sylvia1 11.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ruuki- dobra blachodachówka co do ceny to nic nie powiem bo w czerwcu ruuki plus 1 m2 kosztowałby mnie 21 zł netto ale po swojej budowie widzę, że ceny lecą w górę niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Betti...my zamawialiśmy dachówkę braasa za niecałe 20 zł....niezła różnica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A my okienka będziemy mieli niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dziewczyny, dzisiaj ostatecznie zamówiłam blachodachówke. Ruukki Plus, kolor grafit. 380metrów blachodachówki 39,66 z Vat metr. Dostaliśmy 23% rabatu. Co myslicie o tej cenie? To kosztuje tyle ile dachowka ceramiczna Tyle, ze w dachówce bardzo drogie sa wszystkie dodatki. Jednak przyznam, że nie spodziewałam się, że blachodachówka jest taka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Betti...my zamawialiśmy dachówkę braasa za niecałe 20 zł....niezła różnica.... Róznica jest szalona, to prawda I mamy jakies 80 metrów odpadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 To kosztuje tyle ile dachowka ceramiczna Tyle, ze w dachówce bardzo drogie sa wszystkie dodatki. Jednak przyznam, że nie spodziewałam się, że blachodachówka jest taka droga Własnie, metr ceramicznej porównany do ceny metra blachy wprost zaskakuje, jednak te dodatki przy dachowce ceramicznej zwiekszają jej koszt, ze to sie wyrównuje Co nie zmienia faktu, ze na blache jest 15 lat gwarancji, a na ceramiczną chyba 2 razy tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 12.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam , odbiegając od tematu dachówki chciałabym się pochwalić , że wczoraj zamówiłam projekt domu a dzisiaj odebrałam warunki zabudowy - nareszcie ! W przyszłym tygodniu ruszam z dalszą papierkologią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam , odbiegając od tematu dachówki chciałabym się pochwalić , że wczoraj zamówiłam projekt domu a dzisiaj odebrałam warunki zabudowy - nareszcie ! W przyszłym tygodniu ruszam z dalszą papierkologią Pozdrawiam Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ceny są naprawdę szokujące...Honia, gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 12.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Honia, gratuluje! No to do dzieła !!! A cenami blachodochówki też jestem zszokowana. Nasz Braas kosztował ok. 20pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam , odbiegając od tematu dachówki chciałabym się pochwalić , że wczoraj zamówiłam projekt domu a dzisiaj odebrałam warunki zabudowy - nareszcie ! W przyszłym tygodniu ruszam z dalszą papierkologią Pozdrawiam Gratulki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dziewczyny, poradźcie mi trochę Ostatnio oglądaliśmy z mężem kanapy, fotele do salonu. Bylismy utwierdzeni w przekonaniu, ze chcemy jakiś odcień brązu. Tymczasem spodobał nam się komplet w kolorze pistacjowym Czy widziałyscie moze gdzieś zaaranżowane wnetrza z takimi meblami? Będziemy mieć okna złoty dąb i dość ciemne meble, zastanawiam się też jaki kolor scian będzie odpowiedni. Z góry dziekuje za ewentualne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.01.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dziewczyny, poradźcie mi trochę Ostatnio oglądaliśmy z mężem kanapy, fotele do salonu. Bylismy utwierdzeni w przekonaniu, ze chcemy jakiś odcień brązu. Tymczasem spodobał nam się komplet w kolorze pistacjowym Czy widziałyscie moze gdzieś zaaranżowane wnetrza z takimi meblami? Będziemy mieć okna złoty dąb i dość ciemne meble, zastanawiam się też jaki kolor scian będzie odpowiedni. Z góry dziekuje za ewentualne komentarze Osobiście bardzo lubię takie kolorki. Uważam tez, ze do ciemnych mebli i okien kolor pistacjowy pasuje, bo jest jasnym odcieniem. Jednak coś we wnętrzu w takim kolorze mogłoby sie jeszcze pojawić. A jaką podłogę planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dziewczyny, poradźcie mi trochę Ostatnio oglądaliśmy z mężem kanapy, fotele do salonu. Bylismy utwierdzeni w przekonaniu, ze chcemy jakiś odcień brązu. Tymczasem spodobał nam się komplet w kolorze pistacjowym Czy widziałyscie moze gdzieś zaaranżowane wnetrza z takimi meblami? Będziemy mieć okna złoty dąb i dość ciemne meble, zastanawiam się też jaki kolor scian będzie odpowiedni. Z góry dziekuje za ewentualne komentarze Osobiście bardzo lubię takie kolorki. Uważam tez, ze do ciemnych mebli i okien kolor pistacjowy pasuje, bo jest jasnym odcieniem. Jednak coś we wnętrzu w takim kolorze mogłoby sie jeszcze pojawić. A jaką podłogę planujecie? Raczej jasną, ale nie tak bardzo http://www.kronooriginal.pl/data/shop/9250_s.jpg http://www.kronooriginal.pl/data/shop/9210_s.jpg Coś mniej więcej takiego, jeszcze na 100% nie wybralismy koloru. Myślałam też, żeby krzesła były wykończone też materiałem "pistacjowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.01.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 całkiem fajny pomysł z ta pistacją mi się podobają kolory takie podłogi: http://img475.imageshack.us/img475/7796/dabstarylk8.jpg http://img393.imageshack.us/img393/8893/dabwinnycm9.jpg http://img393.imageshack.us/img393/5108/wiazdeskabt1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Mysle, ze to bardzo dobry pomysł z tym dodatkiem pistacji do krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Premium, a nie boisz się, że Józiu pobrudzi tak jasny wypoczynek? Wiadomo jak to przy dzieciach... Mnie też bardzo się podobają takie wypoczynki, ale jakoś tak trochę się boję czy dzieciaki tego nie załatwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Premium, a nie boisz się, że Józiu pobrudzi tak jasny wypoczynek? Wiadomo jak to przy dzieciach... Mnie też bardzo się podobają takie wypoczynki, ale jakoś tak trochę się boję czy dzieciaki tego nie załatwią. Wiesz, jeśli pilnuje sie tego aby dziecko jadło w miejscach do tego przeznaczonych, a ze słodyczami np. czekoladą, nie biegało po całym domu, to myśle, ze uda sie utrzymac meble w dobrym stanie A swoja droga dorosłym tez zdarza sie pobrudzic np kanapę czy dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Premium, a nie boisz się, że Józiu pobrudzi tak jasny wypoczynek? Wiadomo jak to przy dzieciach... Mnie też bardzo się podobają takie wypoczynki, ale jakoś tak trochę się boję czy dzieciaki tego nie załatwią. Wiesz, jeśli pilnuje sie tego aby dziecko jadło w miejscach do tego przeznaczonych, a ze słodyczami np. czekoladą, nie biegało po całym domu, to myśle, ze uda sie utrzymac meble w dobrym stanie A swoja droga dorosłym tez zdarza sie pobrudzic np kanapę czy dywan Nastawilismy sie też, ze będzie to eko-skóra, którą wystarczy przetrzeć wilgotną ściereczką z jakimś płynem do zmywania. Poza tym będę gubić kilogramy biegając za juzkiem po całym domu Sylvia, bardzo ładne te podłogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts