CAEN 23.01.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a bloczki się murują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a ja właśnie dzowniłam do firmy, która ma nam robić konstrukcję dachową. Zrobią na począte lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 no tak śnieg leży mam nadzieję, że taka aura długo się nie utrzyma Ja tez mam taką nadzieję... Od srody mieli zaczac kłaść nam dach... I co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 23.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A jaka u Was pogoda? w Lesku pada śnieg, ze wskazaniem na pada i nadal dość ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 23.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nie wytrzymałam i zatelefonowałam do szefa ekipy z pytaniem "co robią" w odpowiedzi usłuszałam "wszystko zaizolowane i pochowane, zabezpieczone przed zimą - czakamy na odwilż" gdzie ta wiosna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a u nas piękne słońce, zero śniegu, deszczu nic. Już dawno tak nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 23.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam dziewczyny. Przeczytałam przed chwilą na onecie niezbyt obiecującą prognoze pogody. Straszą, że zima zbliza sie dużymi krokami i może potrwać do marca. A najpierw była mowa o tyogdniu. U nas narazie piękne słonko. Pozdrawiam i życzę dobrych warunków atmosferycznych do dalszych prac budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam dziewczyny. Przeczytałam przed chwilą na onecie niezbyt obiecującą prognoze pogody. Straszą, że zima zbliza sie dużymi krokami i może potrwać do marca. A najpierw była mowa o tyogdniu. U nas narazie piękne słonko. Pozdrawiam i życzę dobrych warunków atmosferycznych do dalszych prac budowlanych. Jasny gwint z ta pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam dziewczyny. Przeczytałam przed chwilą na onecie niezbyt obiecującą prognoze pogody. Straszą, że zima zbliza sie dużymi krokami i może potrwać do marca. A najpierw była mowa o tyogdniu. U nas narazie piękne słonko. Pozdrawiam i życzę dobrych warunków atmosferycznych do dalszych prac budowlanych. nie strasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 wiecie co i dlatego mnie to dziwi. Cały czas trąbili, że tylko tydzień, a teraz nagle, że do marca...nie ma komu wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ja wierzę, ze tylko tydzień. Tzn musze wierzyć a wiara podobno czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 no to ja tez wierzę, w grupie siła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 23.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 w takim razie przyłączam się do grupy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 23.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja przyłączam się do zaklinających pogodę Przy tym moim szczytowaniu , to mróz niedobry... ale zdaje się że już skończone, a temperatura u nas 0*C a jutro deskujemy, mam nadzieję - mam potwierdzenie od dachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 23.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dziewczyny jestem z Wami!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 23.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja, i ja tez zaklinam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 23.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja przyłączam się do zaklinających pogodę Przy tym moim szczytowaniu , to mróz niedobry... ale zdaje się że już skończone, a temperatura u nas 0*C a jutro deskujemy, mam nadzieję - mam potwierdzenie od dachowców halszka.ka cosik intrygujące to szczytowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 I ja, i ja tez zaklinam !!! to ja tez zaklinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A fajny chociaż ten pan Roman??? premium, jakby Ci tu powiedzieć.... fajny, fajny, ale byłam w takiej potrzebie, że nawet jakby nie był , to by był agnieszkakusi - przy takich cenach to moża budować, GRATULUJĘ agnieszkakusi - ja też płaciłam podobnie za cały dach, poza tym uważam, ze faktycznie cena całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.01.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Widzicie dziewczyny, warto zaklinać pogodę. W Gdańsku śliczne słońce Zawsze wiedziałam, że w grupie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts