mikopiko 10.06.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny, u mnie jakiś taki zastój chyba przez te gorąco- nie cierpię upałów i lata na łące. Skończyłam wylewanie posadzek. Poza garażem jeszcze, bo instalacja CO - odkurzacz do poprawki. Jest tak gorąco ,że nie mam siły nawet posprzątać na działeczce- a zawsze coś się znajdzie. W przyszłym tygodniu muszę ostatecznie zamknąć domek- tj kupić drzwi zewnętrzne i zamontować jadę na tydzień do Egiptu- choć nie chce mi się -wolę być na budowie. Chyba jestem zboczona albo po prostu zmęczona chyba to drugie. Czekam na skończenie podbitki.na razie mam tak; Jedź, jedź. Ładne fotki porób i nam pokażesz Ile płacisz za podbitkę??? myślałam, że spytasz się..ile płacisz za wyjazd do Egiptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.06.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 43zł za tarasy i 35 za odcinki proste, 13zł za mb rynien spustowych- bo jeszcze to muszą zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Betti widzę, że kolorystykę bedziemy miały podobną Obie w czerwienie idziemy Po 4 dniach na działce mam już wszystkie ściany i cały dół wymurowany. Teraz bedą robić się stropy, tarasy i schody. Dopiero widać jak to będzie wygladało i bardzo nam się podoba. Dużo przestrzeni na której nam zależało. Ale nie powiem, projekt do prostych nie należy. Ściany już były wyburzane i murowane od nowa. Stropy też podobno są trodne i pracochłonne Oby do dachu!!! Szkoda, że muszę wracać do pracy Najchętniej siedziałabym tam cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 chyba mnie depresja dopada... budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Sylwio nie martw się. Nie warto! Kłopoty mijają a potem wszystko znów się układa. Ja np. jutro walczę o wymianę 17 belek stropowych bo okazało się, że mam za krótkie Zobaczymy czy uda się jutro to załatwić. Nerwy miałam w sobotę jak murarze mi o tym powiedzieli a dzis to już podchodzę do tego, jak do kolejnej sprawy, którą trzeba poprostu załatwić. Czyli normalnie A tak wogóle to murarze 3 dni zwlekali by mi powiedzieć o tych belkach Bali się Nie wiedzieli jak W końcu jeden się odważył i wybąkał I tak oto idziemy do przodu, lekko się cofając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 chyba mnie depresja dopada... budowlana Sylwia, nie przejmuj sie, ja ją mam z małymi przerwami mniej więcej od roku A mój mąż to na maxa ma deprechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 U nas skończyli wczoraj tynki i teraz musimy duzo czasu spędzać na budowie bo muszą wyschnąć. Jeżeli chodzi o depresję to ja też ją mam bo własnie policzyłam ile może kosztowac parkiet, chyba trzeba będzie zniżyc loty . A co wy planujecie na podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Na dole płytki (może gres) i drewno (parkiet przemysłowy, jak najbardziej pstrokaty ). Jesli natomiast nie wyschną wystarczajaco wylewki to deska barliniecka. Na górze bedą panele albo mozaika (jesion lub grabina). Mam w okolicy dużego producenta parkietów i możliwość kupienia ze zniżką dla pracowników więc drewna nie wykluczam. Chyba że zjadłaby mnie robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.06.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja na dole gres koloru siwego i beżowego a na górze jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Chyba że zjadłaby mnie robocizna Wydaje mi się, że najdroższe to jest chyba układanie parkietu przemysłowego. Myślimy nad tymi podłogami, bo jestesmy tuż przed wylewkami i należałoby wiedziec jaka będzie grubość podłogi tam gdzie planujemy drewno. Deski, parkiety maja rózną grubość i dlatego trzeba to ustalić. Chciałabym parkiet w pokojach ale to wydatek rzędu 30 tys. Koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Podobają mi się ciemne podłogi ale wiem, że zrobię jasne i takie które będą najmniej pracochłonne i łatwe do utrzymania w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 myśmy obniżyli oloty na dole gres paradyża na górze panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja wiem jedno Na stryszku na podłodze będą panele po 16zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja wiem jedno Na stryszku na podłodze będą panele po 16zł u nas na stryszku jest osb dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć kobitki. Nie zaglądałam tu chyba poonad pół roku. Aż mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 10.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny Pokazcie te gresy z Paradyża i inne ,które wybrałyście. ja tez jestem na etapie wyboru płytek i paneli i powoli dostaje juz kręćka. Dół to najwiekszy problem bo musze jakoś połączyć rozsądnie kuchnię , salon i przedpokój.......Do łazienki na dole "chyba" wybrałam Magice z Opoczna(czerwień) pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ja wiem jedno Na stryszku na podłodze będą panele po 16zł wypas ja nawet strychu nie będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.06.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A u nas na stryszku tylko na odcinku gdzie trezba dojść do wyłazu kominowego mąż zbije stare dechy z odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Retro zawsze w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dobrze, że tego retro nikt poza kominiarzem, jak mu sie będzie chciało wchodzić oczywoście, nie będzie oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts