agnieszkakusi 02.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a co się bardziej opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 02.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 bardziej to cementowo-wapienne są opłacalne ale gipsowe te maszynowe to mi się bardzo podobają ale jeszcze nie widziałam tych cem.-wap. filcowych i jak będą ładne i w dodatku tańsze od gipsowych to się na nie zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 DZIEWCZYNKI MAM NEWSA wreszcie... MAM, MAM, MAM.... POZWOLENIE NA BUDOWE.... 19 MARCA RUSZAMY........ ogromnie się cieszę, każdy dzień przybliża nas do zamieszkania w naszych domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 DZIEWCZYNKI MAM NEWSA wreszcie... MAM, MAM, MAM.... POZWOLENIE NA BUDOWE.... 19 MARCA RUSZAMY........ ogromnie się cieszę, każdy dzień przybliża nas do zamieszkania w naszych domkach Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Cześć dziewczyny Widzę, ze u Was praca w domkach rozwija się w najlepsze Ja już mam okablowany dom, montujemy alarm, w poniedziałek przyjdą murarze i będą domurowywać szczyty, wykańczać wewnątrz i na zewnątrz czego nie zrobili po wakacjach, no i zaczną tynkować A ja jeżdżę i oglądam piece, panele, kafelki, kuchnie i inne ciekawe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Gratuluję A ja czekam na...projekt z Mgprojekt. Zamówiłam...7 lutego!!! Miał być za 7dni a nie ma do nadal:(((( Dzowniłam, pisałam maile i... juz wysyłają a ja nadal czekam kazdy dzień zwłoki mi komplikuje sprawy bo muszę tak poprowadzić sprawy, by w marcu złożyć wniosek o kredyt. A tu... bezsilność Już sama nie wiem co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Cześć dziewczyny Widzę, ze u Was praca w domkach rozwija się w najlepsze Ja już mam okablowany dom, montujemy alarm, w poniedziałek przyjdą murarze i będą domurowywać szczyty, wykańczać wewnątrz i na zewnątrz czego nie zrobili po wakacjach, no i zaczną tynkować A ja jeżdżę i oglądam piece, panele, kafelki, kuchnie i inne ciekawe rzeczy Jakie tynki robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 03.03.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam wszystkie kobietki mam dobre wieści w poniedziałek wchodzą panowie od centralnego wody i kanalizacji a pan z alarmu ma uruchomić alarm a co do tynków to się okaże w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.03.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 maszynowe-gipsowe a cementowo-wapienne to ręczne to nie jest prawda widziałem maszynowe wapienne, i są bardzo równe, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ja co prawda do tynków to jeszcze mam baaardzo daleko, ale na pewno będą maszynowe. Cen nie znam, a mój wybór wynika z tego, że brat mi je zrobi. Twierdzi, że jest w stanie w dwa-trzy dni zrobić cały dom - z zewnątrz i w środku No to chyba się nie mam nad czym zastanawiać jeśli bratu opłaca się robić w mojej okolicy to proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Cześć dziewczyny Widzę, ze u Was praca w domkach rozwija się w najlepsze Ja już mam okablowany dom, montujemy alarm, w poniedziałek przyjdą murarze i będą domurowywać szczyty, wykańczać wewnątrz i na zewnątrz czego nie zrobili po wakacjach, no i zaczną tynkować A ja jeżdżę i oglądam piece, panele, kafelki, kuchnie i inne ciekawe rzeczy Jakie tynki robisz? Cementowo-wapienne, gąbkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 04.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ja co prawda do tynków to jeszcze mam baaardzo daleko, ale na pewno będą maszynowe. Cen nie znam, a mój wybór wynika z tego, że brat mi je zrobi. Twierdzi, że jest w stanie w dwa-trzy dni zrobić cały dom - z zewnątrz i w środku No to chyba się nie mam nad czym zastanawiać jeśli bratu opłaca się robić w mojej okolicy to proszę o namiar Niestety, brat na stałe mieszka za granicą, przyjedzie na urlop i przy okazji pare rzeczy u mnie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 05.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czytam o tynkach i jak na razie to dla mnie abstrakcja:) Znalazlam kierownika budowy, i z jednej strony jestem szczesliwa a z drugiej zalamana. Okazuje sie, ze poprzedni kierownik budowy zatwierdzil m.in. krzywa scianke, sle polozona rure kanalizacyjna, zle wstawona ekna, poprzerywane zbrojenia w wiencach i za slaba konstrukcje dachu praktycznie wszystko do poprawy. Myslalam, ze bede ryczec jak tego sluchalam. Plus jest jednak taki, ze mamy fachowca, ktory te bledy wylapal zanim bylo za pózno. Betti, z Panem dekarzem jestesmy umówieni, zrobi nam dach i obiecal pomóc w zalatwianiu materialów ze znizka niestety dach mial robic za dwa tygodnie, ale trzeba poprawiac konstrukcje wiec nam sie termin przesunie. To tyle, kupilam wczoraj nerwosol, bo spac nie moge. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.03.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Moja dzielna ekipa miała być dziś, a ze to normalne, przyjdą jutro, bo dziś costam kończą. Kocham ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Moja dzielna ekipa miała być dziś, a ze to normalne, przyjdą jutro, bo dziś costam kończą. Kocham ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czytam o tynkach i jak na razie to dla mnie abstrakcja:) Znalazlam kierownika budowy, i z jednej strony jestem szczesliwa a z drugiej zalamana. Okazuje sie, ze poprzedni kierownik budowy zatwierdzil m.in. krzywa scianke, sle polozona rure kanalizacyjna, zle wstawona ekna, poprzerywane zbrojenia w wiencach i za slaba konstrukcje dachu praktycznie wszystko do poprawy. Myslalam, ze bede ryczec jak tego sluchalam. Plus jest jednak taki, ze mamy fachowca, ktory te bledy wylapal zanim bylo za pózno. Betti, z Panem dekarzem jestesmy umówieni, zrobi nam dach i obiecal pomóc w zalatwianiu materialów ze znizka niestety dach mial robic za dwa tygodnie, ale trzeba poprawiac konstrukcje wiec nam sie termin przesunie. To tyle, kupilam wczoraj nerwosol, bo spac nie moge. Pozdrowienia dla wszystkich A rozmawiałaś z dekarzem na temat przesunięcia terminu? Może jemu też coś sie przesunie, albo weźmie jakąs następna robotę i po niej zacznie u Was? A z nerwosolem nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 05.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Tak Beti, oczywiscie od razu do niego zadzwonilam, wezmie inna robote. Dzis jestesmy umówieni na wstepna pogawedke na budowie Nerwosolek na wieczór wzielam bo spac nie moglam przez tego palanta. Dziewczyny macie juz gotowe scianki dzialowe? Jesli tak to kiedy stawialyscie na chudziaku czy wylewce? I czy to prawda, ze trzeba ukladac instalacje ogrzewania na chudziaku jesli chcemy miec ogrzewanie podlogowe? bo cos mi sie nie zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.03.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ścianki dzialowe stawiali na chudziaku na papie- izolacja. Rury CO idą albo w peszelach- szare otuliny na chudziaku albo po pierwszej warstwie styropianu w otulinach szarych . I tak i tak jest podobno dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 oto nasz dach [/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts