EZS 26.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 cześćdawno mnie tu nie było, ze 4 miesiące. Niektórzy to już domek postawili w tym czasie, a ja wciąż czekam na pozwolenie. A właściwie na wyrok NSA w sprawie planu zagospodarowania. A NSA się nie śpieszy..., pewnie poczekam do wiosny (oby).Zazdroszczę z całego serca.... nawe problemów z ekipami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 cześć dawno mnie tu nie było, ze 4 miesiące. Niektórzy to już domek postawili w tym czasie, a ja wciąż czekam na pozwolenie. A właściwie na wyrok NSA w sprawie planu zagospodarowania. A NSA się nie śpieszy..., pewnie poczekam do wiosny (oby). Zazdroszczę z całego serca.... nawe problemów z ekipami Napewno do wiosny wyrok będzie i ostro ruszysz z budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 pp gratulki z okazji wstapienia do ELITY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 to ja zapraszam do dziennika w podpisie po zdjecia dachu.. Sylvia: Sliczny domek, bardzo do twarzy mu w tej czapeczce Gratuluje! Oby dalej wszystko dobrze szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 dziewczyny, ale chce mi się spać...jeńki, nawet kawa nie pomaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 to ja zapraszam do dziennika w podpisie po zdjecia dachu.. Sylvia: Sliczny domek, bardzo do twarzy mu w tej czapeczce Gratuluje! Oby dalej wszystko dobrze szło penny dziękuję za czapeczke nie dziekuje za zyczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.10.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 dziewczyny, ale chce mi się spać...jeńki, nawet kawa nie pomaga.. Mam to samo Z tym, ze ja jestem spiaca przez to, ze moja Malwinka dzis w nocy wciąż kaszlała. Rano byłam z nia u lekarza- zapalenie oskrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 sylvia, masz pękny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sylvia, domek piękny Widzę, ze już zabezpieczyliscie okna. My się zbieramy, zeby za tydzień to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 27.10.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Fajnie, że pogoda dopisuje wszystkim budowniczym. Domki Wasze rosną jak grzyby po deszczu. Aż miło popatrzeć. Tylko ja taka sierota nie mogę się doczekać tego piekielnego podziału działki. Moja cierpliwość powoli się kończy. Mąż wogóle nie chce komentować i czeka a mnie poprostu nosi. 7 grudnia mam urodziny może do tego czasu działka bedzie nasza. Choć po cichu mam nadzieję, że wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Betito niestety taki czas, będzie gorzej jak przyjdzie prawdziwa jesienna, deszczowa pogoda.Komarek nie martw się, w końcu ta działka będzie Twoja. Teraz delektuj się ciszą, spokojem, czasem dla dzieci i męża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 27.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mąż własnie sobie siedzi w domku bo ma urlop. Dziecko w przedszkolu a ja już nie mogę doczekać sie 16 by wyjść z pracy. W przyszłym tygodniu tylko poniedziałek mam pracujacy a reszta wolne. Jak pięknie, wtedy na pewno będę się delektować spokojem. Chyba założe dziennik i będę zapisywać wszystkie swoje żale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Fajnie, że pogoda dopisuje wszystkim budowniczym. Domki Wasze rosną jak grzyby po deszczu. Aż miło popatrzeć. Tylko ja taka sierota nie mogę się doczekać tego piekielnego podziału działki. Moja cierpliwość powoli się kończy. Mąż wogóle nie chce komentować i czeka a mnie poprostu nosi. 7 grudnia mam urodziny może do tego czasu działka bedzie nasza. Choć po cichu mam nadzieję, że wczesniej. Nie sierota, po prostu pewnych spraw nie jesteśmy w stanie przeskoczyć czy przyspieszyć choć bardzo by się chcialo. Ale na pewno wszystko się niedlugo wyjaśni i zajęta załątwianiem kolejnych spraw zaraz zapomnisz o tych nieprzyjemnych chwilach Ja teraz czekam na pozwolenie na budowę. I... zastanawiam sie co dalej? tyle czasu się o nie starałam, a teraz... Nie wiem co dalej Zupełnie nie wiem jakimiśrodkami będę dysponowała do wiosny. Bez wkładu własnego kredytu na całość raczej nie dostanę. No i muszę się zastanowić jak to wszystko poskładać. Tak sobie myślę, że może jak fundamenty w przyszłym roku wyleję, może jeszcze trochę nazbieram i wtedy już jakiś kredycik uda się wziąć... Eh, trudne jest to budowanie Ale domek i tak wybuduję, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 27.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 U mnie jest podobnie. Ale marzenie o własnym domu jest silniejsze i powiedziałam sobie, że zrobię wiele by ten dom wybudować. Nakręcam się jeszcze bardziej kiedy czytam to forum i oglądam zdjecia domków, które się budują. Miło popatrzeć jak ludzie realizują swoje plany i marzenia. Za nami bedzie podobnie penny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Pewnie, że tak Budowa domu ma to do siebie, że można ją rozłożyć w czasie i stopniowo inwestować zebrane środki Może nie wybuduję domku w sezon czy dwa, ale w końcu na pewno wybuduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Pewnie, że tak Budowa domu ma to do siebie, że można ją rozłożyć w czasie i stopniowo inwestować zebrane środki Może nie wybuduję domku w sezon czy dwa, ale w końcu na pewno wybuduję JAk słyszę to przypomina mi się moje dzieciństwo- sukienki szyte przez siebie, 2 bluzki na zmianę i 2 pary spodni a koleżanki w jeansach z Pewexu. Wszystko dlatego, że rodzice budowali dom Teraz sama buduję swój (choroba dziedziczna?) ale obiecałam sobie, że tylko z NADWYZEK. Żadnego oszczędzania na CIUCHACH, WAKACJACH. Ciekawe, co mi z tego wyjdzie..... Na razie mam działkę, projekt z papierami, kupiony dach, materiał na ściany, zrobiony prąd i zaklepane z róznych źródeł (razem z małym kredycikiem) 220 tyś. Kosztorys wskazuje, że wystarczy, ale te ceny galopujące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mam nadzieję, że jakoś się wszytsko poskłada i pouzupełnie i będzie nas wszystkie stać i na dom, i na wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 I dlatego zrezygnowałam z udziwniomego dachu, trzech wykuszy itp. Z drugiej storny postanowiliśmy, ze będziemy ocieplać domek przynajmniej 20 cm styropianu, co by koszta uzytkowania były mniejsze. Innymi słowy budowa z ołówkiem w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Hej Ho! Ale dziś zimno. I spać mi się chce niemiłosiernie. Obudziłam się o 8.30, a później o 9.30 i jeszcze bym przespała cały dzień, ale obowiązki wzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Zimno . Piekna pogoda, więźba się robi więc mi się spać nie chce . Jest pieknie . Wieczorem może wstawię jakieś zdjęcia z początków więźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts