bwmk 28.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam . Chcieliśmy zacząćna wiosnę jak najszybciej. Pozwolenie jest kaska też, ale gdzie dostać materiał. Zazdroszczę tym, którzy mają okna i drzwi i domek w ogóle. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kowalik z betonem komorkowym sa problemy tego bialego nie ma prawie nigdzie , ponoc w obi pojawil sie ytong ale za 11.30, porotherm juz duzo latwiej kupic, jakos dziwnie pojawil sie w hurtowniach wraz z kolejna podwyzka Pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Może ktoś jest zainteresowany SPRZEDAM pustaki MAX-Y 450szt. bloczki fundamentowe 200szt. stemple ok 200mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam wszystkie budujące kobiety My ruszyliśmy wczoraj i w związku z tym mam do Was pytanie: co należy wrzucić w fundamenty? Chodzi mi o zwyczaje- słyszałam, że pieniadze i co jeszcze? Wiem, że to gdzieś tu na forum było ale kopię i kopię i nie mogę znależć. Pomożecie? Pozdrawiam Pomożemy Ja na przykład wrzuciłam w fundamenty butelkę, do której włożyłam wydruk pierwszej strony naszego dziennika budowy oraz wydruk strony startowej z Onetu z dnia zalewania ław. Tak dla potomności Ja jeszcze słyszałam że albo złotą monetę w fundament albo 1 grosz w każdy róg domu Gratuluję ładniutkich okien oraz trzymam kciuki za szybkie odebranie PnB O monetach w każdy róg domu słyszałam, wiem też, ze powinno się wódką polać każdy róg domu (cóż za rozrzutność ), wrzucanie listów dla potomnosci, wydruków itp też jest fajne Ja osobiście wrzuciłam w fundamenty cegłę, którą dostałam od przyjaciółki z okazji ślubu cywilnego Cegła miała być wmurowana w ścianę, ale budowalismy z innego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 28.03.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam wszystkie budujące kobiety My ruszyliśmy wczoraj i w związku z tym mam do Was pytanie: co należy wrzucić w fundamenty? Chodzi mi o zwyczaje- słyszałam, że pieniadze i co jeszcze? Wiem, że to gdzieś tu na forum było ale kopię i kopię i nie mogę znależć. Pomożecie? Pozdrawiam wg przesadu to jajko ze świećonki - ma utrzymac pieniadze w domu i dostatek Ubiegłorocznego jaja jakoś nie posiadam, a nowe już po fundamentach , mówi się trudno. Podpowiedziano mi polne kamienie po rogach- swoją drogą chciałabym wiedzieć co mają zapewniać i symbolizować i pieniadze -to na pewno będzie. Wszystkim serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwmk 28.03.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ytong można zamówić w castoramie z ceną z dzisiaj ale odbiór w czerwcu. Jakie macie doświadczenia z ich dostawami czy wywiązują się z terminami, czy rzucają słowa na wiatr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 28.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dzięki wszystkim za rady i wsparcie ivozelka gratuluję, nie zerknęłam skąd jesteś ale na GK jest nas czwóreczka rozpoczynająca w tym tygodniu budowę -może do nas dołączysz? Zapraszamy Mam jeszcze pytanie, co można odliczyć VAT / jakie usługi, materiały/?. PozdrawiamDzięki za zaproszenie, będę do Was zaglądać, a mieszkam ho,ho, a może i dalej od Was a wykaz materiałów jest chyba w rozporządzeniu Ministra Finansów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dziewczyny, coś wypatrzyłam dla Was na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=179613563 Proszę sie dokładnie przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A tu wszystko o zwrocie VAT od materiałów budowlanychhttp://www.mf.gov.pl/index.php?const=1&dzial=106&wysw=4&sub=sub10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 28.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dzięki wszystkim za rady i wsparcie ivozelka gratuluję, nie zerknęłam skąd jesteś ale na GK jest nas czwóreczka rozpoczynająca w tym tygodniu budowę -może do nas dołączysz? Zapraszamy Mam jeszcze pytanie, co można odliczyć VAT / jakie usługi, materiały/?. PozdrawiamDzięki za zaproszenie, będę do Was zaglądać, a mieszkam ho,ho, a może i dalej od Was a wykaz materiałów jest chyba w rozporządzeniu Ministra Finansów Nie ważne gdzie się mieszka, ważne żeby sobie pomagać i wspierać się wzajemnie Pozdrawiam serdecznie pa pa mayland Wielkie dzięki dobra kobieto pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 28.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 mayland Jak tam aukcja na allegro? Muszę przyznać, że oferta jest jedyna w swoim rodzaju pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dobrze, że jest z gwizdkiem bo ja dmuchać nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dziewczyny, coś wypatrzyłam dla Was na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=179613563 Proszę sie dokładnie przyjrzeć Ale....... ..................czajniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 moznaby powiedzic bezsenny taki czajnik to skabr w domu - nie wiem czy nie nalezaloby go schowac w sejfie - ba tak pospolicie gotowac w nim wode?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 moznaby powiedzic bezsenny taki czajnik to skabr w domu - nie wiem czy nie nalezaloby go schowac w sejfie - ba tak pospolicie gotowac w nim wode?? Ciekawe czy ta woda z niego miałaby jakieś magiczne właściwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 za taka cene oczekiwalabym takich magicznych wlasciwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 29.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dziewczyny, coś wypatrzyłam dla Was na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=179613563 Proszę sie dokładnie przyjrzeć to stare zdjecie z eBaya ktore krąży po sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 29.03.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dziewczyny, coś wypatrzyłam dla Was na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=179613563 Proszę sie dokładnie przyjrzeć Witajcie Mile Panie A ja sie zainteresowalam ta aukcja,a tu pisza,ze zostala usunieta przez pracownika allegro . znowu jestem za puzno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dziewczyny oznajmiam, ze osiągnęliśmy stan surowy zamknięty Stawiam z tej okazji http://www.wina-mp.pl/ofe/ak44.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 29.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dziewczyny oznajmiam, ze osiągnęliśmy stan surowy zamknięty Stawiam z tej okazji http://www.wina-mp.pl/ofe/ak44.jpg GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts