mikopiko 05.04.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a ja na studiach świadomie byłam w ciązy i całkiem dobrze mi się działo.. jak urodziłam to byłam na ostatnim roku studiów i troche było ciężko ale jak człowiek wie ,że musi to tak sobie poukłada, że lepiej mu się ze wszystkim zebrać niż wcześniej jak był sam Teraz jak jestem na wychowawczym to jestem bardziej leniwa niż wtedy kiedy pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 sama prawda mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A ja mam juzka, który się sam zaplanował Tzn my bardzo chcielismy dzidziusia, ale nie wiedzielismy do końca, czy wypada - jesteśmy po ślubie cywilnym. Kościelny w przyszłym roku No i sie okazało, ze wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.04.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A ja mam juzka, który się sam zaplanował Tzn my bardzo chcielismy dzidziusia, ale nie wiedzielismy do końca, czy wypada - jesteśmy po ślubie cywilnym. Kościelny w przyszłym roku No i sie okazało, ze wypada GRATULUJE ja teraz tez wychodze z zalozenia ze jakbym zaszla w ciaze na studiach to nic zlego by sie niestalo, ale nie zaszlam, wiec teraz sie zastanawiam - a bardzobym chciala - tylko musze poczekac na przedluzenie umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 nie, nie ma na co czekać - zawsze znajdzie się powód, aby odłożyć ciąże jeszcze na kolejnych kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 nie, nie ma na co czekać - zawsze znajdzie się powód, aby odłożyć ciąże jeszcze na kolejnych kilka miesięcy No właśnie. Teraz żeby sie zdecydować na dziecko trzeba mieć spełnionych 100 innych warunków związanych z rodziną, pracą, obowiazkami... A czas leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A ja mam juzka, który się sam zaplanował Tzn my bardzo chcielismy dzidziusia, ale nie wiedzielismy do końca, czy wypada - jesteśmy po ślubie cywilnym. Kościelny w przyszłym roku No i sie okazało, ze wypada GRATULUJE ja teraz tez wychodze z zalozenia ze jakbym zaszla w ciaze na studiach to nic zlego by sie niestalo, ale nie zaszlam, wiec teraz sie zastanawiam - a bardzobym chciala - tylko musze poczekac na przedluzenie umowy czekaj tatka latka..zabieraj się do roboty i to już!!!! co do przedłużenia umowy to coś ci opowiem..moja koleżanka pracowała w szpitalu jako położna ma syna , który teraz chodzi do 1 klasy , czekała na przedłużenie umowy i...już myślała, że teraz to już a ...pan dyr powiedział, że na 3 kolejne lata na czas określony jak spytała dlaczego nie na okres nieokreślony to stwierdził, że takie umowy to on daje tylko zakonnicom... A ja jak mój starszy miał 4 lata zaczęłam pracować po niecałym roku pracy dyr wezwała mnie na rozmowę, że jeszcze za krótko się znamy, żeby przedłużać umowę na czas nieokreślony, więc podpisze jeszcze na jeden rok...po kilku dniach dowiedziałam się, że jestem w ciązy jak jej to powiedziałam to ...na drugi dzień stwierdziła, że mi przedłuży na czas nieokreślony , żebym spokojnie mogła siedzieć z dzieckiem na macierzyńskim i wychowawczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 wole teraz prace utrzymac budowa domu jest kosztowna, a male dziecko to werek bez dna - gdybym nie miala pracy ciezko byloby nam sie utrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 wole teraz prace utrzymac budowa domu jest kosztowna, a male dziecko to werek bez dna - gdybym nie miala pracy ciezko byloby nam sie utrzymac Ja jestem na zwolnieniu lekarskim, mąż pracuje - zmienia pracę na dodatek. Jak odchowam juzka, to pójdę pracować i za jakieś kilka latek pomyślę o juzku II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 mati.. eeee tam, to nie argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 mati.. eeee tam, to nie argument Zależy jak dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.04.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ej dziewczyny - co to jest zbiorowe namawianie na zajście w ciąże :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ej dziewczyny - co to jest zbiorowe namawianie na zajście w ciąże :PP bo my z ....LPR-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.04.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ej dziewczyny - co to jest zbiorowe namawianie na zajście w ciąże :PP bo my z ....LPR-u hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 05.04.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ej dziewczyny - co to jest zbiorowe namawianie na zajście w ciąże :PP TAK !!! Wszystkim paniom WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ej dziewczyny - co to jest zbiorowe namawianie na zajście w ciąże :PP bo my z ....LPR-u GIERTYSZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale żeście mnie zbałamuciły kochane kobitki Zbałamuciły? To Ty chyba nigdy zbałamucona nie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a ja pogodziłam studia z macierzyństwem (no, ale doktoratu nie mam ) Cóż, ja nawet studiów nie mam Zawsze było coś ważniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ale żeście mnie zbałamuciły kochane kobitki Zbałamuciły? To Ty chyba nigdy zbałamucona nie byłaś ktoś tam mi po domu biega, więc co nieco mam już za sobą co ciekawe do dzisiaj o pewnych sprawach nawet nie myślałam, aż tu... takie tematy, no, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts