Anisia3 25.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Na górze planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Dziewczyny,A ja właśnie zaczęłam budowę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 26.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Tosinek gratulacje! Nadeszła Nowa Era Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 26.06.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam! U nas prace wykończeniowe idą pełną parą. Obecnie jesteśmy na etapie kartongipsów na sufitach i strychach. Panowie pracują energicznie i wydaje nam się, że dobrze Poza tym podoba mi się, że na koniec prac robią porządki na budowie, zamiatają podłogi itp. No, a jak podjeżdzamy do nich rano na budowę, to pięknie pachnie w domku kawą Z rzeczy mniej przyjemnych mieliśmy próbę włamania do domu Na szczęście dom zabezpieczony i skończyło się na niczym, ale i tak byliśmy zestresowani sytuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.06.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 a co tu takie puchy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kobitki kofffffane Wczoraj zalałam strop!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 27.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 mayland - to od biedy możesz już pezekoczować we własnym domku - dach jest - gratulacje u mnie strop przyjedzie dziś, drzewo na więźbę do końca tygodnia, a budować się zacznie w bliżej nie określonym lipcu - wyczekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Drewno przyjeżdża dziś. Za 2 tygodnie wchodzi cieśla do dachu. W piatek juz wracają murarze i robią ściankę kolankową i wieniec. 10 lipca ma byc blacha na dach. Może do końca miesiaca już będzie stan surowy Powiedzcie mi jak to jest? Ścianka kolankowa i wieniec wymurowane. Wchodzi cieśla i robi całą więźbę? Potem wracają znó murarze i robią szczyty i działówki na poddaszu? I znów wraca cieśla tym razem jako dekarz i kryje? Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 27.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ja baba budująca, buduję do spółki z mężem. Jakoś się dzielimy i jest dobrze. Jestem już na tak końcowym etapie, że żałuję tak późnego dołączenia do forum. Zostało tylko malowanie i parkiety. Już pomieszkujemy, są łazienki i prowizoryczna kuchnia Wszystkim budującym, zwłaszcza zaczynającym wytrwałości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 27.06.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Muszę się Wam pochwalić moim zakupem, obraz będzie wisiał w salonie na przeciw kominka, a nad kominkiem bedą inne maczki. Taki makowy salonik, tylko bez skojarzeń proszę http://foto3.m.onet.pl/_m/f5bd59971859ea8dcc5e6f9c0b72416f,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 27.06.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A gdzie się takie cuda kupuje (i za ile) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Na Allegro Ceny zależne np. od ilości obrazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 27.06.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 to idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 27.06.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Powiedzcie mi jak to jest? Ścianka kolankowa i wieniec wymurowane. Wchodzi cieśla i robi całą więźbę? Potem wracają znó murarze i robią szczyty i działówki na poddaszu? I znów wraca cieśla tym razem jako dekarz i kryje? Dobrze myślę? U mnie szczyty były wcześniej niz więźba, ale to może zależy od projektu. Potem cieśla robił więźbę, murarze działówki i dekarz dach. Możesz kliknąć na link niżej i zobaczysz jak to było u mnie. U mnie nareszcie są wylewki, domek wypiękniał, teraz to już naprawdę wykończeniówka, dzisiaj zamawiam płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 27.06.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Na Allegro mnie jeszcze stać, bo w galerii to trzeba by za to zapłacić kilkakrotnie więcej A te tryptykowe obrazy bardzo mi sie podobaja (mam już dwa) Kupowałam u Future-Art Powodzenia w zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Trochę mi namieszałyście dziewczyny w głowie tymi kolorami. Oglądałam znowu katalogi z tapetami w Leroyu i upatrzyłąm sobie jeszcze inny wzór. Musze przy okazji pofotografować i powklejam wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale u Was postępy, super Ja teraz mam mętlik w głowie, jeśli chodzi o kolory do niektórych pomieszczeń. Muszę podobierać farby, blat do łazienki, wannę, umywalki... A nie mam kiedy, bo Wera mi jeszcze na to nie pozwala Chyba się z nią wybiorę do składów budowlanych, hurtowni i sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adp 28.06.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witamy Jesteśmy w trakcie remontu wielkiego domu w Dąbrowie Górniczej, który został zniszczony przez pożar. Staramy się zorganizować w tym domu ośrodek dla dzieci. Chętnie przyjmiemy cokolwiek, wszelkiego rodzaju niepotrzebne rzeczy , które można jeszcze wykożystać. To jest nasza strona http://www.pogoria.adp.org.pl Potrzebne są wszelkiego rodzaju materiały budowlane, instalacyjne, kanalizacyjne elektryczne itp. Lub cokolwiek co jest tobie juz nie potrzebne a my zorganizujemy aukcjie charytatywną. Każda pomoc mile widziana. Pozdrawiam serdecznie Akademia Dobrych Pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 29.06.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u nas po ułożeniu płyt kartongipsowych przyszła pora na gładzenie ścian. Kolesiom prace idą w takim tempie, że obawiam się, że projektantka będzie opóźniała im prace nie dostarczając na czas potrzebnych papierów... Ja dla odmiany 'zaprojektowałam' sobie ułożenie kafli w garażu i pracuję nad ścianą w sypialni. Mam dylemat jaką wersję wybrać - asymetryczne, podświetlane półki czy wysuniętą nieco ściankę z wnęką. Jak na razie: decyzyjność 0 E.kala - a jakie wybrałaś kafle? My do dolnej łazienki będziemy mieli Pilch Madera, a do górnej Cerrol niebieskie i do tego mozaika paradyża Estepona niebieska. A na podłogę w salonie będą najprawdopodobniej kafle podłogowe z Kuby Tubądzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.06.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Kurcze, myślałam, ze juz wiem jakie chcę kafle do łazienki Dzisiaj okazało sie, ze nie wiem Wybrałam sobie Cersanit Symfonia. Chciałam położyć głownie te jasne kafle, a brąz tylkodla akcentu. No i juz chyba ich nie chcę, bo stwierdziłam, ze takie jasne kafle na podłodze, to bedzie koszmar.... I znowu jestem w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts