premiumpremium 30.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 My w przyszłym tygodniu staniemy się właścicielami okienek!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.01.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 My w przyszłym tygodniu staniemy się właścicielami okienek!!!!!!!!!!!! Na co sie zdecydowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 My w przyszłym tygodniu staniemy się właścicielami okienek!!!!!!!!!!!! Na co sie zdecydowaliscie? Okfens http://www.okfens.com.pl/oferta.php?p=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Gdzie jestescie Klubowiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Gdzie jestescie Klubowiczki? Śpimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 30.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A ja dzisiaj zdecydowałam o zatrudnieniu architekta wnętrz. Mamy dopiero stan surowy otwarty a juz muszę decydowac jakie meble bedę chciała. Architekt twierdzi, że jest to najlepszy okres na początek jego pracy, bo jak ma sie juz zrobione instalacje to on nie może "poszaleć". Będzie nam projektował salon, kuchnie, łazienki, schody, kominek, hall dolny. Tak więc czeka nas teraz bieganie po sklepach i wybieranie róznych rzeczy. Myslałam, że to będę robic w wakacje . Są to bardzo trudne wybory. Szukamy tez w internecie co nam sie podoba i nie kosztuje za dużo Pokaże wam jakie kafelki sa teraz u nas na pierwszym miejscu. Musze je zobaczyc w realu http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0270_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A ja dzisiaj zdecydowałam o zatrudnieniu architekta wnętrz. Mamy dopiero stan surowy otwarty a juz muszę decydowac jakie meble bedę chciała. Architekt twierdzi, że jest to najlepszy okres na początek jego pracy, bo jak ma sie juz zrobione instalacje to on nie może "poszaleć". Będzie nam projektował salon, kuchnie, łazienki, schody, kominek, hall dolny. Tak więc czeka nas teraz bieganie po sklepach i wybieranie róznych rzeczy. Myslałam, że to będę robic w wakacje . Są to bardzo trudne wybory. Szukamy tez w internecie co nam sie podoba i nie kosztuje za dużo Pokaże wam jakie kafelki sa teraz u nas na pierwszym miejscu. Musze je zobaczyc w realu http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0270_1.jpg Te kafelki są pięęęęęękne. Orientowałaś sie juz jaka jest ich cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 31.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Naprawdę są śliczne - jak dla mnie to zwlaszcza te na podłodzejak nie cenę to chociaż firmę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ceny jeszcze nie znam , a kafle Paradyż. Cieszę się, że wam się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Hej! e.kala, a duży jest "koszt" takiego architekta??? Moje okna jednak przyjadą jutro. Obawiamy sie, ze po weekendzie bedą za niskie temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.01.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ceny architekta sa rózne. Tak ogólnie można powiedzieć od 30 do 200 zł za metr. Ustalasz z nim co ma zrobić, czy tylko wizualizacje, czy tez z projektami technicznymi, czy będzie nadzorował prace i pilnował wykonawców. "Najdroższymi" pomieszczeniami są łazienki, potem salon, kuchnia. Naprawdę można się dogadać i myślę, że ceny w Trójmieście są wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kurcze, tak leje, ze wciąż mam wodę w domu , bo ofoliowali jak na razie 1/4 dachu I ta wichura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 01.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kurcze, tak leje, ze wciąż mam wodę w domu , bo ofoliowali jak na razie 1/4 dachu I ta wichura Można sie wkurzyć . U nas leje się z rynien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kurcze, tak leje, ze wciąż mam wodę w domu , bo ofoliowali jak na razie 1/4 dachu I ta wichura Można sie wkurzyć . U nas leje się z rynien O rynnach to ja jeszcze marzę Ale mam nadzieje, ze w marcu juz beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 01.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Czy któras z was była dzisiaj na budowie? Ja ledwo wyjechałam, wokół glina i kałuże, czułam sie tak jakby ten dom stała na jakimś trzęsawisku. Kiedy tam w końcu dotrze cywilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja nie byłam.Mąż był i załamka Włożylismy w droge juz 5000, jeden z sasiadów 9000 i dosłownie żadnych efektów Cywilizacja? A co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 puk, puk ... moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witamy, witamy i zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 01.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 puk, puk ... moge? Witamy budująca kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dziekuje budujace kobiety Calkiem niedawno stalismy sie szczesliwymi posiadaczami domu w stanie mocno surowym Tak pewnie latwiej, ale mam nadzieje, ze nie wywalicie mnie tylko dlatego, ze poszlam na skroty i nie mam w zyciorysie wbitej pierwszej lopaty pod fundamenty swojego domu Teraz jestem na etapie dachu, podlog, tynkow i okien ... bowiem mam tylko mury i dzialke Pierwsze dni walki na polu budowy okazuja sie pelne pokory i zaskujacych zwrotow sytuacji ... Mam nadzieje, ze poradzicie jak bedzie trzeba, dodacie otuchy gdy rece beda opadac i natchniecie wiara, ze to cos co stoi na naszej dzialce kiedys bedzie przypominac normalny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts