iwozelka 16.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 mayland - Dzięki za odpowiedź - i że tak szybko. Ja dopiero zaczynam na forum i to dla mnie straszna frajda. Dzięki za słowa otuchy. iwozelka - Twoje paletki z cegiełką są śliczne ! Ten kolor! Ten kształt! Marzrzrzrzrzrzrzenie! Keramzyt jest niestety szarobury, ale to jeszcze nic pewnego, czy z niego będziemy budować. Tutaj nie jest zbyt modny. I nie wiem, dlaczego... Może to przez ten kolor?... Ty się kobitko nie przejmuj , dasz radę , najważniejsze żebyś wierzyła że w tym domu będziesz szczęśliwa , to Ci doda energii:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.04.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 hej Dziewczyny Nie było mnie tu całe wieki. Wiecie co ja chyba zazdroszcze tym co dopiero zaczynaja przygode z budowaniem . Ja własnie zaczęłam wykończeniówke i czarno to wszystko widzę,kasa sie kurczy,roboty od groma a mi juz ździebko sił na to wszystko brakuje i wyobraźni..... Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No witaski, witaski. Serdeczne witaski dla wszystkich zaawansowanych forumowiczów!!! Dołączam się, jesli mnie przyjmiecie. Bo wchodzę z pustymi rękami: WZ jeszcze w gminie, pozwolenie na budowę w przyszłości, plan w rozumie, a w kieszeni - delikatnie mówiąc - niewiele. Ale żeby to tak najgorzej nie brzmiało, to powiem, że mam działkę. Ciasną (8 arów), ale własną działkę w kształcie prostokata. No i marzenia o równie własnym, pięknym Domu pod pistacją . Namiętnie śledzę Wasze budowanie, czytam dzienniki, oglądam zdjęcia i nie mogę się doczekać, kiedy ja będę mogła dzielić się wrażeniami z własnej budowy. Zazdroszczę Wam kompetencji w dziedzinie budownictwa jednorodzinnego. Mnie na razie załamują aktualności cenowe i podobne rewelacje w stylu "nie ma" i czasami boję się, czy podołamy Na takim "babskim" forum jakoś łatwiej się wygadać. Zamierzamy budować na południu Polski (okolice Krakowa). Tu wszyscy budują z maksa, a maksa brakuje na maxa. Czy ktoś może buduje z keramzytu i jak on się ma cenowo do maxa? Podrawiam Witam My tez budujemy pod pisacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.04.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 tez zastanawiałam sie nad Domem pod pistacje, ale wkoncu pozostało przy Dom w Koniczynce powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 17.04.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Hanika witaj i nie martw się, dasz radę Moja ekipa koniec końców wczoraj nie dojechała... Pogubili koła i dojechali tylko do szefa, u niego mieli przenocować i dziś mają się na działce zjawić. Mam nadzieję, że już bez przygód Mam za to wytyczony domek No i dziś powinnam mieć wodę. Już nie chcę mówić, że będę na pewno miała, żeby nie zapeszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 tez zastanawiałam sie nad Domem pod pistacje, ale wkoncu pozostało przy Dom w Koniczynce powodzenia w budowaniu a u nas oba projekty pokazały się po naszym pozwoleniu na budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 17.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Hanika -i ja witam z keramzytu będzie budować chyba Renka Grabow (ma swój dziennik) sorki Renka u mnie dziś też mają wytyczać domek Penny w końcu nabierze to bardziej przyziemnego wyglądu a nie tylko wirtualny a na razie zbieram wszystki możliwe informacje o firmie wobet-hydret i ich oczyszczalni biologicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 17.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Woda już się robi Zdążyli już się przekopać przez drogę i teraz będą ciągnąć do garażu. Znaczy do palika, który wyznacza narożnik garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.04.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 tez zastanawiałam sie nad Domem pod pistacje, ale wkoncu pozostało przy Dom w Koniczynce powodzenia w budowaniu a u nas oba projekty pokazały się po naszym pozwoleniu na budowy sylvia słoneczko tez jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.04.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 hej Dziewczyny Nie było mnie tu całe wieki. Wiecie co ja chyba zazdroszcze tym co dopiero zaczynaja przygode z budowaniem . Ja własnie zaczęłam wykończeniówke i czarno to wszystko widzę,kasa sie kurczy,roboty od groma a mi juz ździebko sił na to wszystko brakuje i wyobraźni..... Pozdrawiam cyla My też zaczynamy się wykańczać Kasa też sie kurczy, ulatnia, rozpływa w powietrzu... Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 U mnie od wczoraj działają hydraulicy Jakies dziury w miejscu gdzie beda rury do grzejników juz powykuwali, i takie tam pierdołki porobili Zbyt szybko ta robota nie idzie, bo jest ich tylko dwóch i pracują do 15stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 17.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 My wczoraj mieliśmy "cenową" rozmowę z wykonawcą wykończeniówki. Powalił nas na kolana swoja propozycją. W głowach im się pomieszało...i cały czas powtarzał jak mantre ,że ludzi do pracy nie ma ,ze wszyscy wyjechali -taki mi szantażyk zastosował Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 u nas kończą tynki, hydraulicy wchodzą w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.04.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 A ja w poniedziałek ruszam na łowy podłogowo-ścianowe Wybierzemy i zamówimy panele i kafelki Niektóre mamy juz upatrzone, do kuchni i do wiatrołapu musimy poszukać. I jak się uda, to moze ceramikę też załatwimy po weekendzie Wreszcie coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 U mnie się nic nie dzieje...Czekam Może dla rozrywki zafunduje sobie na dziś...hmm... wycieczkę po oczyszczalnię ścieków? Aaaaa zapomniałam Kupiłam nieruchomość!!! Jutro mi przywiozą Garaż blaszak Muszę go na czymś postawić, jakieś płyty czy coś innego by na ziemi bezpośrednio nie stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 17.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Maylandtylko weś ten garaż zabezpiecz coby nie odfrunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Obciążę go... zawartością A tak serio to planuję postawić go między drzewami w sadzie, tak by był mniej widoczny więc może nie odfrunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.04.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Obciążę go... zawartością A tak serio to planuję postawić go między drzewami w sadzie, tak by był mniej widoczny więc może nie odfrunie Fajna masz działkę, tak od razu z sadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Podoba mi się lokalizacja tej działki. Wygląd samej działki to lata pracy. Ale takie jeżdżenie i pilnowanie na odległość niewiele daje Sporo pracy to kosztuje. Jak zamieszkam to się wezmę za robotę Może to zacznie dobrze wygladać za rok, dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Się porobiło... Firma dla której pracował mój mąż zaproponowała zawieszenie współpracy i wypłacenie kilkudziesięciu tysięcy PLN zaległości w niewielkich ratach. Mój mąż od kilku dni rozsyła CV, odzew nie jest wielki. Miał rozmowę w piątek i teraz następną w czwartek. Roboty w domu stoją (poza tymi, które nie wymagają żadnych nakładów finansowych). Pieniędzy na życie ledwo ledwo... Potrzebuję, żeby mi ktoś powiedział, ze to wszystko dobrze się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts