e.kala 08.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jestem po rozmowach z ekipą od wykończeń i z panem od ogrzewania. Słuchajcie to jeszcze duuuuuuuuużo przed nami. A ile kasy bedzie potrzebne . Czekam na ich wyceny i już sie boję. Strasznie dzisiaj zmarzłam na budowie czekajac na jednego z wykonawców. Było zimno, wietrznie, samochodem nie podjechaliśmy taka straszna droga. Natomiast mój małżonek chodził po naszych włościach i mówił "ależ tu pięknie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 widzę, że robota nieźle idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 widzę, że robota nieźle idzie do przodu A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.02.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 e.kala, mozesz napisac na który styropian w koncu sie zdecydowałaś? I na jaką wełnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 u mnie mała w szpitalu, a na budowie w środę więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 09.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Andzia, coś nowego w sprawie Twojej więźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 09.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Na razie czekam na obliczenia, żeby sprawdzić co trzeba poprawić. Powinnam wiedzieć może jutro. Natomiast budowlańca wzięliśmy ostro z innymi ludźmi, u których buduje. Postraszenie więzieniem, nadzorem budowlanym, sądem i firmą windykacyjną poskutkowało na razie. Skończył ściany zewnętrzne i zrobił ocieplenie domu. Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 zapalenie płuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 zapalenie płuc Wiesz co, to zapalenie płuc, zauważyłam, jest ostatnio bardzo "popularne" u małych dzieci. Mojego kuzyna córcia, rok i 3 miesiące, też zachorowała w przeciągu dwóch dni na prawostronne zapalenie płuc. Mama jej w szpitalu nie zostawiła, ale przyjeżdża do niej pielęgniarka i mała ma zastrzyki, no i jakieś leki, syropki W sprawie budowy - w sobotę spotkamy się z ekipą, która budowała nam dom, a teraz będzie go wykańczać. Będziemy negocjować No i, o dziwo, mój mąż przestał upierać sie przy błękitnych kafelkach w łazience, bo spodobał mu się kolor....groszkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 e.kala, mozesz napisac na który styropian w koncu sie zdecydowałaś? I na jaką wełnę? Zamówiliśmy Super-Matę 150mm i 50mm Isover Jest to bardzo dobra wełna i droższa ale zdecydowaliśmy się nie zwiększać grubości ocieplenia powyżej 200mm a dać wełnę o lepszych parametrach. Styropian nie zamówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 09.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 e.kala, mozesz napisac na który styropian w koncu sie zdecydowałaś? I na jaką wełnę? Zamówiliśmy Super-Matę 150mm i 50mm Isover Jest to bardzo dobra wełna i droższa ale zdecydowaliśmy się nie zwiększać grubości ocieplenia powyżej 200mm a dać wełnę o lepszych parametrach. Styropian nie zamówiony. ja kupiłam dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 10.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No widzę, że wszędzie postępy, coś sie dzieje Super, oby tak dalej, trzymam za Was wszystkie kciuki Ja odebrałam we wtorek projekty przyłączy. Tego było więcej niż papierów do pozwolenia na budowę! Dziś miałam spotkanie z elektrykiem. Popatrzył, pomierzył, zabrał projekty, dane, za tydzień będzie umowa, a za miesiąc - jak pogoda pozwoli - prąd To będzie pierwszy widoczny resultat na dziłce. Na razie to tylko pieniędzy ubywało, a przybywało papierów W poniedziałek trzeba zająć się wodą no i zacznę batalię o kredyt... Strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centurion00 10.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam PanieOferuję Sprzedaż - montaż - serwis- Systemy alarmowe- Kamery- Domofony i Videodomofony- Centrale telefoniczne- Automatyka do bram i rolet.- Integracja systemów. Do sporządzenia oferty potrzebuję podania ilosci pomieszczeń w budynku lub przesłania @ rzutów.W pprzypadku kontaktu telefonicznego kosztorys po 30 minutach.Na zakup sprzętu do 10 % rabatu od cen netto producenta, do sprawdzenia http://www.satel.plNa montaż w zależności od wielkości systemu do 10 % Krawczak Wojciech - 0660-140-204[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 No widzę, że wszędzie postępy, coś sie dzieje Super, oby tak dalej, trzymam za Was wszystkie kciuki Ja odebrałam we wtorek projekty przyłączy. Tego było więcej niż papierów do pozwolenia na budowę! Dziś miałam spotkanie z elektrykiem. Popatrzył, pomierzył, zabrał projekty, dane, za tydzień będzie umowa, a za miesiąc - jak pogoda pozwoli - prąd To będzie pierwszy widoczny resultat na dziłce. Na razie to tylko pieniędzy ubywało, a przybywało papierów W poniedziałek trzeba zająć się wodą no i zacznę batalię o kredyt... Strach się bać Ja też mam już projekty przyłączy gotowe, teraz czekają mnie kolejne przyjemności z tym związane e.kala, oglądnęłam sobie Twój domek i tak się zastanawiam, czy na parterze kuchnię połączyłaś z małym pokojem czy zostawiłaś jak w projekcie? No i gratuluję ładnego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.02.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 e.kala, oglądnęłam sobie Twój domek i tak się zastanawiam, czy na parterze kuchnię połączyłaś z małym pokojem czy zostawiłaś jak w projekcie? No i gratuluję ładnego domku! Kuchnia połączona jest z salonem. Na poczatku była zamknięta ale jakoś tak było dziwnie. Mały pokój bedzie gościnno- biblioteczny. Pomiędzy salonem a kuchnią chciałabym takie drzwi przesuwne, nie widać ich jak są otwarte a jak będę chciała oddzielić pomieszczenia to będzie można. Dzisiaj byliśmy na działce i dzieci zjeżdżały na sankach na polach za domem. Było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja też byłam na działeczce zobaczyc, jak elektryk zrobił nam górę. Jestem pod wrażeniem! Wszystko dokładnie i czysto, a jaki porządek zostawił, to nie mogłam uwierzyć Od jutra zaczyna dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.02.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 w sobotę przywieźli nam więźbę na budowę. Od dziś mają montować. NIe pada więc powinni niedługo być na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 12.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć kobietki! u nas dzisiaj wchodzi kablowy,do końca tygodnia mają być zamontowane drzwi wejściowe. a wczoraj kupiliśmy z mężem watkę do ocieplenia poddasza.mam tylko problem z alarmem trudno jest się zdecydować,jeszcze chciałabym sprawdzić ze dwie oferty tylko nie mam żadnych namiarów muszę popytać po znajomkach i coś pomyśleć.no to już nie nudzę więcej tylko się biorę za robotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 A to ja sie pochwalę okablowaną górą, jest zrobiona dokładnie i naprawdę porządnie, a do tego taki porządek po sobie elektryk zostawił, ze byłam zdziwiona Dziś elektryk zaczął dół, a dodatkowo pojawili się panowie od instalacji http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/8446052_348.ts1171274686000.jpg http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/8446057_348.ts1171274718000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts