beti555 06.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ale Wam dobrze!!! Pomorze, morze i plaża A ja na tym prostym, nudnym Mazowszu Jedyny plus to taki, że to w centrum i w góry, na Mazury czy nad morze niemalże taka sama droga Jakbyś była w mojej okolicy to zapraszam Zawsze fajnie byłoby zorganizować jakieś spotkanko I napewno masz lepiej od nas jadąc w góry Zdecydowanie lepiej Bo bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Tereny moich wakacyjnych wypadów to: Gdańsk, Jastarnia, Ustka. W tym roku jednak czeka na mnie Budowlana Riwiera Żółtego piasku to będę tam miała po kolana Że o kąpieli w fontannie przy wężu nie wspomnę Oj tak, ja już zeszłe lato spedziłam w ciepłych krajach na budowie W tym roku zapowiada sie tak samo Niestety z piaskiem to u mnie problem... Sama glina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Beti, mój domek stanie w okolicy Wejherowa, jednak w Gdańsku jestem baaaaardzo często. Spotkanko możemy zorganizować właściwie wszędzie (myślę, że lolomama też będzie zainteresowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Kobitkihttp://images20.fotosik.pl/203/ea435178eb9c0e1f.jpg Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej (duuużo krzanu do niej), baby polukrzonej, kukiełki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ech........... Dorobiłam się na święta Po wczorajszym rozładunku wylądowałam dziś na pogotowiu Wapno w pyle z pustaków dostało mi się do oka i zaczęło mnie zżerać No i mam... jedno oko zaklejone i reklamówkę kropli i maści. boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ech........... Dorobiłam się na święta Po wczorajszym rozładunku wylądowałam dziś na pogotowiu Wapno w pyle z pustaków dostało mi się do oka i zaczęło mnie zżerać No i mam... jedno oko zaklejone i reklamówkę kropli i maści. boli... O rany, strasznie współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.04.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Beti, mój domek stanie w okolicy Wejherowa, jednak w Gdańsku jestem baaaaardzo często. Spotkanko możemy zorganizować właściwie wszędzie (myślę, że lolomama też będzie zainteresowana) W takim razie koniecznie trzeba bedzie nad tym pomysleć i zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.04.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki,Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.Gdy nikt nie widzi, chorągiewką bujaI beczy cichutko: Wesołego Alleluja!http://www.wielkanoc.pl/images/stopka_delta_wielkanoc_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ciepłych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, MOKREGO DYNGUSA oraz wszelkiej pomyślności i radości w życiu życzy pp z rodziną http://www.ekartki.pl/cards_files/2/2496_normal_kolorowe-kurczaki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.04.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mayland napisał Ale Wam dobrze!!! Pomorze, morze i plaża A ja na tym prostym, nudnym Mazowszu Jedyny plus to taki, że to w centrum i w góry, na Mazury czy nad morze niemalże taka sama droga A konkretniej skąd? Może latem dogadałybyśmy się i odwiedziłybyśmy Koleżanki znad morza, bo ja też z Mazowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 premiumpremium zachęcam i obiecuję być wierną czytelniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Tęczowych PisanekNa stole pysznościMokrego DyngusaI wspaniałych gościNiech to będzie czas uroczyŻyczę miłej Wielkiej Nocy! http://card.cartoline.net/top/pics/raineri-pasqua2.gif życzy Marta-mikopiko z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ech........... Dorobiłam się na święta Po wczorajszym rozładunku wylądowałam dziś na pogotowiu Wapno w pyle z pustaków dostało mi się do oka i zaczęło mnie zżerać No i mam... jedno oko zaklejone i reklamówkę kropli i maści. boli... Biedulko..... Teraz będziesz przynajmniej mogła wymigać się od domowych porządków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ech........... Dorobiłam się na święta Po wczorajszym rozładunku wylądowałam dziś na pogotowiu Wapno w pyle z pustaków dostało mi się do oka i zaczęło mnie zżerać No i mam... jedno oko zaklejone i reklamówkę kropli i maści. boli... och bidulo szybciutko wracaj do zdrowka a wszystkim budowniczowym zycze Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 07.04.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Mayland napisał Ale Wam dobrze!!! Pomorze, morze i plaża A ja na tym prostym, nudnym Mazowszu Jedyny plus to taki, że to w centrum i w góry, na Mazury czy nad morze niemalże taka sama droga A konkretniej skąd? Może latem dogadałybyśmy się i odwiedziłybyśmy Koleżanki znad morza, bo ja też z Mazowsza dobrze kombinujecie super będzie się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Jeszcze raz http://piszznami.blox.pl/resource/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Dziękuję wszystkim za słowa współczucia i wspólnego "bidulenia" Tego mi było potrzeba Odrazu ozdrowiałam A tak serio, to krople i maści pomogły i poza lekkim widzeniem przez mgłę śladu nie ma po dolegliwościach Od rana maraton po rodzince. Ogólne próbowanie świątecznych wypieków, czy się udały, czy są dobre i czy można jutro na stół postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 07.04.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mayland dobrze, że wracasz do zdrowia szczęściara z Ciebie, nie musisz stać w kuchni - ja też wolałabym robić za degustatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zawsze mam ten sam problem, u których rodziców jemy śniadanie a u których siedzimy później Jedni i drudzy czekają na nas z barszczem i ze święconkiem Dziewczyny, mieszkamy w różnych stronach. Ja w Radomiu. Co u Was wkłada się do koszyczka? Ja dziś miałam wersję oszczędną (bo kto to zje później) : jaja, kiełbasa, chlebek, sól, chrzan tarty, pisanki czekoladowe, baranek z cukru i borówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.04.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 A ja przed chwila dowiedziałam się, ze męża bliska kuzynka robiła kilka dni temu cytologię i wyszły komórki rakowe 20.04 będzie miała zabieg w czasie którego pobiorą wycinek do zbadania jakie to dokładnie komórki... złośliwe czy może jednak nie... Staramy się ją wspierać, ale sama nie wiem czy to coś daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts