beti555 22.02.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 beti też tak słyszałam u nas też będzie 60 To dobrze. Wczoraj zaklepałam już sobie baterie i armature do łazienek. I bedą czekać na odbiór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 22.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Popieram, że lepsza jest zmywaka 60, zawsze się tego zbiera w domu i wtedy wystarczy nastawiać na noc. A przy okazji się pochwalę, że 2 dni i mam całą instalację wodno-kanalizacyjną. Jak ja lubie taką robotę. Może przy firmie zapłacę trochę więcej, ale ile świętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piszcie jeszcze o zmywarkach, więcej argumentów dla męża to wygrana z jego marudzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piszcie jeszcze o zmywarkach, więcej argumentów dla męża to wygrana z jego marudzeniem hahaha jak u mnie choc ostatni pomszlismy na kopromis moge kupic ale tylko Boscha lub Siemensa o mam 100postow jestem prawdziwy forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piszcie jeszcze o zmywarkach, więcej argumentów dla męża to wygrana z jego marudzeniem hahaha jak u mnie choc ostatni pomszlismy na kopromis moge kupic ale tylko Boscha lub Siemensa o mam 100postow jestem prawdziwy forumowicz I to dumny forumowicz Jedynym przeciw-zmywarkowym argumentem męża jest jednorazowy zakup za kwotę powyżej 1000zł. Muszę więc go zagadać. Albo postawić przed faktem dokonanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 u mnie chodziło o to ze teraz mamy malutka kuchnie i nie ma gdzie tego wstawic, a poza tym wg niego jaki jest problem w myciu garów umyje 2x do roku i marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 u mnie chodziło o to ze teraz mamy malutka kuchnie i nie ma gdzie tego wstawic, a poza tym wg niego jaki jest problem w myciu garów umyje 2x do roku i marudzi Hahahahahaha! Oni wszyscy mają takie same szalone i racjonalne argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ba...ale to my ta głową kręcimy czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 22.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wieczornie. U mnie nie było problemu z zakupem zmywarki. po prostu zostawiałam mycie naczyń co jakiś czas mężowi i sam doszedł do tego że jednak trzeba kupić zmywareczke no i jest.I problem mycia naczyń rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a mój sam zaproponował kupno zmywarki z księżyca spadł czy co? Nie musze go przekownywać uff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 23.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dzień dobry piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 23.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a mój sam zaproponował kupno zmywarki z księżyca spadł czy co? Nie musze go przekownywać uff.. chyba spadł a może to jakiś wyjątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moj mąż zmywa naczynia i to dość czesto, jednak czasami robi to niezbyt dokładnie (widzę na szklankach...) i nie musiałam jakoś szczególnie przekonywac go do zmywarki... Niestety nie mogę go przekonać do odkurzacza centralnego... Ale to tylko i wyłącznie ze wzgledu na kasę , której brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Beti, mój też zmywa więc może dlatego sam zaproponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moj mąż zmywa naczynia i to dość czesto, jednak czasami robi to niezbyt dokładnie (widzę na szklankach...) i nie musiałam jakoś szczególnie przekonywac go do zmywarki... Niestety nie mogę go przekonać do odkurzacza centralnego... Ale to tylko i wyłącznie ze wzgledu na kasę , której brak mój do zmywarki też się sam przekonał bo zmywamy na zmianę a co do odkurzacza to namówiłam go na razie na położenie rurek do niego. i nie tyle ja co instalator C.O. więc spoko... Beti namów męża na samo położenie rurek (u nas 2 wyjścia + autozmiotka), koszt niewielki a potem wystarczy tylko dokupić odkurzacz i końcówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Jednak raczej nie zawsze jest tak, ze jak facet zmywa, to widzi potrzebe kupna zmywarki. Przykładem jest mój teść. W domu teściów w 80% zmywa naczynia właśnie on a jak usłyszal, ze kupujemy zmywarke, to wywiązała się dyskusja "po co??? " I trwała i trwała, i trwała... , gdyż mój teść jest z gatunku tych, których się do niczego nie przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moj mąż zmywa naczynia i to dość czesto, jednak czasami robi to niezbyt dokładnie (widzę na szklankach...) i nie musiałam jakoś szczególnie przekonywac go do zmywarki... Niestety nie mogę go przekonać do odkurzacza centralnego... Ale to tylko i wyłącznie ze wzgledu na kasę , której brak mój do zmywarki też się sam przekonał bo zmywamy na zmianę a co do odkurzacza to namówiłam go na razie na położenie rurek do niego. i nie tyle ja co instalator C.O. więc spoko... Beti namów męża na samo położenie rurek (u nas 2 wyjścia + autozmiotka), koszt niewielki a potem wystarczy tylko dokupić odkurzacz i końcówki A jaki to koszt? i na jakim etapie budowy robi sie instalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 23.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Piszcie jeszcze o zmywarkach, więcej argumentów dla męża to wygrana z jego marudzeniem Nie wiem czy to Wasze pierwsze dziecko, ale uwierz, jak się ma malucha w domu to czasu będzie wciąż brakować. Spytaj męża czy wieczory, po uśpieniu malucha woli spędzać nad zlewem czy z tobą przy kieliszku winka Przy dzieciach trzeba dobrze gospodarować czas dla siebie. Inne argumenty: - zmywarka zużywa dużo mniej wody niż przy tradycyjnym zmywaniu, - pobór energii jest niewielki - nie odczujecie tego, - naczynie są lepiej zmyte i w wyższej temeraturze, co jest ważne szczególnie przy naczyniach dla dzieciaczka. U nas zmywarka będzie bez żadnych dyskusji. Ja nawet myślę o pralko-suszarce i mam nadzieję, że mąż się też zgodzi Szkoda, że nie wymyślili też maszyny do prasowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moj mąż zmywa naczynia i to dość czesto, jednak czasami robi to niezbyt dokładnie (widzę na szklankach...) i nie musiałam jakoś szczególnie przekonywac go do zmywarki... Niestety nie mogę go przekonać do odkurzacza centralnego... Ale to tylko i wyłącznie ze wzgledu na kasę , której brak mój do zmywarki też się sam przekonał bo zmywamy na zmianę a co do odkurzacza to namówiłam go na razie na położenie rurek do niego. i nie tyle ja co instalator C.O. więc spoko... Beti namów męża na samo położenie rurek (u nas 2 wyjścia + autozmiotka), koszt niewielki a potem wystarczy tylko dokupić odkurzacz i końcówki A jaki to koszt? i na jakim etapie budowy robi sie instalacje? po chudziaku a przed styropianem i wylewkami. koszt poniżej 1000 zł (coś mi się kołacze że w okolicy 300-400 zależy dokładnie od długości i ilości rurek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 odkurzacz centrslny to mąż sam zaproponował ja nawet nie wiedziałam co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts