premiumpremium 18.10.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć babeczki! U Was ciągle coś nowego, a ja nie mam teraz się czym pochwalić No ale bardzo się cieszę, że domki Wam rosną piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć babeczki! U Was ciągle coś nowego, a ja nie mam teraz się czym pochwalić No ale bardzo się cieszę, że domki Wam rosną piękne! Jednak Ty możesz juz zając sie pielegnowaniem brzuszka a my budowa, budowa, budowa a i tak do etapu jak u Ciebie daleko (przynajmniej u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Kolia, Z Atoma jeszcze nic nie brałam. Czy to ten z Lublewa? Orientujesz się może czy można liczyć z ich strony na transport? Chcę jeszcze zadzwonić jutro do Castoramy, jaką mają cenę styropianu. Czas pędzi nieubłagnie, zimno się zrobiło. W domu też mamy niezbyt ciepło, pomimo, że majstrowie przepalają w kominku. Czas najwyższy ocieplić chatę !!! A poza tym biegam od zakładu do zakładu, załatwiam odbiory przyłączy. O zgrozo, nawet nie myślałam,że to tyle załatwiania. No, ale warto, bo za 2 TYGODNIE BĘDZIEMY JUŻ MIESZKAĆ U SIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Cześć babeczki! U Was ciągle coś nowego, a ja nie mam teraz się czym pochwalić No ale bardzo się cieszę, że domki Wam rosną piękne! Jednak Ty możesz juz zając sie pielegnowaniem brzuszka a my budowa, budowa, budowa a i tak do etapu jak u Ciebie daleko (przynajmniej u mnie) Oj tam daleko. Szybko minie Ja dbam o mój brzuszek, ale juzek o niego chyba nie dba, bo ciągle mam mdłosci Ja nie wiem, ile można dziecku tłumaczyć, że mamie niefajnie jest z mdłosciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A masz jakieś specjalne zachcianki??? ja w ostatniej ciąży mialam ochotę na: żelki kolowe, knedle ze śliwkami, sliwki z ..... mursztatrdą i orenżandę czerwoną helenę. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 18.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Gratulacje premiumpremium Ja to nie miałam żadnych zachcianek w ciąży(ach).Tylko musiałam się pilnować bo nieświadomie zakładałam majtki na lewą stronę..... poważnie A tak w ogóle to kobitki mam problem ...budowlaniec nam sie spóźnia i dopiero w przyszłym tygodniu ma zacząć stawiać nam dom . I martwię się czy zdąży A i więźba juz czeka....i dachówka zamówiona. Boję się ,że ich zima w pełni na budowie zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 19.10.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę (oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu), że budujecie te swoje domki. U mnie nic sięnie zmieniło. Wciąż czekamy, aż panie w składnicy map naniosą ten podział działki. Wtedy będzie można ruszyć z kopyta do notariusza i działeczka nasza. Ale ile to jeszcze potrwa nie wiem. Oby w tym roku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 19.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 e.kala mam i owszem dylatacją wypełnioną styropianem. Ale tylko przy systemowym schiedlu.. Ja też dylatowane kominy styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć! Zachcianek jako takich nie mam jeszcze, a jeśli już na coś mam ochotę, to na owoce i słodycze Znienawidziłam za to wędlinę i moja ostatnia wyprawa do mięsnego przekonała mnie, ze na razie się w nim nie pokażę Aaaa.... Ostatnio wcinam migdały i macę A dzis w nocy oszczeniła się moja Borunia. Ma 4 albo 5 owczarków, nie widać ich jeszcze zbyt dobrze w budzie Są czarne i grubaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 19.10.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kolia, Z Atoma jeszcze nic nie brałam. Czy to ten z Lublewa? Orientujesz się może czy można liczyć z ich strony na transport? Tak, to ten z Lublewa i dają transport, tylko nie wiem czy jak nic nie brałaś od nich to będą chcieli ten styropian zamawiać, bo oni go sprowadzają gdzieś z okolic Słupska po cenach jakie ma ten producent, nie dokładają żadnej marży do tego. To jest raczej taka dodatkowa rzecz którą robią dla klientów, którym robią hydraulikę, ale spróbować zawsze można Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 19.10.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Znienawidziłam za to wędlinę i moja ostatnia wyprawa do mięsnego przekonała mnie, ze na razie się w nim nie pokażę Aaaa.... Ostatnio wcinam migdały i macę A dzis w nocy oszczeniła się moja Borunia. Ma 4 albo 5 owczarków, nie widać ich jeszcze zbyt dobrze w budzie Są czarne i grubaśnie Wizyty w mięsnym to rzeczywiście sobie odpuść i to na długi czas, ja nadal jak wchodzę to mam odruchy wymiotne a jestem już w 6 miesiącu. Swoją drogą znowu mi jakieś mdłości powróciły, nie tak straszne jak na początku, ale i tak myślałam że to już przeszłość, niestety myliłam się A te owczarki to niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 19.10.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dla zainteresowanych - urlop macierzyński 2 tyg. dłuższy!!! http://firma.onet.pl/1420051,wiadomosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Znienawidziłam za to wędlinę i moja ostatnia wyprawa do mięsnego przekonała mnie, ze na razie się w nim nie pokażę Aaaa.... Ostatnio wcinam migdały i macę A dzis w nocy oszczeniła się moja Borunia. Ma 4 albo 5 owczarków, nie widać ich jeszcze zbyt dobrze w budzie Są czarne i grubaśnie Wizyty w mięsnym to rzeczywiście sobie odpuść i to na długi czas, ja nadal jak wchodzę to mam odruchy wymiotne a jestem już w 6 miesiącu. Swoją drogą znowu mi jakieś mdłości powróciły, nie tak straszne jak na początku, ale i tak myślałam że to już przeszłość, niestety myliłam się A te owczarki to niemieckie? Tak, niemieckie Wcześniej na tym forum umieściłam zdjęcie Bory, ale myślę, że za kilka dni pstryknę im zdjęcie i Wam pokażę szczeniaczki z matką Gdyby ktoś chciał, to za 2-3 miesiace będą gotowe do wędrówki w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 e.kala mam i owszem dylatacją wypełnioną styropianem. Ale tylko przy systemowym schiedlu.. Ja też dylatowane kominy styropianem Ja jeszcze pomęczę sprawę dylatacji. Napisałam e-maila do producentów moich kominów i wstawię wam kawałek odpowiedzi celem stosowania dylatacji pomiędzy kominami a innymi elementami budynku jest wyeliminowanie przejmowania naprężeń budynku przez system kominowy, szczególnie przez stropy budynku ! Otwory przejścia komina przez stropy muszą być ze wszystkich stron większe od zewnętrznych wymiarów pustaka kominowego o około 2-3 cm. Przestrzeń wolną po wymurowaniu komina wypełnia się płytami wełny mineralnej. Nie stosować materiałów palnych i wskazujących na brak trwałej eleastyczności , typu styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A ja jutro jadę odebrać ze starostwa ostatni brakujący mi papierek i... złożyć wniosek o pozwolenie na budowę Mam nadzieję, że mam wszystko i nic już nie wymyślą i nie będzie nic więcej potrzeba, i że w ogóle będzie wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dla zainteresowanych - urlop macierzyński 2 tyg. dłuższy!!! http://firma.onet.pl/1420051,wiadomosci.html Suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A ja jutro jadę odebrać ze starostwa ostatni brakujący mi papierek i... złożyć wniosek o pozwolenie na budowę Mam nadzieję, że mam wszystko i nic już nie wymyślą i nie będzie nic więcej potrzeba, i że w ogóle będzie wszystko ok Jak juz bedziesz wiedziała kto dostal Twoja sprawe, to zadzwon do tej osoby i ona przez telefon powie Ci czy wszystko jest ok. Bynajmniej ja tak miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jak juz bedziesz wiedziała kto dostal Twoja sprawe, to zadzwon do tej osoby i ona przez telefon powie Ci czy wszystko jest ok. Bynajmniej ja tak miałam No tak zrobię, od razu będę pytać z kim się można kontaktować O parę rzeczy co do których miałam wątpliwości czy muszę mieć czy nie już dzwoniłam i pytałam, wygląda, że mam wszystko co potrzeba... Ale pewna nie będę do momentu kiedy pozwolenia nie dostanę... ale się boję, cieszę, denerwuję i w ogóle wszystko na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.10.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dziewczyny, jednak jest 6 klusków http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3374928_348.ts1155375518450.jpg To jest Bora http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/5362722_348.ts1161268302999.jpg A to Bora z jednodniowymi kluskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 19.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam wszystkich Nieśmiało dołacze do tego grona mam pozwolenie- ale ekipe dopiero na maj, pocieszam ,że czas szybbko plynie i zanim obejrze bedzie wiosna....Oby przeczekacPozdrawiam budujacych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts