beti555 01.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Słuchajcie, mąż się zgodził. Pan z Muratora Go przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Słuchajcie, mąż się zgodził. Pan z Muratora Go przekonał super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nie wiem co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zmieniając temat. Wczoraj zamówiłam okna. A jutro kończą kłaś nam dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Beti, co po kolei macie zamiar teraz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zmieniając temat. Wczoraj zamówiłam okna. A jutro kończą kłaś nam dach a kiedy okna będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 02.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Cześć kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 02.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam, po kolejnej przerwie i wielu bojach na placu budowy. Ale tu zaawansowane rozmowy prowadzicie Beti gratuluje dachu U nas dzis ma zapasc decyzja co do wywalenia firmy budowlanej, maz wróci z pracy to zaczynamy dzialac. Niech ida w jasna cholere. Chcielismy, zeby chociaz konstrukcje nam skonczyli, ale jak tak beda robic to jeszcze ze 2 lata im zejdzie. Wstawili nam za male okna i tlumacza sie bledami w projekcie. Po prostu kupili standardowy wymiar, zeby zaoszczedzic. Brama garazowa jest za mala, kupil nam ja w Obi za niecale 800 zl rura w wc idzie w druga strone niz powinna. Mam ochote go wywalic i zniszczyc, wiekszej lajzy nie ma na swiecie. Powstrzymuje mnie tylko jedna rzecz, nieskonczona konstrukcja dachu i deski lezace na budowie. Jak go wywale z budowy to zabierze deski, a zanim ja znajde takie to trzoche czasu uplynie. Poradzcie co robic? Poza tym postanowilam, ze mu nie dam zlotówki, niech mnie poda do sadu, mam dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Beti, co po kolei macie zamiar teraz robić? Po dachu, okna i elektryka. Tyle wiem napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Andziag, a miałaś podpisana umowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 02.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Tak umowa podpisana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Tak umowa podpisana. Ja tam wiem, ze umowy nic nie dają. Żadnej pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 02.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no niestety umowa niewiele daje, chyba ze w sadzie. Najchetniej zabralabym te deski z budowy i go wywalila na zbity pysk. Co robic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 niech skończy budowę, potem wyślij mu listem poleconym za potwierdzeniem listę błędów i podaj czas ich usunięcia. Oczywiście nie płać. Niech skieruje sprawę do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 02.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dalam mu juz dwa terminy, napisalam zo ma zrobic i do kiedy, oczywiscie nie zrobil z tego nawet 20%, dzis mija drugi termin jaki mu dalam, nic nie zrobil i nawet nie raczy poinformoac dlaczego. Nie moge dac mu kolejnego terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no niestety umowa niewiele daje, chyba ze w sadzie. Najchetniej zabralabym te deski z budowy i go wywalila na zbity pysk. Co robic?? Jak wiesz, tez nie miałam wesoło i modliłam sie wrecz o to aby juz ekipy wiecej nie widziec... Jednak podobnie jak Ty byłam troche od nich uzależniona. My po prostu daliśmy im za dużo kasy Jednak jesli Wy nie daliscie im aż tyle żeby nie opłacalo sie wziać innej ekipy, to ich wywalcie. A deski zabierzcie. A jakie to deski? Więźba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 02.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Wiezba. Wiem Betti, ze tez lekko nie maialas, ale mam nadzieje, ze to juz przeszlosc No tak bym chciala zrobic, zabrac deski i ich wywalic. Boje sie tylko, zebym nie miala jakichs problemow przez to, bo oni je kupili. A jesli chodzi o kase to chyba nie dalismy im za duzo. dostali polowe ceny, wiec zostaloby nam poprawic okna wstawic drzwi i brame, dokonczyc konstrukcje, polozyc blachodachowke, kominy, sciany wewnetrzne i wylewki. Wydaje mi sie, ze nie jestesmy w plecy z kasa. Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Wiezba. Wiem Betti, ze tez lekko nie maialas, ale mam nadzieje, ze to juz przeszlosc No tak bym chciala zrobic, zabrac deski i ich wywalic. Boje sie tylko, zebym nie miala jakichs problemow przez to, bo oni je kupili. A nie jest tak, ze np zapłaciłas im za więcej niz do tej pory zrobili? Jesli tak, to mozesz napisac jakies oświadczenie, ze "konfiskujesz" je na poczet wczesniejszej zapłaty za nie wykonane prace... Mi też grozili... że jak nie zapłace, to budowę spalą A co ze zrobieniem więźby? Oni mieli to robić, prawda? Jakby nie oni, to dzwoniłas pod ten numer, który jakiś czas temu Ci dałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 02.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kurcze, Betti to dobry pomysl z ta konfiskata desek. Mysle, ze mogloby to przejsc. Pod numer dzwonilam, wielki edzieki za namiary, facet zajety, ale kazal mi sie skontaktowac potem, wiec dzis wieczorkiem spróbuje jak z mezem obgadam sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kurcze, Betti to dobry pomysl z ta konfiskata desek. Mysle, ze mogloby to przejsc. Pod numer dzwonilam, wielki edzieki za namiary, facet zajety, ale kazal mi sie skontaktowac potem, wiec dzis wieczorkiem spróbuje jak z mezem obgadam sprawy. Ok, a jak bedziesz potrzebowała kogoś do położenia potem dachu, to myślę, że bede mogła polecić Ci moją ekipę. Tzn, jutro kończą i wtedy zobaczymy jak kierbud oceni ich prace. W każdym razie my jesteśmy zadowoleni, nawet bardzo, ale wiesz, my to laicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts