tosinek 19.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 premiumpremium: psiaki piekne Mój chłop powiedział: że chyba to jest klub kobiety w ciąży które budują. Więc skoro, zeby budowa szła trzeba być w ciąży to....... Kowalik: WItam serdecznie A co dylatacji i innych rzeczy podobno będę mieć dom jak Pałac kultury, posadowiony na płycie fundamentowej Miłego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 19.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dziewczyny ,wiem,że to nie na temat,ale super humor poprawia http://100lat.pl/PoprawaNastroju Dowiedzcie sie całej prawdy o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cudowne, naprawdę chce mi trzymać kielnie w rące a nie kosztorys. Czy wam mężowie też każą urządzać kuchnie zanim kupiliście projekt???? A ja jutro będę miała papiery na wodę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.10.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dziewczyny ,wiem,że to nie na temat,ale super humor poprawia http://100lat.pl/PoprawaNastroju Dowiedzcie sie całej prawdy o sobie Cyla to jest rewelacyjne. W piątek poczytać takie rzeczy to murowana porawa nastroju i pozytywne nastawienie na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam wszystkich Nieśmiało dołacze do tego grona mam pozwolenie- ale ekipe dopiero na maj, pocieszam ,że czas szybbko plynie i zanim obejrze bedzie wiosna....Oby przeczekac Pozdrawiam budujacych .... Fajnie, że juzmacie to pozwolenie. No i ekipa załatwiona a to juz duży postęp. Teraz tylko czekać na wiosnę i modlić sie by zima była krótka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dziewczyny ,wiem,że to nie na temat,ale super humor poprawia http://100lat.pl/PoprawaNastroju Dowiedzcie sie całej prawdy o sobie O rany, jak mi dobrze po tym SUPER! Dziś rano założyłam dżinsy, które zwężałam przed wakacjami.......................................................... No ale jest nas dwoje, więc jakoś to sobie wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dziewczyny ,wiem,że to nie na temat,ale super humor poprawia http://100lat.pl/PoprawaNastroju Dowiedzcie sie całej prawdy o sobie rewelacyjne super hiper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 20.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 az mnie miłe dreszcze naszly SuperDzieki za przywitanie i s owa otuchy ( tylko to czekanie mnie juz dobija, zamiast budowac...nic nie robie tylko czekam, az bedzie zima spadnie snieg potem sie stopi ehhh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 az mnie miłe dreszcze naszly Super Dzieki za przywitanie i s owa otuchy ( tylko to czekanie mnie juz dobija, zamiast budowac...nic nie robie tylko czekam, az bedzie zima spadnie snieg potem sie stopi ehhh) Ale jeszcze trochę formalnoście macie do załatwienia, więc akurat przez zimę zdązycie. A planujecie gaz ziemny bo w Waszej działki to kawał trzeba ciągnąć. No chyba, że się skrzykniecie z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 20.10.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 komarek o jakich zaległościach mówisz???Własnie najgorsze to, że wszystko już mamy załatwione tylko wejsc i budować....pozwolenie prawomocne i wszystko na ostatni guzik ...hmm prawie bo raczej brak ekipy jest dużą przeszkoda hehehe ale cóż poczekać musze na ekipę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dziewczyny ,wiem,że to nie na temat,ale super humor poprawia http://100lat.pl/PoprawaNastroju Dowiedzcie sie całej prawdy o sobie Tak! Najbardziej podobało mi się Renatka, Ty ogierze !!! Strasznie to do mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dziewczyny ,wiem,że to nie na temat,ale super humor poprawia http://100lat.pl/PoprawaNastroju Dowiedzcie sie całej prawdy o sobie Tak! Najbardziej podobało mi się Renatka, Ty ogierze !!! Strasznie to do mnie pasuje no ,że mnie pomylono z facetem i wyszło tez ,że jestem ogierem to rozumiem-wpisałam Mirka a pomylić Renatke to to hańba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Miraśka może jakiś klub założymy Zamiast "budujace kobietki" to ...... o matko! ... chyba mi przez gardło nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Proponuję forum: zawsze młodych, szczupłych, dojrzałych emocjonalnie, asertywnych, nie dających się majstorm najszczęśliwszych pod sercem Kobiet, w skrócie: PMH, czyli partia młodych hedonistek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 PMH! PMH! PMH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaRuda 21.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Cześć dziewczyny, mam nadzieje że można się do Was przyłączyć - zaczęliśmy już budowę, ściany fundamentowe są, teraz przerwa "technologiczna" Pozdrawiam wszystkie fasolki - my czekamy na parapetówe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 21.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Sylwia1, chce kupić komin tej samej firmy, proszę powiedz jakie masz doświadczenie z nim zwiazane, łatwy w montażu?, ile zapłaciłaś (mój ma mieć 6m), ciekawa jestem dlaczego właśnie ten wybrałaś?Przepraszam za wścibskość, ale nie mam się z kim skonsultować...Pzd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 21.10.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Niestety moje doświadczenia związane z budową domu nie są przyjemne..., nadal stan zero, czyli ławy i ściany fundamentowe.Jednak samotnej kobitce nie jest łatwo..., jednak wolę budować po rozwodzie niż nie budować w małżeństwie! Jednak spotkało mnie coś miłego: kupiłam sobie (jak co miesiąc od wiosny 1998, bo wtedy właśnie zdecydowałam, że muszę, poprostu muszę mieć dom, domek, ziemię i niebo) "Muratora", lektura daje mi niesamowitą przyjemność i wiarę, że mogę, że mi się uda (choć często dzieje sie to kosztem ksiązeczki dla córki...)Czytam od deseczki do deseczki, od początku do końca..., no i otwieram sobie na aktualnościach...., a tam mój wpis z forum!!!!! No takiego mi to kopa dało, taka się poczułam równouprawniona, wyróżniona, dowartościowana i co tu gadać szczęsliwa!!!!Niby nic, no bo nic, ale kupa radochy!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Cześć dziewczyny!!! Od dziś mam neta w domu!!! Jeńki, w końcu nie będzie weekendowej przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts