casandra75 10.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Od początku wszystko jest na mojej głowie i wątpie by cos się zmieniło . Maż to jak kolejne dziecko , tylko ztym iż robi większe kłopoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 11.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 A nie wiedziałaś o tym wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 To bez znaczenia czy wiedziałm czy nie, nauczyłam sie liczyć tylko na siebie niezależnie od sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 12.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 W zasadzie ja też nie liczę na męża a jeśli czasami zainteresuje się budową to traktujęę to jak niespodziewany prezent.Fajnie,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nikt nie jest niczyją własnością nawet mąż , każdy może mieć inne zainteresowania , więc nie moge zmusić męża do czytania muratora , jeżeli go to nie jara , po prostu nie załapał bakcyla ...Ale nie jest tak żle nie wirzę jeżeli poproszę o pomoc iż odmówi.To będzie nasz wspulny dom z tą różnicą iż ja będę go kochać bardziej niż on, bo to ja wkładam swoją duszę i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 12.04.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Mój mąż włożył "duszę i czas" w budowe obecnego domu i teraz nie chce go sprzedać.No i nie podoba mu się pomysł budowy nowego.Ale on już ma taki charakter,że długo do czegos nowego przyzwyczaja się-może to i dobrze dla mnie że nie lubi zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 12.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zapomniałam pochwalić się,że wczoraj odebrałam pozwolenie na budowę.Jednym słowem,coś zaczyna się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Mój mąż włożył "duszę i czas" w budowe obecnego domu i teraz nie chce go sprzedać.No i nie podoba mu się pomysł budowy nowego.Ale on już ma taki charakter,że długo do czegos nowego przyzwyczaja się-może to i dobrze dla mnie że nie lubi zmian? Dlaczedo drugi dom budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 12.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Czy są na forum kobitki z Warszawy Pd?? Ja jestem na granicy Warszawy i Lesznowoli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 13.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Casandra 75-bo obecny ma 450 m2 a na dzieci już pora żeby sobie poszły w świat.Ten drugi ma być tylko dla nas dwojga. Iwo 72- a po co Ci tyle domów?I jak dajesz sobie radę z dogladaniem i pamietaniem,co gdzie trzeba zawieżć?Ja zamówiłam okna pcv powlekane okleiną drfewnopodobną-jestem za leniwa żeby co 2 lata malować drewniane chociaż fakt,są piekne. Wesołych Świąt dla wszystkich budujących kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 14.04.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 No kobitki, zdrowych, spokojnych i pełnych radości świąt, udanych wypieków i obfitego dyngusa A Boże Rany były??? No były??? Nie??? To również obfitych Bożych Ran (oczywiście dla naszych mężów ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.04.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Najlepsze życzenia dla wszystkich Wspaniałych Budujących Kobiet! http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/zloty_d.jpg Co do okien - ja tez wybrałam okleinowane pcv. Zaliczka juz wplacona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 14.04.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Pomyślności w budowaniu dla wszystkich kobitek, no i spokojnych, szczęśliwych, rodzinnych Świąthttp://i78.photobucket.com/albums/j100/bagat/wydmuszki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 15.04.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego i błogosławieństwa w Waszym dziele budowania domówhttp://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg I niech się mury pną do góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 17.04.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Kołomyja i wesoło jak się patrzy. Dzisiaj jezdziłam i oglądałam okna drewniane..........nie wiem które wybiore ale najbardziej spodobały mi się Gebauer chociaz sa dość drogie, ale niezłe (takze cenowo) były Stolbudu. Pomyślimy zobaczymy. Czy są na forum kobitki z Warszawy Pd?? Ja jestem na granicy Warszawy i Lesznowoli! Ja też spod Warszawy - Słupno za Markami - kierunek na Białystok. A Gebauery też widziałam i są .... pięęęękne. Szczególnie zielone - choć cholendernie drogie. Szczególnie wersja ze szprosami i okiennicami. Ale ta jakość wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 17.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ja spod pólnocno-wschodniej Warszawy A okna jak najbardziej drewniane mam. Z drewaxu. Z wymarzoną harmonijką na taras A to tak pogladowo: http://www.olena.republika.pl/domek.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Olenka jak ślicznie!Bardzo ładne drzwi wejściowe i okna też super.A co to jest ta wymarzona harmonijka na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Slicznie Olena, ślicznie wygląda Twoja chatka kolejna babka udowodniła, ze bez kobiet nie byłoby pięknego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.04.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam, Wygląda na to, że to jest idealne forum dla mnie Urodziłam syna, będę niedługo budować dom, pozostało mi jeszcze zasadzić drzewo. Mam jednak nadzieje, że to jeszcze nie znaczy, że jestem już prawdziwym mężczyzną? Pozdrawiam wszystkie budujące tak jak ja, panie Magnolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts