zytulina 05.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 beti555 ładny dach ja też mam ciemny kolorek na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 beti555 ładny dach ja też mam ciemny kolorek na dachu Dziękuje Też masz grafit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.03.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 mój daszek jest czarny a dokładnie czarna angoba szlachetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 mój daszek jest czarny a dokładnie czarna angoba szlachetna o takahttp://images21.fotosik.pl/54/8e4790f735aace41m.jpghttp://images21.fotosik.pl/54/01bcbc5bd55ba5a1m.jpg Też piękny Uwielbiam ciemne dachy. A jaką elewacje robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 elewacja będzie w kolorze ecri albo jakiś odcień brzoskwinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Hej tu! Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ,że u was już tak daleko to zaszło (oczywiście budowa)! Też już tak chcę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 05.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 A my za 10 dni sie przeprowadzamy. Wiele rzeczy bedzie nie zrobionych, ale bedziemy na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 A my za 10 dni sie przeprowadzamy. Wiele rzeczy bedzie nie zrobionych, ale bedziemy na swoim Tez tak bedziemy mieli, ze nie wszystko wykonczymy zanim sie wprowadzimy... Ale licze, ze to bedzie jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.03.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 dziewczyny a jakie zakładacie okna (kolor) i w jakim kolorze elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 06.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Beti, Zytulina piekne te Wasze dachy Agutek, daj znac jak wrazenia po przeprowadzce U nas wczoraj na budowie przezylismy szok. Nasz budowlaniec od siedmiu bolesci ma wstrzymane prace a budowal sobie w najlepsze, bo stwierdzil, ze "boi sie, zeby nam nie napadalo do domu" Cala zime sie nie martwil, ze nam napada, a teraz zaczal. Taki to umartwiony jest ostatnio Okna w kolorze orzecha, a elewacja jeszcze nie wybrana, ale jakis kolorek delikatny, piasek, oliwka, albo ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 06.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Zaczynam 19 marca Z utęsknieniem czekam dnia przeprowadzki i w koncu przestanę się tułać po wynajmowanych mieszkaniach huuuura!!!!!!! z kazdym dniem jestem bliżej realizacji swoich marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 06.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Julienx gratulacje Zycze dobrej ekipy, solidnego kierbuda duzo cierpliwosci i stanowczosci Informuj o postepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Wstawiamy białe okna, a elewacja bedzie ciemna, takie niby bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 06.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Beti odwazne kolory. Bedzie Was widac z daleka Widzialam ostatnio domek pomalowany na bordo i wygladal naprawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Beti odwazne kolory. Bedzie Was widac z daleka Widzialam ostatnio domek pomalowany na bordo i wygladal naprawde super Tak, podobno odważny Zrobilismy sobie wizualizacje elewacji i utwierdzilismy sie w przekonaniu, ze dobrze wybralismy Podoba nam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Beti odwazne kolory. Bedzie Was widac z daleka Widzialam ostatnio domek pomalowany na bordo i wygladal naprawde super Tak, podobno odważny Zrobilismy sobie wizualizacje elewacji i utwierdzilismy sie w przekonaniu, ze dobrze wybralismy Podoba nam sie jak masz na dysku to prześlij jakąś fotkę pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Beti odwazne kolory. Bedzie Was widac z daleka Widzialam ostatnio domek pomalowany na bordo i wygladal naprawde super Tak, podobno odważny Zrobilismy sobie wizualizacje elewacji i utwierdzilismy sie w przekonaniu, ze dobrze wybralismy Podoba nam sie jak masz na dysku to prześlij jakąś fotkę pozdrawiam mariusz Ta wizualizacje robilismy na płytce, która murator dołączył w któryms z poprzednich numerów. Tam był nasz projekt w wersji 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 szkoda w takim razie czekamy na zdjęcia w ralu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 szkoda w takim razie czekamy na zdjęcia w ralu Napewno wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Okna to jeszcze w naszym przypadku odległe marzenia o elewacji nie wspomnę jeszcze bardziej odległe Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jeszcze roczek do w wspomnianych elementów. Ale nie żebym nie myślała, myślę sobie o kolorach okien, o kolorze elewacji i jakiś plan już mam. Tylko ta realizacja jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts