Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny, dzisiaj ostatecznie zamówiłam blachodachówke. Ruukki Plus, kolor grafit. 380metrów blachodachówki 39,66 z Vat metr. Dostaliśmy 23% rabatu. Co myslicie o tej cenie?

To kosztuje tyle ile dachowka ceramiczna :roll: Tyle, ze w dachówce bardzo drogie sa wszystkie dodatki. Jednak przyznam, że nie spodziewałam się, że blachodachówka jest taka droga :wink:

To kosztuje tyle ile dachowka ceramiczna :roll: Tyle, ze w dachówce bardzo drogie sa wszystkie dodatki. Jednak przyznam, że nie spodziewałam się, że blachodachówka jest taka droga :wink:

Własnie, metr ceramicznej porównany do ceny metra blachy wprost zaskakuje, jednak te dodatki przy dachowce ceramicznej zwiekszają jej koszt, ze to sie wyrównuje :-? Co nie zmienia faktu, ze na blache jest 15 lat gwarancji, a na ceramiczną chyba 2 razy tyle?

Dziewczyny, poradźcie mi trochę :)

Ostatnio oglądaliśmy z mężem kanapy, fotele do salonu. Bylismy utwierdzeni w przekonaniu, ze chcemy jakiś odcień brązu. Tymczasem spodobał nam się komplet w kolorze pistacjowym :)

Czy widziałyscie moze gdzieś zaaranżowane wnetrza z takimi meblami?

Będziemy mieć okna złoty dąb i dość ciemne meble, zastanawiam się też jaki kolor scian będzie odpowiedni.

Z góry dziekuje za ewentualne komentarze :)

Ostatnio oglądaliśmy z mężem kanapy, fotele do salonu. Bylismy utwierdzeni w przekonaniu, ze chcemy jakiś odcień brązu. Tymczasem spodobał nam się komplet w kolorze pistacjowym :)

Będziemy mieć okna złoty dąb i dość ciemne meble, zastanawiam się też jaki kolor scian będzie odpowiedni.

Osobiście bardzo lubię takie kolorki. Uważam tez, ze do ciemnych mebli i okien kolor pistacjowy pasuje, bo jest jasnym odcieniem. Jednak coś we wnętrzu w takim kolorze mogłoby sie jeszcze pojawić. A jaką podłogę planujecie?

Osobiście bardzo lubię takie kolorki. Uważam tez, ze do ciemnych mebli i okien kolor pistacjowy pasuje, bo jest jasnym odcieniem. Jednak coś we wnętrzu w takim kolorze mogłoby sie jeszcze pojawić. A jaką podłogę planujecie?

Raczej jasną, ale nie tak bardzo :)

http://www.kronooriginal.pl/data/shop/9250_s.jpg

http://www.kronooriginal.pl/data/shop/9210_s.jpg

Coś mniej więcej takiego, jeszcze na 100% nie wybralismy koloru.

Myślałam też, żeby krzesła były wykończone też materiałem "pistacjowym" :)

Premium, a nie boisz się, że Józiu pobrudzi tak jasny wypoczynek? Wiadomo jak to przy dzieciach... Mnie też bardzo się podobają takie wypoczynki, ale jakoś tak trochę się boję czy dzieciaki tego nie załatwią.

Wiesz, jeśli pilnuje sie tego aby dziecko jadło w miejscach do tego przeznaczonych, a ze słodyczami np. czekoladą, nie biegało po całym domu, to myśle, ze uda sie utrzymac meble w dobrym stanie :D

A swoja droga dorosłym tez zdarza sie pobrudzic np kanapę czy dywan :wink:

Premium, a nie boisz się, że Józiu pobrudzi tak jasny wypoczynek? Wiadomo jak to przy dzieciach... Mnie też bardzo się podobają takie wypoczynki, ale jakoś tak trochę się boję czy dzieciaki tego nie załatwią.

Wiesz, jeśli pilnuje sie tego aby dziecko jadło w miejscach do tego przeznaczonych, a ze słodyczami np. czekoladą, nie biegało po całym domu, to myśle, ze uda sie utrzymac meble w dobrym stanie :D

A swoja droga dorosłym tez zdarza sie pobrudzic np kanapę czy dywan :wink:

Nastawilismy sie też, ze będzie to eko-skóra, którą wystarczy przetrzeć wilgotną ściereczką z jakimś płynem do zmywania. Poza tym będę gubić kilogramy biegając za juzkiem po całym domu ;)

Sylvia, bardzo ładne te podłogi!!!