Teraz jest martwy sezon i na forum też ciszej niż kiedy się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mowie wam - juz sie tej pelni wiosny doczekac nie moge. Patrzcie jak zimowe miesiace szybko zlecialy. Niedlugo sie zacznie i na forum ucichnie Ja też się doczekac nie mogę, ale też się trochę boję, bo ten dom większy odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 07.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Boimy się-to dobrze bo to oznacza,że myślimy .Trochę stresu nas nie ominie ale co tam,spełnienie marzenia jest tego warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Oj warte, warte... Ja tez uwazam, ze stres i obawy to prawidlowy objaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Podobny inteligentny człowiek różni się tym od nieinteligentnego, że ten pierwszy ma wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Normalnie Nefer prawie jak na czacie sie zrobilo:) Ze niby to my - takie inteligentne jak to milo tak o sobie pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Normalnie Nefer prawie jak na czacie sie zrobilo:) Ze niby to my - takie inteligentne jak to milo tak o sobie pomyslec NO MAAAAASZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 07.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To może założymu Klub Inteligentek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To może założymu Klub Inteligentek Pięknych, mądrych i inteligentnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.02.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To może założymu Klub Inteligentek Pięknych, mądrych i inteligentnych I młodych duchem sercem ciałem (bez względu na wiek kalendarzowy) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 07.02.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To może założymu Klub Inteligentek Pięknych, mądrych i inteligentnych I młodych duchem sercem ciałem (bez względu na wiek kalendarzowy) :D O legitymację członkowską proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 08.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 super! ja też sie zapisuję! Wiosna się zbliża,papiery dojrzewaja,a ja jeszcze nie wiem,z czego ,sciany wybudować. Mam sporo znajomych budowlańców i oczywiscie , ile osób,tyle opinii. Juz mi się śnią te mury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts