premiumpremium 05.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 W Mikołajkach też nieźle organizują święta.. polecam Nam się do Wisły bardziej opłaca jeździć Bliżej po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 tak to już jest, że "każdy żyd swój towar chwali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 tak to już jest, że "każdy żyd swój towar chwali" Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Spodziewasz się dzidziusia? Aaaale fajowo! Ja mam w domku 12 letniego synka i tak sobie myślę, że na następne pewnie jestem za stara (a może zwyczjnie się rozleniwiłam?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Spodziewasz się dzidziusia? Aaaale fajowo! Ja mam w domku 12 letniego synka i tak sobie myślę, że na następne pewnie jestem za stara (a może zwyczjnie się rozleniwiłam?) Na suwaczku widać moją malutką biedronkę Eeee tam za stara jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Spodziewasz się dzidziusia? Aaaale fajowo! Ja mam w domku 12 letniego synka i tak sobie myślę, że na następne pewnie jestem za stara (a może zwyczjnie się rozleniwiłam?) Eeee tam gadasz Bierz sie do roboty Ja juz jakis czas "pracuje" nad tym, ale efektów jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 05.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 beti555 Jak to mówią: czysta robota, nie kurzy się, wióra nie lecą CAEN Ponoć, właśnie przy dzieciach kobiety są coraz młodsze Mnie się marzy trójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 kurcze, ale Wam zazdroszczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 beti555 Jak to mówią: czysta robota, nie kurzy się, wióra nie lecą CAEN Ponoć, właśnie przy dzieciach kobiety są coraz młodsze Mnie się marzy trójka aa robota... hmmm, racja, racja - całkiem przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 05.04.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Nie "zazdroszczę" tylko bierz się do roboty! Miła praca i popłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 beti555 Jak to mówią: czysta robota, nie kurzy się, wióra nie lecą CAEN Ponoć, właśnie przy dzieciach kobiety są coraz młodsze Mnie się marzy trójka aa robota... hmmm, racja, racja - całkiem przyjemna To na co czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 no dobra, chyba jestem p. wygodnicka i w dodatku zawsze brakuje mi czasu - chociaż dzieci uuuuwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 no dobra, chyba jestem p. wygodnicka i w dodatku zawsze brakuje mi czasu - chociaż dzieci uuuuwielbiam Ale wymagania Musisz sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 no dobra, chyba jestem p. wygodnicka i w dodatku zawsze brakuje mi czasu - chociaż dzieci uuuuwielbiam Ale wymagania Musisz sie zdecydować Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 i ten domek na wsi... aaaż się prosi - hmmm, pomyślimy, pomyślimy jak coś z tego będzie, połowę ojcostwa przypiszę Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 05.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Już się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 i ten domek na wsi... aaaż się prosi - hmmm, pomyślimy, pomyślimy jak coś z tego będzie, połowę ojcostwa przypiszę Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale żeście mnie zbałamuciły kochane kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.04.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 łtwo powiedzieć zdecydować się kiedys myslalam, ze bede mloda mama - a tutaj zawsze bylo cos a to studia, a teraz pracuje na uczelni robie doktorat i nie mam czasu na ciaze - chodz bardzo bym chciala. jak uniwerek przedluzy ze mna umowe to moze w wakacje dam sie namowic na dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a ja pogodziłam studia z macierzyństwem (no, ale doktoratu nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts