premiumpremium 13.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 rolety nie będą znakiem dla złodziei jeśli zamontujesz automatykę do ich opuszczania zawsze o określonej godzinie. Ale będą opuszczone. To wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mało użyteczne, a czasem wręcz szkodliwe (znaki dla złodziei). Okiennice drewniane - to jest to wg mnie. Piękne, chroniące przed słońcem i tańsze od rolet. rolety nie będą znakiem dla złodziei jeśli zamontujesz automatykę do ich opuszczania zawsze o określonej godzinie. Co do okiennic drewnianych to : 1. Wymagaja ręcznego zamykania, a w domku jest nieco więcej okien niz w bloku 2.Mocno narzucaja styl całego domu 3. wymagaja konserwacji / malowania Co do ręcznego zamykania - przyda się "dla zdrowotności", człowiek powinien mieć trochę ruchu, a nie tylko pilot i fotel Co do stylu - to prawda, jeśli ktoś nie lubi domów nieco rustykalnych, nie powinien ich mieć Co do konserwacji - też prawda, ale czyż one nie są urocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć dziewczyny! Jadę zaraz na budo podziwiać tynki I robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć dziewczyny! Jadę zaraz na budo podziwiać tynki I robić zdjęcia Suuuper. Wklej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 14.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A ja będę miała rolety, bo tak chcemy oboje i oczywiście nie dla bezpieczeństwa, ale aby się odizolować od słońca latem i od mrozu zimą, i w ogóle podobają mi się premium się tynkuje, a ja wannę w łazience ustawiam http://foto1.m.onet.pl/_m/8030fbb47c81a8403b25e64000c162dd,5,19,0.jpg Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 14.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cze Dziewczyny, dolaczam sie do grupy. Pomysl jej utworzenia: REWELA. Buduje od maja 2006r. moj domek (moj i mojego Aniola-Meza): http://www.arex.net.pl/03projekty/tradycyjne/jowita.htm20 marca wstawiaja mi okna i chce ruszyc z tynkami/ wylewkami po Wielkanocy. W tym roku mam plan doprowadzic wykanczanie mojego domu jak najdalej, jak tylko bedzie to mozliwe, a wiem z doswiadczenia, ze opoznienia potrafia zniweczyc wszelkie plany. Planuje tez wybudowac garaz wolnostojacy.Marze dniem i noca juz o przeprowadzce do nowego domku z moja ukochana Rodzinka, ale daleka jeszcze przede mna droga. Wystarcza mi zrobione instalacje, jedna lazienka, w sypialniach moga byc chocby materace, a w kuchni lodowka i mala, elektryczna kuchenka i juz chce/ bede tam mieszkac. Poki co, mecze sie w wielkim miescie, co tez pcha mnie do przodu, czyli do jak najszybszego konca prac budowlano-wykonczeniowych. Wlasciwie, jako "budujaca kobieta" nie mam problemu z dogadaniem sie z przedstawicielami patriarchatu (i to zarowno kobietami, jak i mezczyznami z przewaga tych ostatnich), lub/ i tzw. fachowcami, chociaz czasami spotykam sie z ich strony z tzw."okresem niedowierzania" (dluzszym, czy krotszym); w koncu wszystkim przechodzi; musi... Najwazniejsze jest dla mnie wsparcie mojego cudownego Aniola-Meza oraz mojego Taty, ktory jest za razem kierownikiem budowy i pelni rozmaite wszelkie funkcje pomocnicze. Tak, ze w sumie mam pomoc, ale wszystkie decyzje podejmuje sama! Pozdrawiam i na pewno bede tu zagladac, G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć dziewczyny! Jadę zaraz na budowę podziwiać tynki I robić zdjęcia Już wróciłam. Ale fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.03.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a zdjecia gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 14.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 No i u mnie może w końcu coś się zacznie dziać Z banku zadzwoniła pani z informacją, że wstępna decyzja kredytowa jest pozytywna, mam nadzieję, że i ostateczna taka będzie Zadzwoniłam od razu do wykonawcy, na szczęście o mnie nie zapomniał Ma pojechać obejrzeć teren no i będziemy się umawiać na rozpoczęcie budowy Oby tylko z bankiem do końca wszystko dobrze szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a zdjecia gdzie No właśnie nie mogę ich na kompa zrzucić. I nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 penny, będzie dobrze I dlaczego tak rzadko się tutaj pojawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a zdjecia gdzie No właśnie nie mogę ich na kompa zrzucić. I nie wiem czemu Ja też bym chętnie obejrzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Hej!! Jak tylko uda mi sie dojść do tego, czemu komputer mi sie buntuje i grzecznie z nim porozmawiać, aby zły na mnie nie był i skopiował na pulpit fotki, to obiecuję, ze pochwalę się domeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 15.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Widzę, że włączamy się w ogólny nurt wiosennnego ożywienia na budowach U nas też robota wre. Wczoraj zamontowali nam okna i bramy garażowe - ładne są, wszytko poszło sprawnie i gładko. Elektryk rozkłada się też od wczoraj z kabelkami i dziś nastąpi uruchomienie alarmu. Mniej więcej zaprojektowaliśmy już całą elektrykę w domu, więc elektryk po skończeniu alarmu zabiera się od razu za dalsze prace. Umowa z firmą ochroniarską już też podpisana. W poniedziałek wchodzą też hydraulicy. Zaraz potem chudziak i rozciąganie na działce dolnego kolektora do pompy ciepła. Oj dzieje się, dzieje Tak to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dziewczyny, zaczynam wymyślać sobie łazienkę... I w związku z tym pojawił się mały problem - zerknijcie w wolnej chwili, ok? Będę Wam wdzieczna! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=96667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mamy okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mamy okna... Świetnie Jaka teraz kolejność prac Was czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Sylvia1, a jakieś zdjęcia dla koleżanek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 15.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 penny, będzie dobrze I dlaczego tak rzadko się tutaj pojawiasz? Jestem codziennie, pilnie śledzę Wasze postępy, wszystkim bardzo kibicuję i niecierpliwie czekam kiedy w końcu i ja będę mogła się czymś więcej niż tylko skrzyneczką z prądem pochwalić Jeżeli rzeczywiście wszystko w banku będzie dalej dobrze szło to budowa powinna ruszyć na prawdę szybko, a wtedy to będzie mnie tu tyle, że mnie wyganiać zaczniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mamy okna... Świetnie Jaka teraz kolejność prac Was czeka? hydrualika, elektryka, alarm, tynki CO, wylewki e.kala zdjęć nie mam może dziś będę miała wczoraj mieliśmy mały problemik z agregatem i było troszkę biegania (akumulator się rozładował w połowie kotwienia okien) nie zdążyłam zdjęć porobić, ale i tak sie zastanawiam czy je umieszczać.. parę osób miało nieprzyjemne incydenty (nie mówiąc o włamaniach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts