JoShi 23.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 http://www.piekielko2006.republika.pl/stan_surowy_zamkniety/2006_projekty_wnetrza/kuchnia/slides/kuchniaTarnawa2rzut.jpg Chyba tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ale tu kuchenno-spiżarkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dla wszystkich inwestorek najnowsza moda budowlana http://www.allegro.pl/search.php?string=kalosze&category=5544&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dla wszystkich inwestorek najnowsza moda budowlana http://www.allegro.pl/search.php?string=kalosze&category=5544&country=1 Jakie fasony... Fiu fiu Znaczy sie, ze takowe trzeba nabyć na ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja myślę, że te kalosze to nieodzowny element tegorocznego sezonu budowlanego Od czegoś trzeba zacząć jak się jeszcze nawet fundamentów nie ma Że tak powiem, głupawka mnie nachodzi z braku pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 mąż właśnie nabył sobie i mi gustowne kalosze... a dziś eksperyment na budowie śpię panowie a ja z córką w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.03.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 kalosze przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 24.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Oj tak, kalosze super może rzeczywiście czas się zaopatrzyć bo... kurde jakoś niedługo chyba się u mnie to wszystko ruszy... dziś miałam spotkanie na działce z panią kierownik i panem majstrem, który stwierdził, że on już może w przyszłym tygodniu zaczynać... Tylko sobie w poniedziałek dołek wykopie i zobaczy czy się woda nie zbiera.. jak będzie ok to w sumie może zaczynać... Rety, jestm w szoku, cieszę się i boję jednocześnie To wszystko tak nagle tempa nabrało... wtorek kredyt podpisuję i właściwie zaraz potem rusza budowa... Chyba jeszcze to do mnie nie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 25.03.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ja myślę, że te kalosze to nieodzowny element tegorocznego sezonu budowlanego Od czegoś trzeba zacząć jak się jeszcze nawet fundamentów nie ma Że tak powiem, głupawka mnie nachodzi z braku pracy To nie głupawka, teraz mi uświadomiłaś że ja naprawdę muszę je kupić i to będzie wyposażenie samochodu bo wracając z mężem samochodem z pracy budowę mamy po drodze, więc chciał nie chciał pewnie zawsze zajedziemy Już się widzę w kostiumiku i kaloszach (ale te wloskie niczego sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Postanowiłam dołączyć do GRUPY BUDUJACYCH KOBIET - a co w koncu tez za mierzam rozpoczac budowe wymarzonego domu - budujemy razem z moim przyszlym mężem. jestesmy w fazie załatwiania papierologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Postanowiłam dołączyć do GRUPY BUDUJACYCH KOBIET - a co w koncu tez za mierzam rozpoczac budowe wymarzonego domu - budujemy razem z moim przyszlym mężem. jestesmy w fazie załatwiania papierologii Witamy i zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Niedawno wstałam... Ale pospałam!!! Co do kaloszy to bardzo mi się podobają Muszę i ja jechać do swojego murarza dogadać szczegóły. Może do piątku zakończę gromadzic papiery i mógłby geodeta wkroczyć z palikami A wtedy to mam nadzieję, że już poleci Jakoś nie umię sobie wyobrazić tego domu Nie widzę ani ustawienia, ani też nie mam pomysłu na ten dom. Narazie babrać się zamierzam w betonie i może dopiero jak już staną ściany będzie mi łatwiej pomyśleć o wykończeniówce. Obecnie to czarna magia dla mnie. Już nawet nie wiem co mi sie podoba, w jakich wnętrzach czuje sie dobrze Jedyne co jest pewne to pokój córki nastolatki w stylu glamour Ala jak będzie wyglądał to też nie wiem Zamówione jest tylko okrągłe łóżko Aksamity, puszystości, złocone przecierki, buduarowe ściany... Może macie jakieś podpowiedzi co jeszcze łączy się nierozerwalnie z tym stylem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.03.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna fajnie masz Noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna fajnie masz Noooo też bym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.03.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna fajnie masz Noooo też bym chciała... Doczekasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna fajnie masz Noooo też bym chciała... Doczekasz się WIEM ale te ceny nas ......zabiją wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna a zdjęcia gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts