Honia74 24.12.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Z okazji Swiat Bozego Narodzenia wielu glebokich i radosnych przezyc, wewnetrznego spokoju, wytrwalosci i radosci oraz blogoslawienstwa Bozego w kazdym dniu nadchodzacego Roku zyczy Honia74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 25.12.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 e.kala wiecha była, w koncu robotnicy nie sa winni temu, ze ich szef jest taki a nie inny Ja w kazdym razie nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 26.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Święta się kończą a ja zamiast sie smucić cieszę się, że jutro znowu zobaczę dekarzy na dachu. To już chyba choroba jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.12.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 e.kala, to nie choroba, to szczescie, ze ich zobaczysz bo, wiesz, w dzisiejszych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 27.12.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 A JA WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ ZŁOŻYŁAM WNIOSEK O PnB!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 A JA WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ ZŁOŻYŁAM WNIOSEK O PnB!!! Wow, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 27.12.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 cześć dziewczyny, miałam dzisiaj zrobić wiele rzeczy dot. naszej budowy, a tu córeczka chora i siedzę w domu i się frustruję, że zaraz ceny materiałów znowu poszybują w górę i nie zdążę sobie zaklepać chociaż części materiałów.... no cóż takie życie pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.12.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 grazia, takie własnie to życie. Strasznie szybko mija... I nic nie idzie według planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 27.12.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Jeżeli chodzi o materiały to dzisiaj dowiedziałam sie w hurtowni, że cement drożeje 20 %, a styropian jest najtańszy w połowie stycznia. Już teraz cena styropianu spadła, ale poczekam do tego stycznia z zakupem. Jeżeli chodzi o cement to cieszę się, że już niedużo będę go potrzebować, bo podwyżka znaczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.12.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 a ja właśnie podpisałam umowę na tynki i parę innych rzeczy z wykończeniówki... zaczynam zbierać materiały na wykończeniówkę i siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Jeżeli chodzi o materiały to dzisiaj dowiedziałam sie w hurtowni, że cement drożeje 20 %, a styropian jest najtańszy w połowie stycznia. Już teraz cena styropianu spadła, ale poczekam do tego stycznia z zakupem. Jeżeli chodzi o cement to cieszę się, że już niedużo będę go potrzebować, bo podwyżka znaczna . Oooo, dobrze wiedzieć, bo styropian tez nam sie przyda... Jednak najpierw musimy znaleźć miejsce, gdzie go składować Bo na budowie napewno go nie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 28.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 witam dziewczyny budujemy własnie nasz wymarzony domek razem z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Cześć kobietki Mam do Was dwa pytania - 1. Ile płaciłyscie za projekt przyłacza energetycznego? (jestem na etapie wybierania projektanta i nie wiem, czy dobrze się cenią ) 2. Czy jeśli macie okna pcv w okleinie złoty dąb dwustronnej to faktycznie jest ciemniej w pokoju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.12.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja zapłaciłam de facto 500zł, ale.. wykonanie przyłącza do domku zleciłam na lewo- dogadując się z elektrykiem,ktory z ramienia przetargu wykonał przyłącze do działki- granicy na zlecenie energetyki.( Skrzynka stała na granicy drogi prywatnej a gminnej) On razem z kolegą poprowadził kabel w rowie na głębokości 70cm, rów był w mojej gestii- u mnie to było 135m!!! Wykonali m skrzynkę w miejscu przyszłego garażu- była to jakby rozdzielnica taka jak normalnie jest w domkach- z tego po przeróbkach juz inny elektryk przeniósł mi na ścianę garażu jako docelowąhttp://images3.fotosik.pl/310/9736a0c718a88fb1m.jpg Ten sam elektryk z energetyki wykonał za mnie zgloszenie przyłącza do energetyki na mojej mapce- wyrysował i zaniósł , ja nawet nie wiem gdzie i co i jak dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.12.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Oooo, dobrze wiedzieć, bo styropian tez nam sie przyda... Jednak najpierw musimy znaleźć miejsce, gdzie go składować Bo na budowie napewno go nie zostawię Do naszego garażu na budowie włamywali sie dwa razy, za każdym razem było tam parę paczek styropianu, nie wzbudził ich zainteresowania . Jednak masz rację, trzeba składować w innym miejscu, szkoda tylko, że potem znowu trzeba mieć jakis transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.12.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Do naszego garażu na budowie włamywali sie dwa razy, za każdym razem było tam parę paczek styropianu, nie wzbudził ich zainteresowania . Jednak masz rację, trzeba składować w innym miejscu, szkoda tylko, że potem znowu trzeba mieć jakis transport. Tak, my z mezem zastanawialismy sie wczoraj czy mielibysmy gdzie go składować i wyszlo, ze nie Czyli nie zaoszczedzimy. Bo na tak duza ilosc styropianu potrzebny byłby prawie jakis magazyn a takowego nie posiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 29.12.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 po 2 miesiącach opóźnienia zaczęli u mnie więźbę cieszę się jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.12.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 po 2 miesiącach opóźnienia zaczęli u mnie więźbę cieszę się jak głupia Wcale, a wcale nie dziwie sie, ze sie cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Spadłyśmy na drugą stronę Skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 betti święta... a my podpisujemy umowy na wykończeniówkę. jesli pogoda się utrzyma to zaczynamy za niecały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts