beti555 24.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 e.kala rozumiem, ze zdecydowałas sie na odkurzacz centralny? Mozesz zdradzic kto kładł Ci instalację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 A mój mąż odkurzaczowi centralnemu mów wciąz "NIE" Uważa to za zbędny wydatek... mój też tak uważał ale instalatro mu wyjasniłze to ma sens więc na razie będą same rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 A mój mąż odkurzaczowi centralnemu mów wciąz "NIE" Uważa to za zbędny wydatek... Oni to jacyś dziwni są, naprawdę..... Mojemu jest telewizor plazmowy potrzebny, kablówka, komputer, internet i dvd do zycia nie zbędne - i ja się w to nie wtrącam. Ale sprawy typu zmywarki, odkurzacze, okapy - wtrącają się ile moga, jakby to faktycznie oni piekli, gotowali, myli i sprzątali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.02.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 A mój mąż odkurzaczowi centralnemu mów wciąz "NIE" Uważa to za zbędny wydatek... Oni to jacyś dziwni są, naprawdę..... Mojemu jest telewizor plazmowy potrzebny, kablówka, komputer, internet i dvd do zycia nie zbędne - i ja się w to nie wtrącam. Ale sprawy typu zmywarki, odkurzacze, okapy - wtrącają się ile moga, jakby to faktycznie oni piekli, gotowali, myli i sprzątali.... Tak jak mówisz. Sądze, ze bez tego wszystkiego co wymieniłas da sie zyć. Niby bez zmywarki czy odkurzacza centralnego też, ale co to za życie? Mój to cały czas powtarza mi, ze to też ze względu na kasę... bo faktycznie coraz mniej jej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.02.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ach te nasze chłopy -jak będą musieli sami codziennie odkurzac kupia sobie te odkurzacze co same jezdzą i odkurzają-i napewno są juz w cenie porządnedo centralnego odkurzacza co? a tak na poważnie to odechciało mi sie budowac-rano powiedziałam ,ze tynki beda ostatnia sprawa jaką załatwiam i reszta mnie nie interesuje,a na dodatek mam dosyc -we wrześniu zmarł dziadek od strony męża a w tłusty czwartek moja kochana babcia która mieszkała z nami wszystkim-alę przeżyła piekny wiek 98 lat-nowe przykre doswiadczenie -nic mi sie nie chcei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 24.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nie martw się Miraśka z nastaniem wiosny zmienisz nastawienie do życia.. choćby nie wiem co się działo, trzeba myśleć pozytywnie Pamiętaj, że po deszczu zawsze wychodzi słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Miraśka, trzymaj się. Będzie dobrze. Słonko niedługo postawi nas wszystkie na nogi. Zmywarka u nas będzie na 100%, ale na temat odkurzacza centralnego nawet nie myślałam i teraz siedzę i myślę napiszcie mi coś więcej, jeśli możecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Miraśka, trzymaj się. Będzie dobrze. Słonko niedługo postawi nas wszystkie na nogi. Zmywarka u nas będzie na 100%, ale na temat odkurzacza centralnego nawet nie myślałam i teraz siedzę i myślę napiszcie mi coś więcej, jeśli możecie... To się tak niebezpiecznie od myslenia zaczyna.... Ja zmywarki nie chciałam, a wystarczyła rozmowa z sylvią i jestem z mężem na wojennej scieżce Odkurzacza centralnego nie chciałam i nie chcę, rurek nie robię. Za to - centralny mop by się przydał (mąż takowy obiecał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 premium na mnie nie zrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 premium na mnie nie zrzucaj Ależ ja tylko mówię, ze mi nasunęłaś taki pomysł Nie zrzucam na Ciebie winy, całą biorę na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Hej Kobietki Najlepszym sposobem na wlasciwe ukierunkowanie wydatkow (czyt. zamiast plazmy, nowej pilarki, wiartarki i auta ) jest solidarny podzial obowiazkow Na plazme poczekamy, ale zmywarka, centralny odkurzacz czy inne zyciowe usprawniacze beda od razu Wystarczy jeden tydzien malzonka nad zlewem, a sam Wam do domu przytacha najnowszy model zmywary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 24.02.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja się nie znam na nowinkach ale odnosnie odkurzacza centralnego jest taki "zabobon" że roznosi roztocza ale czy bez niego się nie rozłażą zmywarka - yes yes yes pralko-suszarka - nawet nie wiem jak to działa i ile pradu, ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 u nas od początku było wiadomo, że będzie zmywarka. Nawet nie dyskutowaliśmy na ten temat zresztą mój małż jakoś tak nie sprzeciwia się nowej pralce czy zmywarce. Chyba szykuje jakąś bombę...plazmę 100 calową czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 u nas od początku było wiadomo, że będzie zmywarka. Nawet nie dyskutowaliśmy na ten temat zresztą mój małż jakoś tak nie sprzeciwia się nowej pralce czy zmywarce. Chyba szykuje jakąś bombę...plazmę 100 calową czy cuś O Boże, będziecie mieli salę kinową w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 u nas od początku było wiadomo, że będzie zmywarka. Nawet nie dyskutowaliśmy na ten temat zresztą mój małż jakoś tak nie sprzeciwia się nowej pralce czy zmywarce. Chyba szykuje jakąś bombę...plazmę 100 calową czy cuś O Boże, będziecie mieli salę kinową w domu? W przerwach między seansami będą wrzucać talerze do zmywarki Mój też takie "bomby" mi szykuje Żeby czasem ode mnie bomby nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 dziewczyny...ja się tylko zastanawiam co za bombę mi szykuje, bo tak się na wszystko zgadza i zgadza a salon tylko 33m, sala kinowa niezbyt wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 dziewczyny...ja się tylko zastanawiam co za bombę mi szykuje, bo tak się na wszystko zgadza i zgadza a salon tylko 33m, sala kinowa niezbyt wielka Jak na kino rzeczywiście niewielki ten salon Ale podłogi do mycia to trochę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 24.02.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 to ty Agnieszka go sprawdź bo może jakąś Panią do mycia salonu zatrudnić chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ja bym mu dała panią a tak na serio widzieliśmy jak sprawuje się zmywarka u moich rodziców, którzy już od prawie 3 lat mieszkają w domku i...nobla temu kto zmywarkę wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 24.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 U nas to właśnie mąż pierwszy się odezwał, że w nowym domu będzie zmywarka. Chyba mnie kocha... Chce ze mną więcej czasu spędzać Bo chyba nie jest to spowodowane tym, że kolejną inwestycją będzie plazma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts