Sarabanda 18.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a tu śpimy pilnując domku: http://img73.imageshack.us/img73/5613/img8978ib6.th.jpg Ale konstrukcja wyrka jest profesjonalna!!! Witam Kobity budujące! Odważyłam się wejść na forum. Czytam od kilku miesięcy, jako że u mnie już się buduje od grudnia 2006! Widząc fotkę z łożem nie wytrzymałam napięcia i muszę to wreszcie powiedzieć: dopiero teraz jestem przerażona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a tu śpimy pilnując domku: http://img73.imageshack.us/img73/5613/img8978ib6.th.jpg Ale konstrukcja wyrka jest profesjonalna!!! Witam Kobity budujące! Odważyłam się wejść na forum. Czytam od kilku miesięcy, jako że u mnie już się buduje od grudnia 2006! Widząc fotkę z łożem nie wytrzymałam napięcia i muszę to wreszcie powiedzieć: dopiero teraz jestem przerażona!!! Witaj ! Budujesz się już? i na jakim etapie jesteś? chwal tu się zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a tu śpimy pilnując domku: http://img73.imageshack.us/img73/5613/img8978ib6.th.jpg Ale konstrukcja wyrka jest profesjonalna!!! Witam Kobity budujące! Odważyłam się wejść na forum. Czytam od kilku miesięcy, jako że u mnie już się buduje od grudnia 2006! Widząc fotkę z łożem nie wytrzymałam napięcia i muszę to wreszcie powiedzieć: dopiero teraz jestem przerażona!!! Witaj Sarabanda!! Ty sie nic nie bój, tylko buduj. My sie tu wspieramy, doradzamy i chwalimy domkami - więc zapraszam serdecznie do naszego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a tu śpimy pilnując domku: http://img73.imageshack.us/img73/5613/img8978ib6.th.jpg Ale konstrukcja wyrka jest profesjonalna!!! Witam Kobity budujące! Odważyłam się wejść na forum. Czytam od kilku miesięcy, jako że u mnie już się buduje od grudnia 2006! Widząc fotkę z łożem nie wytrzymałam napięcia i muszę to wreszcie powiedzieć: dopiero teraz jestem przerażona!!! a co cię tak przeraziło? zawsze można wynająć kogoś kto by tam spał i pilnował bo pilnować niestety trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 18.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a tu śpimy pilnując domku: http://img73.imageshack.us/img73/5613/img8978ib6.th.jpg Ale konstrukcja wyrka jest profesjonalna!!! Witam Kobity budujące! Odważyłam się wejść na forum. Czytam od kilku miesięcy, jako że u mnie już się buduje od grudnia 2006! Widząc fotkę z łożem nie wytrzymałam napięcia i muszę to wreszcie powiedzieć: dopiero teraz jestem przerażona!!! a co cię tak przeraziło? zawsze można wynająć kogoś kto by tam spał i pilnował bo pilnować niestety trzeba... ja bym już chciała być przerażona, bo u mnie nadal rzepak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a tu śpimy pilnując domku: http://img73.imageshack.us/img73/5613/img8978ib6.th.jpg Ale konstrukcja wyrka jest profesjonalna!!! Witam Kobity budujące! Odważyłam się wejść na forum. Czytam od kilku miesięcy, jako że u mnie już się buduje od grudnia 2006! Widząc fotkę z łożem nie wytrzymałam napięcia i muszę to wreszcie powiedzieć: dopiero teraz jestem przerażona!!! a co cię tak przeraziło? zawsze można wynająć kogoś kto by tam spał i pilnował bo pilnować niestety trzeba... ja bym już chciała być przerażona, bo u mnie nadal rzepak A dopłaty chociaż bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 18.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a tu śpimy pilnując domku: http://img73.imageshack.us/img73/5613/img8978ib6.th.jpg Ale konstrukcja wyrka jest profesjonalna!!! Witam Kobity budujące! Odważyłam się wejść na forum. Czytam od kilku miesięcy, jako że u mnie już się buduje od grudnia 2006! Widząc fotkę z łożem nie wytrzymałam napięcia i muszę to wreszcie powiedzieć: dopiero teraz jestem przerażona!!! a co cię tak przeraziło? zawsze można wynająć kogoś kto by tam spał i pilnował bo pilnować niestety trzeba... ja bym już chciała być przerażona, bo u mnie nadal rzepak A dopłaty chociaż bierzesz? Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.03.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dziewczyny, pamietacie jak dlugo czekalyscie na odrolnienie? Czy musialyscie miec to pismo przed zlozeniem dokumentow na pozwolenie na budowe?Wkurzam sie bo nasz gosc ktory nam adaptuje projekt wyslal to pismo prawdopodobnie dopiero 2 tyg temu - a nasz projekt ma od polowy stycznia. I podobo czekamy tylko na to pismo zeby zlozyc dokumenty. jemu sie nie spieszy, twierdzi ze dostaniemy pozwolenie w ciagu tygodnia, a ja nie jestem taka pewna i sie denerwuje.Czy zdaze z papierami do kredytu, bo mamy juz podpisana umowe z wykonawca, kasa z kredytu oczywiscie, stad moje nerwy. Czy uwazacie ze warto dzwonic do Kartuz i pytac sie o to odrolnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.03.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dziewczyny, pamietacie jak dlugo czekalyscie na odrolnienie? Czy musialyscie miec to pismo przed zlozeniem dokumentow na pozwolenie na budowe? Wkurzam sie bo nasz gosc ktory nam adaptuje projekt wyslal to pismo prawdopodobnie dopiero 2 tyg temu - a nasz projekt ma od polowy stycznia. I podobo czekamy tylko na to pismo zeby zlozyc dokumenty. jemu sie nie spieszy, twierdzi ze dostaniemy pozwolenie w ciagu tygodnia, a ja nie jestem taka pewna i sie denerwuje.Czy zdaze z papierami do kredytu, bo mamy juz podpisana umowe z wykonawca, kasa z kredytu oczywiscie, stad moje nerwy. Czy uwazacie ze warto dzwonic do Kartuz i pytac sie o to odrolnienie? Ja odrolnienie miałam chyba po tygodniu... Ale dzwoniłam i pytałam o nie, a potem sama pojechałam odebrać. Zadzwoń koniecznie i zapytaj. Do pozwolenia musi być ten świstek. Aha, i jak jechałam po nie to musiałam mieć ze soba akt notarialny zakupu działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dziewczyny, pamietacie jak dlugo czekalyscie na odrolnienie? Czy musialyscie miec to pismo przed zlozeniem dokumentow na pozwolenie na budowe? Wkurzam sie bo nasz gosc ktory nam adaptuje projekt wyslal to pismo prawdopodobnie dopiero 2 tyg temu - a nasz projekt ma od polowy stycznia. I podobo czekamy tylko na to pismo zeby zlozyc dokumenty. jemu sie nie spieszy, twierdzi ze dostaniemy pozwolenie w ciagu tygodnia, a ja nie jestem taka pewna i sie denerwuje.Czy zdaze z papierami do kredytu, bo mamy juz podpisana umowe z wykonawca, kasa z kredytu oczywiscie, stad moje nerwy. Czy uwazacie ze warto dzwonic do Kartuz i pytac sie o to odrolnienie? u nas w starostwie wniosek o odrolnienie składało się razem z pozwoleniem na budowę i sami sobie przesyłali między wydziałami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dzieki, a wicie dokladnie gdzie dzwonic, do jakiego referatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zadzwonilam, wyobrazcie sobie ze ten nasz projektant nie zlozyl tego odrolnienia, a nam kazal czekac na nie. Jade do niego!Bo oczywisice jest nieuchwytny na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dzieki, a wicie dokladnie gdzie dzwonic, do jakiego referatu? Wydział Ochrony Środowiska, Rolnictwa i Gospodarki Wodnej występujesz o Wyłączenie gruntów z produkcji rolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zadzwonilam, wyobrazcie sobie ze ten nasz projektant nie zlozyl tego odrolnienia, a nam kazal czekac na nie. Jade do niego!Bo oczywisice jest nieuchwytny na telefonie. Hmmm, a może to ten sam co nam robił adaptacje? Nasz też tak kłamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wszędzie się dzielę to i tu też! Budowa od dziś pójdzie w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wszędzie się dzielę to i tu też! Budowa od dziś pójdzie w górę! Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wszędzie się dzielę to i tu też! Budowa od dziś pójdzie w górę! SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wszędzie się dzielę to i tu też! Budowa od dziś pójdzie w górę! Extra mam mnięszane uczucia jakiś strach mnie ogarnął i niepokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zadzwonilam, wyobrazcie sobie ze ten nasz projektant nie zlozyl tego odrolnienia, a nam kazal czekac na nie. Jade do niego!Bo oczywisice jest nieuchwytny na telefonie. Hmmm, a może to ten sam co nam robił adaptacje? Nasz też tak kłamał No bo to jest tak, ze jak sie samemu człowiek nie zajmie sprawą, to moze czekać i czekać.... Trzeba dzwonić, dzwonić, chodzić, pytać i ciągle pilnować, bo później są takie właśnie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 19.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zadzwonilam, wyobrazcie sobie ze ten nasz projektant nie zlozyl tego odrolnienia, a nam kazal czekac na nie. Jade do niego!Bo oczywisice jest nieuchwytny na telefonie. Hmmm, a może to ten sam co nam robił adaptacje? Nasz też tak kłamał Wiecie, jak czytam takie Wasze przypadki o załatwianiu papierów, to przyznam, że ten etap budowy to dla mnie magia. Wszystkie media w działce - nic nie trzeba załatwiać. Projekt indywidualny ze wszystkimi wymogami. Nasz pośrednik zakupu działki w ramach prowizji załatwiał wszystkie odrolnienia, składał wnioski na pozwolenie, itd. My tylko odebraliśmy jak się wszystko uprawomocniło. Uff, miło powspominać te czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts