premiumpremium 21.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć dziewczyny Mam piękną bramę garażową. Tzn mój mąż tak mówi Ja się nie znam, więc przytakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 21.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 to gratulację ale pochwal się co z tą umową - jakieś szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 21.02.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ewik_1 - mam plac pod nosem to wolę mieć materiał na oku (słyszałam taki komentarz właściciela składu -"te potłuczone do damy temu co zapłacił po 6,5 i tak tanio zapłacił") a kasę wolę wydać teraz Ba@a - dzięki za podpowiedź - skorzystam My braliśmy bezpośrednio przed położeniem i było kilka połamanych, które wymieniono nam na nowe. Gdybyśmy zamówili wcześniej i składowali na budowie na pewno nie uwzględniliby relkamacji. Dlatego był mój argument za odbiorem terivy przed położeniem. Ale hurtownicy są różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 to gratulację ale pochwal się co z tą umową - jakieś szczegóły Szczegóły umowy: Tynki gąbkowane - 10zł; Wylewki z ociepleniem (na parterze dodatkowo chudziak) - 9zł; Ocieplenie zewnętrzne (styropian+siatka+klej) - 18zł; Ocieplenie dachu+płyty k-g+wykończenie - 20zł. Zaczynamy w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 21.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dobry wieczór miłe panie. premiumpremium twój mąż to chyba z moim musiał wcześniej rozmawiać na temat bramy garażowej bo u mojego to nic nie było tak piękne jak właśnie brama do garażu. A muszę się pochwalić że okna i drzwi to są też piękne no ale niech im będzie garaż jest na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 dziewczyny na poprawę humoru : zobaczcie zobaczcie nr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 aaale macie fajnie, ja niestety bramę garażową musiałam wybrać sama, hmmmmm i też uważam, że jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 dziewczyny na poprawę humoru : zobaczcie zobaczcie nr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 22.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Sylwia skąt ty masz zdjęcia majstra z budowy u mojej siostry !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 22.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A ja wczoraj grzecznie weszłam do starostwa jeszcze grzeczniej spytałam się co z moim pozwoleniem i uzyskałam grzeczną odpowiedź że jeszcze nie zrobione narazie luzik dopiero 2 tydzień ale profilaktycznie raz na tydzień trzeba się dopwiedzieć nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Sylwia skąt ty masz zdjęcia majstra z budowy u mojej siostry !!!! to nie ja to kabaret moralnego niepokoju a te dwa skecze to nasze ulubione na zasadzie zawsze może być gorzej poza tym nasz wykonawca miał podobne powiedzonko: "będzie dobrze" (wypowiadane w tonacji "będzie pan zadowolony") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 jeśli chcesz szczegółowo pogadać zaraszam na gg wyśle numer na priva Dzięki za numer. Poczekam z gadaniem bo jutro idę na targi Łódzkie, zobaczę ceny w realu. Jak mi się nadal nie będzie zgadzać, zgłoszę się Dachu mam 180m, czyli jednak mniej. No i faktycznie powierzchnia jest cała 120m. Może ta różnica trochę tłumaczy. Okołodomkowych nie liczę, samą kanalizację płacimy 11000 a jeszcze woda, gaz, prąd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dobry wieczór miłe panie. premiumpremium twój mąż to chyba z moim musiał wcześniej rozmawiać na temat bramy garażowej bo u mojego to nic nie było tak piękne jak właśnie brama do garażu. A muszę się pochwalić że okna i drzwi to są też piękne no ale niech im będzie garaż jest na pierwszym miejscu. Tak tak, garaż jest najpiękniejszym elementem każdego domu. Garaż i wszystko z nim związane I dobrze, przynajmniej zachwycony bramą garażową nie będzie się wtrącał do wybierania glazury, paneli i mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 22.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 tak dokładnie tak samo myślę a co do mebli kuchennych to już mam zrobione dwie wyceny tylko że projekty nie zawierają do końca tego co bym chciał mieć w swojej kuchni a ceny zabójcze ale to nic w porównaniu z wyceną mebli kuchennych mojego starszego brata . jak na razie to szukam dalej jakiegoś dobrego projektu z którego będę bardzo zadowolona no i cena żeby była przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja wymyśliłam sobie juz 3/4 kuchni. Na jeden róg przy oknie nie mam w ogóle koncepcji... A i muszę też jechać wyceny porobić, bo się za późno obudzę sylvia namieszała mi w głowie ze zmywarką, chyba sie do niej przekonuję (do zmywarki ) - ale mój mąż juz mi prawi kazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 sylvia1 pan Majster super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 22.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ja to sobie tak myślę że nie odpuszczę i zmywarkę - taką malutką to sobie "kupię" a raczej pozwolę żeby ktoś mi kupił podobno (sama nie mam to sie nie znam) taka niezaduza jest najlepsza, bo żeby do tej dużej zebrać komplet to sie schodzi, a impreski to co dziennie w domu się nie robi chyba się nie robi no nie wiem może co drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 22.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 sylvia namieszała mi w głowie ze zmywarką, chyba sie do niej przekonuję (do zmywarki ) - ale mój mąż juz mi prawi kazania Nie rezygnuj ze zmywarki. Ja dopóki nie mieliśmy dziecka to niepotrzebowałam zmywarki, lubię zmywanie. Ale teraz to zlew wiecznie jest zajęty i marzę o zmywarce i to jak największej Przy dziecku zmywarka to błogosławieństwo, poza tym tam zmywa w wysokiej temperaturze i naczynia są bardziej sterylne niż przy zwykłym zmywaniu ręcznym- to też jakaś zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 I podobno przy zmywarce zużywa sie mniej wody:) Może ileś tam setek lat i zakup się zwróci? Słyszałam też, ze nie warto kupować 40cm, lepiej 60 cm i nastawiać raz dziennie nawet. Jakie macie opinie w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 beti też tak słyszałam u nas też będzie 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts