agnieszkakusi 13.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Z całym szacunkiem, ale policja ma inne zdanie (z doświadczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Chciałam złożyć forumowym Krystynkom i Bożenkom najserdeczniejsze życzenia imieninowe http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2929_DSCN9936.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego... http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty/124d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 13.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wtorkowo wracając do tematu związanego z roletami my z mężem nawet nie braliśmy rolet pod uwagę dlatego że mój starszy brat ma rolety tak zwane antywłamaniowe i miał trzy razy włamanie do domu fajowe zabezpieczenie wydał duuużżżo kasy no i co z tego???? My zainstalowaliśmy sobie alarm fakt też trochę kosztował ale wydaję mi się że jest bezpieczniej mieć dobry alarm niż spuszczone rolety jako znak dla złodzieja że nie ma mnie w domu.Ale to czy rolety czy alarm to indywidualna sprawa każdego z nas niech każdy robi po swojemu .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 13.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 to nasza brama hormann pod kolor do okien i drzwi czyli złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Co do rolet, miałam je w mieszkaniu. Jest pare plusów (np. latem opuszczamy je robiąc szparki przez które jest wymiana powietrza, a słoneczko nie razi, jest cieplej w mieszkaniu z roletami...) ale największym minusem jest własnie to, ze wszyscy wiedzą, ze właścicieli na 99% nie ma w domu... W domu nie będziemy montować rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Wiecie może czy samodzielne zamontowanie bramy garażowej (uchylnej) to duży problem? Widziałyście jak montowano je u Was? Możemy kupić taniej bramę, jednak albo zapłacimy jakiemuś ludkowi za zamontowanie jej, albo mąż sam ją zamontuje... Tylko nie wie czy nie jest to zbyt skomplikowane Można schrzanić taki montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkie dziewczyny - jestem pierwszy raz w tym wątku, ale już mi się podoba. Co do montażu bramy - zawsze można coś schrzanić, ale jeśli poszukasz w Internecie, to może znajdziesz instrukcję montażu. Myślę, że warto zaryzykować, jeśli Twój mąż zajmował się już czasem pracami wokół domu i robił sam drobne i większe remonty. Zawsze przecież można poprosić kogoś o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cześć dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkie dziewczyny - jestem pierwszy raz w tym wątku, ale już mi się podoba. Co do montażu bramy - zawsze można coś schrzanić, ale jeśli poszukasz w Internecie, to może znajdziesz instrukcję montażu. Myślę, że warto zaryzykować, jeśli Twój mąż zajmował się już czasem pracami wokół domu i robił sam drobne i większe remonty. Zawsze przecież można poprosić kogoś o pomoc. Dokładnie. Wystarczy poczytać, podopytywać się i myslę, ze samodzielnie da się zrobić wszystko. Nawet dom wymurować Hejka dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A ja właśnie sie dowiedziałam, że jadę jutro na budowę w celu pokazania panu gdzie maja byc grzejniki, jak dokladnie podlogówka itp, bo murarze koncza w tym tygodniu, wylewaja chudziaka najpóźniej w piątek i po weekendzie beda zakladane instalacje To moze ja się do Wielkanocy wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A ja właśnie sie dowiedziałam, że jadę jutro na budowę w celu pokazania panu gdzie maja byc grzejniki, jak dokladnie podlogówka itp, bo murarze koncza w tym tygodniu, wylewaja chudziaka najpóźniej w piątek i po weekendzie beda zakladane instalacje To moze ja się do Wielkanocy wprowadzę Chyba byłabys rekordzistka w wykończeniowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 13.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 premiumpremiumżebyś ty tylko urodzić nie zapomiała w takim nawale zajęća tak powaznie to na kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Wypowiem się w temacie rolet. Osobiście nie posiadam ale użytkuję u siostry Sprawdzaja się, tak jak napisano wyżej, jako dodatkowa wentylacja w letnie dni. Poza tym, u niej służą głównie jako ochrona przed słońcem a nie jako narzędzie antywłamaniowe bo nie pamiętam by je kiedyś dokładnie opuszczała na czas wyjazdu Raz nawalił mechanizm opuszczający roletę w największym oknie tarasowym. Stanęła w połowie Serwis jechał do naprawy... pół roku Reasumując, fajnie wyglądają, opuszczone z prześwitami chronią przed muchami... i to chyba tyle zastosowań jak narazie znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 13.03.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Bardzo dziekuję wszystkim za odpowiedzi i raczej potwierdzenie mojej teorii. Zainwestuje raczej w lepsze okna i alarm a przed slońcem ochroną mnie np. bambusowe roletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Bardzo dziekuję wszystkim za odpowiedzi i raczej potwierdzenie mojej teorii. Zainwestuje raczej w lepsze okna i alarm a przed slońcem ochroną mnie np. bambusowe roletki Sądze, ze dobrze zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 13.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 U nas zamiast rolet szyby P4 i będzie alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Bardzo dziekuję wszystkim za odpowiedzi i raczej potwierdzenie mojej teorii. Zainwestuje raczej w lepsze okna i alarm a przed slońcem ochroną mnie np. bambusowe roletki Sądze, ze dobrze zrobisz Dzięki wszystkim za miłe przywitanie. Co do rolet - jasne, że nie są dobrym rozwiązaniem. Kosztowne i mało użyteczne, a czasem wręcz szkodliwe (znaki dla złodziei). Okiennice drewniane - to jest to wg mnie. Piękne, chroniące przed słońcem i tańsze od rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 13.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 mało użyteczne, a czasem wręcz szkodliwe (znaki dla złodziei). Okiennice drewniane - to jest to wg mnie. Piękne, chroniące przed słońcem i tańsze od rolet. rolety nie będą znakiem dla złodziei jeśli zamontujesz automatykę do ich opuszczania zawsze o określonej godzinie. Co do okiennic drewnianych to : 1. Wymagaja ręcznego zamykania, a w domku jest nieco więcej okien niz w bloku 2.Mocno narzucaja styl całego domu 3. wymagaja konserwacji / malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 premiumpremium żebyś ty tylko urodzić nie zapomiała w takim nawale zajęć a tak powaznie to na kiedy masz termin? Już mam umówione z juziem, że się rodzi między kafelkowaniem w kuchni a malowaniem klatki schodowej A tak naprawdę mam termin na 8 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts