acca5 16.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Tosinek-Brawo- aplauz za wytrwałość, pytałaś na budowach co się właśnie robią może oni znają kogoś itp.Szukaj tak dalej a na pewno znajdziesz zainteresowanych.Jak sie nie będziesz pytała to nie znajdziesz- tak szukają wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Jutro też wyjazd, koniec języka za przewodnika, chyba że któraś z was kogoś zna: od Halinowa po Remberrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 hej kobitki,co taki zastój?-zawsze od rana tutaj taki ruch a dzisiaj cisza ? Tosinek powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Właśnie wróciłam, toznaczy jakieś pół godziny temu (mielone już się duszą) i ....... mam 10 telefonów na murarzy ale nie oddam ( no chyba, że tego majstra co mi może ewentualnie w wakacje). Padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 No widzisz Tosinek może coś będzie z tej Twojej ekspedycji murarskiej. daj ci szczęście.U mnie robota wre, cieśle biegaja po krokwiach a ja po moich wielkich belach- tzn. ja na rusztowaniu bawiłam sie w malarza- malowałam Altaxinem woskowym- polecam- pieknie się rozprowadza, ładnie w słoncu schnie- zdjęcia wieczorem. Wygrzałam sie w słoneczku dzisiejszym- nawet katar jakby mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Tosinek, widzisz jednak Twoja ekspedycja poszukiwawcza miała sens A acca jak zwykle pracowita jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja się tak zastanawiam, czy ja za miękka jestem na tą budowę, czy też ludzie ze składów budowlanych olewają nas ogólnie . Zamówiłam następną dostawę silki na poniedziałek (silka zapłacona jest na placu). Ustaliliśmy, że przyjedzie 9 palet dużym samochodem i ten wstawi te palety na strop. Dwa razy byłam osobiście i w sobotę jeszcze dzwoniłam, żeby przypomnieć. I co, poniedziałek minął i nic, we wtorek o 7. 30 dzwonię dlaczego transportu nie było, uzyskuję odpowiedź, że zaraz będzie jechał. Przyjechał, mały samochód, 5 palet i wszystko wyłożone na dole. Wytłumaczcie mi, dlaczego tak trudno się dogadać. Jak coś sie ustala, to tak, tak i zapisują a potem wszystko pomieszane. To tylko jeden przykład, a było tego trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 e.kala, ja mam propozycje rób tak jak nauczył mnie mąż mojej serdeczne koleżanki. Reakcja na nie uprzejmego sprzedawcę, dostosuj do potrzeb:a. z menażerem tego sklepu proszęb. z kierownikiem proszęc. z właścielem proszęA na ich glendzenie:czy wie Pan co to jest internet i murator, bo wie pan tam jest takie forum na którym .........Nie należy rozmawiać z panienką z okienka bo ona jest tylko od podrywania syna szefa.A jak się groźbą nie przejmie to powiedz mu, że będziesz korzystać ze składu Pana Jureczka bo choć się czeka to jednakAntyreklamę zamieszczasz na forum z telefonem do składuina pewno któraś z nas zadzwoni co by nie słownego postraszyć: Proszę pana u pana jest silka ale wie pan na forum przeczytałam, że.... Choć trochę skomplikowane zawsze działa. I do tyczy absolutnie wszystkiego: ulubionych perfum, garsonki czy, okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.10.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 E.kala- ja też tak mam ostatnio, jeśli cię to pocieszy. Zabrakło mi paru krokwi dokładnie 2x4,6mb o dużym przekroju, zamówiłam po dwu-krotnym dzwonieniu w miejscowości ok 50km ode mnie. Załatwiłam transport- nie darmowy. i co gościu pojechał bo chciał mi pomóc i sobie zarobić a tu moje krokwie w lesie rosną, dosłownie. czy was szlag by nie trafił. i co mi to da ,że przez telefon go opier.. jak on odloży słuchawkę. tylko zakląć i szukać dalej mi zostalo. Potraktowali mnie jak Blondynkę. Znalazlam ciut blizej i jutro ten sam gościu jedzie po nie. Zobaczymy co przywiezie- podobno piękna daglezja- aż żal ,że na krokwie. Widziałam deski daglezjowe- piękny rózowy kolor. Zachwyciłam się.Jak nie przywiezie tych krokwi to ciesle znowu stoja z robota - ale to oni własnie nagrali te krokwie. Więć chyba będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 No Tosinek, gratuluję uporu Wreszcie się zacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Czy wiecie ile teraz kosztuje zalozenie ksiegi wieczystej? Wpis do ksiegi 200zl, wykreslenie 100zl, a zalozenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Moim zdaniem właśnie owe 200 ale osobno płacisz za hipotekę kaucyjnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ja mam dokładnie to samo z płytkami klinkierowymi.. wrrr a tu dachowcy na dachu już sa... i czekają na wykończenie komina schiedla a tu płytek brak.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 sylvia1 mam pytanie, czy masz zrobioną dylatacje pomiędzy stropem a kominem i co masz tam włozone? Według wytycznych powinna być wełna. Ciekawi mnie to ponieważ mój kierownik nie kazał robić dylatacji i teraz się martwię, czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.10.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A to moje piękne drewniane podciagi na tarasie i ja jako malarz - maluję Altaxinem woskowym- mahoń, pierwsza warstwa, reszta potem. Cieśle montowali mi rusztowania- dobre chłopaki.http://images4.fotosik.pl/171/39eed91d30f308bdm.jpg http://images3.fotosik.pl/207/aad9df91ed475a59m.jpg http://images1.fotosik.pl/217/7457ad6b12d27e0em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 18.10.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 heja babeczki Coraz zimniej się nam robi... i coraz trudniej się wstaje (przynajmniej mi), a jak wrócę do domu to nic mi się nie chce robić... Koszmar. Ale czas jakoś tak szybko leci, co chwila jest piątek więc mam nadzieję, że i zima szybko minie acca5: Piękne podciągi i w ogóle super domek rośnie Gratuluję Muszę się napić kawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 18.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć dziewczyny. Już jestem po niedługim zwolnieniu. Moje dziecko miało angine. Fajnie było posiedzieć w domku szkoda tylko, ze z powodu choroby. Podczas mojej nieobecnoście wiele się tu działo i dobrze. Widać, że kobietki działają i domy rosną u niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Acca 5 ale bajer, i ten kolorek!!! Ja bym też chciała już malować a na razie nie mam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Wyobraźcie sobie, ze zamawiałam dzisiaj drut strzemiączkowy fi 6 i jakos dziwnie myslalam, ze zmieszcze go do samochodu( chciałam zeby był na budowie szybciej) I pan w hurtowni uświadomił mi, ze ma on 6 metrów długości... Aha, jeżdzę matizkiem Tak to jest jak sie nie wie co sie zamawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.10.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 e.kala mam i owszem dylatacją wypełnioną styropianem. Ale tylko przy systemowym schiedlu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts