qqrq5 24.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ale masz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ja na temat plazmy naczytałam się różnych bzdur i wcale nie jestem przekonana czy warto wydawać kasę na taki telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 dobrze ze u nas jest kompromis w tej sprawie moze byc plazma nawet wielka tylko z dala od salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 24.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ja na temat plazmy naczytałam się różnych bzdur i wcale nie jestem przekonana czy warto wydawać kasę na taki telewizor Ja tez nie jestem przekonana, czy warto na to wydawać kasę - na szczęście zakup telewizora planowany jest na po przeprowadzce (mój mąż ciągle ma nadzieję, że wystarczy nam pieniędzy na wykończenie wszystkiego - naiwniak ). A zmywarkę trzeba kupić razem z całą kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Drogie Panie a czy rozważałyście zakup froterki? Kiedyś tak popularne w domach, teraz wracają odświeżone do łask. Mają je już w ofercie szanujące sie firmy agd. To całkiem fajne rozwiazanie do domu. Bezprzewodowe, ładowane akumulatory, odkurzają podłogę w pozycji stojącej i do tego nabłyszczają pięknie podłogi, szczególnie te z drewna, choć nie tylko. Podobają mi się też ceny tego sprzętu Nie trzeba wydawać majątku i już nigdy nie nabłyszczać na kolanach podłóg Ja jeszcze nie wybrałam modelu ale wiem, że chcę taką mieć http://www.megamedia.pl/froterki-z http://www.sklep.semigat.pl/x_C_I__P_2810124;2810001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 kurcze, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 24.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Kobietka kobietkę zrozumie jak nic!!! Okazuje się, że nasi panowie to są przewidywalni aż do bólu ... hm... ale za to ich KOCHAMY .... a swoje ROBIMY.... Mój to ostatnio właśnie taką BOMBKĘ WYSTRZELIŁ : Wieczór, dzieci śpią, lampka winka, nastrojowo i rozmawiamy hm hm-początkowo o budowie no i: ON: Wiesz żonko ty dalej zajmij się tym kominkiem i CWU a ja postaram się o GADŻETY JA: ON: Tak właśnie się zastanawiałem którą ścianę możemy przeznaczyć na ekran do projektora JA: ON: Bo jak będziemy kłaść kable do nagłośnienia to od razu możemy pomyśleć o miejscu intalacji...... --------I TU NIE UDAŁO MU SIĘ DOKOŃCZYĆ bo wprawdzie u nas jest zmywarka ale ścierki kuchenne też są ... i wałek do ciasta... nie, nie, nie że się znęcam ALE>>>>>>>>> I JAK TU NIE KOCHAĆ ..... a kino domowe to jeden z ostatnich wydatków więc i tak nie starczy na niego kasy, taki naiwniaczek z tego mojego mężusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nie, ja jednak zostaję na etapie zmywarki i plazmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 24.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Jeśli nie chcesz mojej zguby to FROTERKĘ kup mi luby...... Podoba mi się. Dziękuję Mayland za fantastyczny pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Przypadkowo byłam na takim szkoleniu dla handlowców, które organizowała jedna z firm i tam poznałam to cudo Po wariactwach z sidoluksem, ściereczkami z mikrofibry itp... naprawdę mam ochotę nabyć froterkę. Dodatkowo mnie przekonuje też funkcja odkurzania. Mimo, że froterki są niewielkiej mocy to do odkurzania powierzchni gładkich (drewno, płytki, psv) zupełnie wystarczą. No i oczywiście to polerowanie i połysk...mmmm... Ale muszę przyznać, że w sklepach trudno o froterki. Pewnie mają na zamówienia bo towar jeszcze mało u nas popularny. W innych krajach sprzedaż tego typu urządzeń bardzo wzrasta w ostatnim czasie. U nas chyba jeszcze ciąży w świadomosci widmo starej, ręcznej froterki, która zamiast sprzątać rozprowadzała kurz po całym domu http://cgi.ebay.pl/Stara-frotetka-do-podlogi_W0QQitemZ140085482530QQihZ004QQcategoryZ39119QQcmdZViewItem Jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja myślę, ze ten wątek pogrąży naszych mężów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Przypadkowo byłam na takim szkoleniu dla handlowców, które organizowała jedna z firm i tam poznałam to cudo Po wariactwach z sidoluksem, ściereczkami z mikrofibry itp... naprawdę mam ochotę nabyć froterkę. Dodatkowo mnie przekonuje też funkcja odkurzania. Mimo, że froterki są niewielkiej mocy to do odkurzania powierzchni gładkich (drewno, płytki, psv) zupełnie wystarczą. No i oczywiście to polerowanie i połysk...mmmm... Ale muszę przyznać, że w sklepach trudno o froterki. Pewnie mają na zamówienia bo towar jeszcze mało u nas popularny. W innych krajach sprzedaż tego typu urządzeń bardzo wzrasta w ostatnim czasie. U nas chyba jeszcze ciąży w świadomosci widmo starej, ręcznej froterki, która zamiast sprzątać rozprowadzała kurz po całym domu http://cgi.ebay.pl/Stara-frotetka-do-podlogi_W0QQitemZ140085482530QQihZ004QQcategoryZ39119QQcmdZViewItem Jest różnica? Moje panie myślę że taką froterkę (strona z cytatu)to każdy mąż kupi razem z plazmą pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 W chwilach zapowietrzenia będziemy ich reanimować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 W chwilach zapowietrzenia będziemy ich reanimować Chyba tą froterką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Mariusz Ty się prosisz o skarcenie Margaret Thatcher powiedziała kiedyś: Jeśli coś ma być powiedziane-idź do meżczyzny, jeśli coś ma być zrobione-idź do kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 premiumpremium ale Ci bezeceństwa po głowie chodzą No, no, koleżanko, nie spodziewaliśmy sie tego po koleżance Ciekawe, czy to byłoby przyjemniejsze od prac ręcznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 premiumpremium ale Ci bezeceństwa po głowie chodzą No, no, koleżanko, nie spodziewaliśmy sie tego po koleżance Ciekawe, czy to byłoby przyjemniejsze od prac ręcznych? No jak nie... Na RW zostałam juz nazwana zboczeńcem - zapytaj beti, jeśli nie wierzysz No wiesz, taka frotera.... Mięciutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 25.02.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 a do czego ten projektor Słomiana ???ja to chyba nie mam czego się obawiać aleprzezorny zawsze ubezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Projektor to fajna sprawa, ale potrzeba do tego przestrzeni i fajnie jak jest dobre nagłośnienie. Najlepszy efekt, wydaje mi się, można uzyskać w pomieszczeniach bez okien zaadaptowanych na potrzeby takiego domowego kina np. w piwnicy. Bardziej przemawia do mnie jednak projektor niż plazma czy lcd. Oglądanie filmów w panoramie wcale mi się nie podoba. Wszyscy są "rozjechani". Obraz rozwleczony, że ludzi się nie poznaje. Wcale mi się to nie podoba a gadanie o ustawieniach i parametrach telewizora nic tu nie pomaga. Owszem, można to trochę skorygować odpowiednimi ustawieniami w telewizorze ale ten obraz i tak zawsze będzie panoramiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 25.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 bo teraz filmy sa robine w 16x9 i coraz wiecej programow sie pojawia sie w tvjest to format naturalny dla oka jezeli ogladasz w plazmie film nagrywany "normalnie' to wiadomo ze bedzie sie wszystko rozjezdzac wiec trzeba właczyc ustawienia w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts