premiumpremium 05.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Dziewczyny, wybierzcie sobie, na co macie ochotę Właśnie strzeliła mi "5000" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 05.04.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witajcie mamuśki (obecne i przyszłe ). Ja tez długo nie mogłam sie zdecydować na dzidziusia -najpierw studia jedne, drugie. Potem zmieniłam prace i po pół roku zaszłam w ciążę (baaardzo chcianą). I jakoś dałam radę. małe dziecko, praca do nocy, worki pod oczyma, wieczne zmęczenie. Ale warto - polecam wszystkim zastanawiającym się - nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Po wprowadzeniu sie do domu będziemy się starać o rodzeństwo dla naszego maluszka. Zgodnie z zasadą - nowy dom - nowe dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witajcie mamuśki (obecne i przyszłe ). Ja tez długo nie mogłam sie zdecydować na dzidziusia -najpierw studia jedne, drugie. Potem zmieniłam prace i po pół roku zaszłam w ciążę (baaardzo chcianą). I jakoś dałam radę. małe dziecko, praca do nocy, worki pod oczyma, wieczne zmęczenie. Ale warto - polecam wszystkim zastanawiającym się - nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Po wprowadzeniu sie do domu będziemy się starać o rodzeństwo dla naszego maluszka. Zgodnie z zasadą - nowy dom - nowe dziecko. My tez w nowym domku chcemy mieć jeszcze jedną dzidzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja dostałam urlop od uczenia studentów na czas pamperów Toli. Mój profesor oznajmił mi, że on wie że są 3 i dotąd jak młoda będzie ich używać mam wolne. Bardzo się zdziwił jak powiedziałam mu, że są i 6 A prawda jest taka, że nie stać mnie na pracę na UW. Domu z pensji asystenckiej nie zbuduję. A na szminkę to wolę zarobić sama niż brać od męża Ja mam różnić 10 lat po między moimi kobitkami, różnica jak dla mnie bomba. A moim zdaniem dzieciaków nie wolno planować, bo wtedy bocian nigdy nie trafia, ich po prostu trzeba chcieć i kochać, A gdybym miała trochę więcej siły tobym jeszcze chciała syna. A wiecie co mi dzisiaj powiedział mój kierbut: Inwestor facet, pani to już przeżytek, teraz budują kobiety. I to się nazywa równouprawnienie. Tylko gdzie ja kupię sobie sexsowne kaloszki na buidowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Po kaloszki udaj sie na Allegro Niektóre są superanckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 premiumpremium gratuluję i poproszę o drinka. Już od tego ciągłego czytania głowę mam kwadratową . Co prawda łyknęłam już co nieco, ale... nadal jestem w lesie i jeszcze duuuuuuuuuużo czytania przede mną. Za nic nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny projekt A tak w ogóle, premiumpremium planujesz jakiś dziennik? beti555 a Ty się długo nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Po kaloszki udaj sie na Allegro Niektóre są superanckie A jak się wam podobają takie: http://allegro.pl/item182824617_kalosze_superga_from_italy_rozm_40.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Po kaloszki udaj sie na Allegro Niektóre są superanckie A jak się wam podobają takie: http://allegro.pl/item182824617_kalosze_superga_from_italy_rozm_40.html trochę drogawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Kalosze są naprawdę fajne. Te nowe kalosze wykonane są z całkiem innego tworzywa. Chyba z dodatkiem silikonu. Guma jest miękka, dopasowuje się do stopy. Są bardzo wygodne. Oglądałam w Galerii Krakowskiej, chyba w Trollu i jeszcze jakimś butiku. Niestety ceny tych kaloszy uważam, że są za wysokie. Kurde zwykłe kalosze kosztują ok. 30zeta A za kwiatki czy panterkę płacić 3 razy wiecej??? Moje powyższe wywody nie zmieniają faktu, że bardzo mi się one podobają i chciałabym takie mieć Z tym oto kaloszowym przesłaniem na dziś witam wszystkie babeczki (cynamonowe, piaskowe, drożdżowe i te... z krwi i kości )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Oj, Kobietki, bardzo madre jesteście Aż chciałoby sie z Wami spotkać i pogadać "na żywo" W naszym przypadku chyba większych przeszkód nie ma ustalamy czas i miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Dziewczyny, wybierzcie sobie, na co macie ochotę Właśnie strzeliła mi "5000" g r a t u l k i !!!!! ja dopiero dziś, ale też się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ale Wam dobrze!!! Pomorze, morze i plaża A ja na tym prostym, nudnym Mazowszu Jedyny plus to taki, że to w centrum i w góry, na Mazury czy nad morze niemalże taka sama droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Kalosze są naprawdę fajne. Te nowe kalosze wykonane są z całkiem innego tworzywa. Chyba z dodatkiem silikonu. Guma jest miękka, dopasowuje się do stopy. Są bardzo wygodne. Oglądałam w Galerii Krakowskiej, chyba w Trollu i jeszcze jakimś butiku. Niestety ceny tych kaloszy uważam, że są za wysokie. Kurde zwykłe kalosze kosztują ok. 30zeta A za kwiatki czy panterkę płacić 3 razy wiecej??? Moje powyższe wywody nie zmieniają faktu, że bardzo mi się one podobają i chciałabym takie mieć Z tym oto kaloszowym przesłaniem na dziś witam wszystkie babeczki (cynamonowe, piaskowe, drożdżowe i te... z krwi i kości )) mogli nam tu jakieś "kaloszowo-muratorowe" firmówki zafundować - specjlanie dla babeczek to dopiero byłby ciekawy design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ale Wam dobrze!!! Pomorze, morze i plaża A ja na tym prostym, nudnym Mazowszu Jedyny plus to taki, że to w centrum i w góry, na Mazury czy nad morze niemalże taka sama droga zapraszamy, zapraszamy.. damskie spotkanko na plaży, przy kawusi, to dopiero relaks (żeby tylko słonko było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Tereny moich wakacyjnych wypadów to: Gdańsk, Jastarnia, Ustka. W tym roku jednak czeka na mnie Budowlana Riwiera Żółtego piasku to będę tam miała po kolana Że o kąpieli w fontannie przy wężu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 06.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Może później nie będę miała okazji, więc teraz składam najserdeczniejsze życzenia http://student.man.olsztyn.pl/mati/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 06.04.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie, a w Dyngusa woda wszędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A tak w ogóle, premiumpremium planujesz jakiś dziennik? Chyba tak, mam zamiar się zebrać wreszcie i zrobić dziennik wykończeniówki naszego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 premiumpremium gratuluję i poproszę o drinka. Już od tego ciągłego czytania głowę mam kwadratową . Co prawda łyknęłam już co nieco, ale... nadal jestem w lesie i jeszcze duuuuuuuuuużo czytania przede mną. Za nic nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny projekt A tak w ogóle, premiumpremium planujesz jakiś dziennik? beti555 a Ty się długo nie zastanawiaj Ja sie nie zastanawiam:) Niedługo rok minie jak odstawiłam tabletki i.... jakoś efektu nie ma A co do projektu to... powodzenia w znalezieniu tego pasującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Oj, Kobietki, bardzo madre jesteście Aż chciałoby sie z Wami spotkać i pogadać "na żywo" W naszym przypadku chyba większych przeszkód nie ma ustalamy czas i miejsce? Masz całkowitą rację Przypomnij mi gdzie budujesz i skąd dokładnie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts