beti555 18.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dziewczyny, może spojrzycie kobiecym okiem i mi coś podpowiecie? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 18.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja właśnie jestem po rozmowie z szefem mojej ekipy W tym roku niestety tylko fundamenty będą, choć przez jakiś czas miałam nadzieję, że się da więcej... Ale i tak się cieszę Pan chciałby ruszać jak najszybciej więc teraz blokują mnie tylko przyłącza. No i pogoda, bo ciągle nie wiadomo co z tą zimą... A w ogóle to powiedział, że mam się o nic nie martwić, że on zadba i o kontenery dla ekipy i o materiał, i o wszystkie maszyny. Mnie zostaje tylko geodeta To się na prawdę zaczyna dziać... szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja właśnie jestem po rozmowie z szefem mojej ekipy W tym roku niestety tylko fundamenty będą, choć przez jakiś czas miałam nadzieję, że się da więcej... Ale i tak się cieszę Pan chciałby ruszać jak najszybciej więc teraz blokują mnie tylko przyłącza. No i pogoda, bo ciągle nie wiadomo co z tą zimą... A w ogóle to powiedział, że mam się o nic nie martwić, że on zadba i o kontenery dla ekipy i o materiał, i o wszystkie maszyny. Mnie zostaje tylko geodeta To się na prawdę zaczyna dziać... szok Wow, to gratulki i.... do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zima w tym roku?? prosze bardzo pod jednym warunkiem ze pojawi się dopiero w grudniu do grudnia zima won bo ja wykończeniówkę planuję od lutego i ma być minimum 5 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zima w tym roku?? prosze bardzo pod jednym warunkiem ze pojawi się dopiero w grudniu do grudnia zima won bo ja wykończeniówkę planuję od lutego i ma być minimum 5 stopni Sylvia, to zamieszkamy mniej więcej w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 premium ja pewnie duzo później masz lepsza motywacje w postaci Józka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A kiedy Wy planujecie zamieszkać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 okolice wakacji jesli nam sie uda teraz zacząc to a) wylewki i tynki - luty okna- marzec początek kwietnia - zaczynamy glazurę jednocześnie wełna na poddasze i elewacja myślę że na koniec czerwca- lipiec przy dobrych układach zdążymy o ile mrozy nie przyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 okolice wakacji jesli nam sie uda teraz zacząc to a) wylewki i tynki - luty okna- marzec początek kwietnia - zaczynamy glazurę jednocześnie wełna na poddasze i elewacja myślę że na koniec czerwca- lipiec przy dobrych układach zdążymy o ile mrozy nie przyjdą... No my mniej więcej też. Chcemy do sierpnia urządzić juz tak, zeby się wprowadzic. Tzn odczekac jakies 3 tyg i sie wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja też musze zamieszkać do września, bo wtedy moja córeczka idzie do szkoły. A mój domek niedługo będzie miał daszekhttp://preview.sedes.photosite.com/~photos/tn/7863927_348.ts1169152474000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 19.01.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A ja też musze zamieszkać do września, bo wtedy moja córeczka idzie do szkoły. Moja córeczka też idzie do szkoły, a ja ciągle w lesie! Czekam na PnB. A nie będzie to łatwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 19.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ale zawieruchy. Mam nadzieję, że Wasze budowy nie ucierpiały. Koszmar z tą pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 U nas żadnych zawieruch nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 19.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 To się ciesz bo w mazowieckim w nocy była chyba kulminacja tej wichury. Nawet na zwierzęta źle wpływa ta pogoda. moja suka jak nigdy nie wchodzi bez pozwolenia do sypialni tak dziś w nocy położyła się koło łóżka i cała się trzęsła. Ile szkód narobiła to wiedzą tylko Ci co tego doświadczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A ja też musze zamieszkać do września, bo wtedy moja córeczka idzie do szkoły. A mój domek niedługo będzie miał daszek http://preview.sedes.photosite.com/~photos/tn/7863927_348.ts1169152474000.jpg Pięknie rośnie ten Twoj dach A kto Ci go robi? Mozesz podac? Moze byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 To się ciesz bo w mazowieckim w nocy była chyba kulminacja tej wichury. Nawet na zwierzęta źle wpływa ta pogoda. moja suka jak nigdy nie wchodzi bez pozwolenia do sypialni tak dziś w nocy położyła się koło łóżka i cała się trzęsła. Ile szkód narobiła to wiedzą tylko Ci co tego doświadczyli. jade o 17 zobaczyc o u nas az sie boje pomyśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ale zawieruchy. Mam nadzieję, że Wasze budowy nie ucierpiały. Koszmar z tą pogodą. Nic a nic! Całe szczęście, bo rodzicom w firmie zerwało papę z budynku gospodarczego Nam tawet nie potargało folii w oknach, a dom stoi jakieś 300m od firmy właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 U nas na budowie nalało tyle wody do garażu, ze mąż znowu musiał wypompowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 na działkę jechaliśmy na zasadze swieca latarnie nie świecą latarnie. cali w strachu dojechaliśmy po ciemku na działkę zauważając ze w tych egipskich ciemnościach pięknie gwiazdy widać... dach cały ( przynajmneij w świetle latarki) jedynym na dzis poważnym uszkodzeniem to zsunięta osłona ramy dachowego okna. Za to u sąsiada się świeciło... dzwonię do niego na komórke: słuchaj u ciebie się świeci tak ma być? odpowiedź tak bo malujemy.. już wiem po co mam agregat - właśnie na takie chwile musze tylko przemyśleć jak odprowadzić spaliny z agregatu poza dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.01.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A ja też musze zamieszkać do września, bo wtedy moja córeczka idzie do szkoły. A mój domek niedługo będzie miał daszek http://preview.sedes.photosite.com/~photos/tn/7863927_348.ts1169152474000.jpg Pięknie rośnie ten Twoj dach A kto Ci go robi? Mozesz podac? Moze byc na priv. My wszystko załatwialiśmy przez Ambit, ale moge podać dekarza (narazie jestem bardzo zadowolona) ekipa pana Waldka 609221336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts