premiumpremium 16.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 premium piękne tynki...przypomnij maszynowe czy ręczne? Ręczne. Panowie gładzą i głaszczą ściany prawidłowo... W sumie to już kończą, niedługo chudziak i wchodzi ekipa od instalacjo CO. Muszę solary kupić niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 16.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 premium piękne tynki...przypomnij maszynowe czy ręczne? Ręczne. Panowie gładzą i głaszczą ściany prawidłowo... W sumie to już kończą, niedługo chudziak i wchodzi ekipa od instalacjo CO. Muszę solary kupić niebawem A co oprócz solarów będziesz miała? najczęściej spotykałam się z połączeniem ich z kotłem (gazowym czy olejowym) i kominkiem z płaszczem wodnym. Czy może jakieś inne rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Premium a nam kierownik powiedział, że najpierw powinien być chudziak, a potem tynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 premium piękne tynki...przypomnij maszynowe czy ręczne? Ręczne. Panowie gładzą i głaszczą ściany prawidłowo... W sumie to już kończą, niedługo chudziak i wchodzi ekipa od instalacjo CO. Muszę solary kupić niebawem A co oprócz solarów będziesz miała? najczęściej spotykałam się z połączeniem ich z kotłem (gazowym czy olejowym) i kominkiem z płaszczem wodnym. Czy może jakieś inne rozwiązanie ? Będę miała piec na węgiel Mielismy mieć kominek z płaszczem wodnym, ale przeanalizowaliśmy, ze solary i ten piec będzie wystarczający dla nas. Znajomy ma solary i z nich od tygodnia cieplutką wodę - 65 stopni! Kąpie się z powodzeniem 5osobowa rodzina i jest jeszcze na zmywanie. Ma kominek z pł.wodnym, ale teraz go nie uzywa, bo nie ma takiej potrzeby. Solary oczywiscie połączone ze zbiornikiem dwufunkcyjnym (tak sie to chyba fachowo zwie ). Myślę, ze będzie ok. agnieszkakusi - zobaczysz jaka będzie podłoga po tynkach... Ochlapana cementem i brudna. U nas ekipa tak robi od wielu lat - najpierw tynki, wszystkie odpady lecą spokojnie na ziemię, a później zaleją to gładziutkim chudziakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 to w tej chwili masz piasek na ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.03.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Czy podpisywałyście umowę na zrobienie tynków? Jeśli tak, to macie może jej wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 premium piękne tynki...przypomnij maszynowe czy ręczne? Ręczne. Panowie gładzą i głaszczą ściany prawidłowo... W sumie to już kończą, niedługo chudziak i wchodzi ekipa od instalacjo CO. Muszę solary kupić niebawem A co oprócz solarów będziesz miała? najczęściej spotykałam się z połączeniem ich z kotłem (gazowym czy olejowym) i kominkiem z płaszczem wodnym. Czy może jakieś inne rozwiązanie ? Będę miała piec na węgiel Mielismy mieć kominek z płaszczem wodnym, ale przeanalizowaliśmy, ze solary i ten piec będzie wystarczający dla nas. Znajomy ma solary i z nich od tygodnia cieplutką wodę - 65 stopni! Kąpie się z powodzeniem 5osobowa rodzina i jest jeszcze na zmywanie. Ma kominek z pł.wodnym, ale teraz go nie uzywa, bo nie ma takiej potrzeby. Solary oczywiscie połączone ze zbiornikiem dwufunkcyjnym (tak sie to chyba fachowo zwie ). Myślę, ze będzie ok. agnieszkakusi - zobaczysz jaka będzie podłoga po tynkach... Ochlapana cementem i brudna. U nas ekipa tak robi od wielu lat - najpierw tynki, wszystkie odpady lecą spokojnie na ziemię, a później zaleją to gładziutkim chudziakiem Premium, możesz napisać coś więcej o tych solarach? Temat bardzo mnie interesuje. Może masz zdjęcia? Jak wyglądają i gdzie są umieszczone (w Austrii widziałam lustra umieszczone wprost na ziemi przed domem)? Ile Cię kosztowały i jakiej firmy? Jakiej mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Premium, możesz napisać coś więcej o tych solarach? Temat bardzo mnie interesuje. Może masz zdjęcia? Jak wyglądają i gdzie są umieszczone (w Austrii widziałam lustra umieszczone wprost na ziemi przed domem)? Ile Cię kosztowały i jakiej firmy? Jakiej mocy? Solary będą mnie kosztowały niecałe 6tys, z firmy Hewalex. W tej cenie jest: 1. Kolektor sloneczny KS2000S 2 szt. 2. Profil maskujacy KS 1 szt. 3. Zestaw ZPKS 2/18 1 kpl. 4. Zespol ZPS 4/4-18 1 kpl. 5. Pompa reczna 1 szt. 6. Zespol ZNP 12 1 kpl. 7. Podgrzewacz OKC 250 NTRR 1 szt. 8. Zestaw ZPP-C 1 kpl. 9. Otulina Armaflex AC 18/9 mm 20 szt. 10. ERGOLID EKO (pojemnik 20 kg) 1 szt. Te dwa kolektory umieszczone będą na dachu. Wygląda to tak: http://www.hewalex.com.pl/graph/promo1/g1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 to w tej chwili masz piasek na ziemi? Na parterze mam piasek A raczej teraz juz mieszaninę piasku i cementu, zbite i ubite. Po weekendzie murarze wylewaja chudziaka. I dobrze, ze dopiero po tynkach to zrobią, bo nie wiem, czy doskrobaliby zaschnięte ciapki cementu... Czy podpisywałyście umowę na zrobienie tynków? Jeśli tak, to macie może jej wzór? Ja podpisywałam na tynki, posadzki, ocieplenie i elewację. Wzór umowy mam (notabene od sylvii1 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.03.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Budowa , budową ale musze Wam kobitki napisać że właśnie wróciłam z moją córcią z salonu sukien ślubnych. Bo czas nagli a zapisy są na pół roku wcześniej. Gdy wyszła z za kotary to mi się tak cieplo na sercu zrobiło, chyba tak jak w chwili gdy zobaczyłam ją na swiecie po ra raz perwszy. Niesamowite uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Budowa , budową ale musze Wam kobitki napisać że właśnie wróciłam z moją córcią z salonu sukien ślubnych. Bo czas nagli a zapisy są na pół roku wcześniej. Gdy wyszła z za kotary to mi się tak cieplo na sercu zrobiło, chyba tak jak w chwili gdy zobaczyłam ją na swiecie po ra raz perwszy. Niesamowite uczucie O jak sympatycznie I jaką ma córka kreację????? Ja suknię ślubną będę szykowała sobie na przyszły sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 pp mozesz przesłać mi ten wzór umowy? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Budowa , budową ale musze Wam kobitki napisać że właśnie wróciłam z moją córcią z salonu sukien ślubnych. Bo czas nagli a zapisy są na pół roku wcześniej. Gdy wyszła z za kotary to mi się tak cieplo na sercu zrobiło, chyba tak jak w chwili gdy zobaczyłam ją na swiecie po ra raz perwszy. Niesamowite uczucie O jak sympatycznie I jaką ma córka kreację????? Ja suknię ślubną będę szykowała sobie na przyszły sierpień Nie wiem czy udalo mi się dobrze wkleić link http://www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_09t2h/?zdj=00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Iwozelka! ach jaka piękna ta suknia http://www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_09t2h/00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Dzięki że wkleiłaś zdjęcie Teraz wiecie jakie mną targały emocje bo Madzia wyglądała równie pięknie bo ladniutka z niej blondyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Suknia po prostu jak marzenie. Ja mam tylko dwóch synusiów nastoletnich, więc się za bardzo nie rozwinę przy ich ubieraniu. Ale co sobie popatrzę na tę, to moje.. Gratki, iwozelka, niech im się dobrze dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 pp mozesz przesłać mi ten wzór umowy? [email protected] Mogę. Wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Iwozelka! ach jaka piękna ta suknia http://www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_09t2h/00.jpg Ale cudna. Piękna!!! Taka skromna a jednocześnie bajkowa, jak dla królewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 17.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Iwozelka! ach jaka piękna ta suknia Ale cudna. Piękna!!! Taka skromna a jednocześnie bajkowa, jak dla królewny Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 pp, dziękuje za umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts