Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

Mi się marzy na podłogi jakaś imitacja naturalnego kamienia. W kuchni nie będzie płytek a łazienki to całkowita abstrakcja na dzień dzisiejszy.

Na górze mam większą łazienkę. Planowałam zmienić troche ścianki działowe i utworzyc obok niej dodatkowe pomieszczenie na saunę. Ale teraz sie waham czy jest sens :-? Mam tydzień na przemyślenia bo potem wracają murarze do działówek. Coś nawala ta moja koncepcja :lol:

W małej łazience na dole mam również skos bo jest ona częściowo pod schodami. Chciałabym kontynuować kolorystykę zewnetrzną (czarny+czerwony+szary) również na parterze (choć w części, jakieś akcenty) ale nie wiem czy będę konsekwentna :lol: Może jak już nakryją ten dom i będę spokojniejsza to pomyslę intensywniej nad wnętrzami. Narazie drobnymi kroczkami idziemy do przodu :lol:

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie obudowują kominek i problem mam taki, że na projekcie wyglądał pięknie a teraz w trakcie prac wydaje mi się że obudowa jest jakaś wielka i brzydka :evil: Obym zmieniła zdanie po zakończeniu prac. Jak to boli jak sie wydaje mnóstwo kasy a cos nie spełnia oczekiwań :cry:

Jak tam wasze kominki?

Długo mnie tu nie było! Widzę to zwłaszcza po ilości Waszych wpisów :D. Jeśli chodzi o "moje budowanie" mam dosyć bycia kobietą budującą! Nadal tkwię w tym samym miejscu, co wzbudza radość u mojego męża! Ale jeszcze wszystkich zaskoczę - wybuduję ten dom!! :lol: :roll:

A poza tym:

Cyla ścianka z akwarium wyszła super - co znaczy pomoc Forum i sprawny murarz!

Premium gratuluję Weroniczki - śliczna dzidzia i ... imię!

Agnieszkakusi gratuluję przeprowadzki! Czekam na kolejne fotki!

Hej dziewczyny to ja komarek, jak ja tu długo nie byłam. Domki Wasze cudnie wyrosły, niektórym rodizny już się dawno powiększyły a ja niedoinformowana.

Premium gratulacje z okazji narodzin dzidziusia. Domek też sliczniutki.

A u mnie nareszcie ruszyła się budowa, fundamenty wylane, teraz bloczki ustawiają chłopaki. Jest ok, dzieje się i to jest najważniejsze, spełniają się moje marzenia. :lol:

Pozdrawiam budujące kobitki

U mnie obudowują kominek i problem mam taki, że na projekcie wyglądał pięknie a teraz w trakcie prac wydaje mi się że obudowa jest jakaś wielka i brzydka :evil: Obym zmieniła zdanie po zakończeniu prac. Jak to boli jak sie wydaje mnóstwo kasy a cos nie spełnia oczekiwań :cry:

Jak tam wasze kominki?

nasz bedzie obudowany jakos w sierpniu, więc na razie nie ma się czym chwalić

a masz jakies zdjecia swojego?

Jak tam wasze kominki?

nasz bedzie obudowany jakos w sierpniu, więc na razie nie ma się czym chwalić

a masz jakies zdjecia swojego?

Jak zobaczyłam obudowę to pomyślałam, ze jest ok, ale pomyślałam, że kominek zajmie nam połowe salonu. Teraz jestem nim zachwycona :)

Witam wszystkie "koleżanki po budowie" :D Korzystając z paskudnej pogody przeczytałam wreszcie "całą grupę". Podziwiam te z Was które przebrnęły w zdrowiu psychicznym cała budowę ... a nawet jej część. Ja jestem dopiero na poczatku tej drogi przez mękę. Moje wylane dwa tygodnie temu ławy "moczą się" w nieustającym deszczu. Mam jednak nadzieję, że mając takie wsparcie jak u Was mi także uda się wybudować coś co nadawać się będzie do zamieszkania. Niestety jak u wielu z Was ja mam nadzorowac budowe a kolega małżonek będzie zarabiał ... i nadzorował mnie :evil:

Pozdrawiam

Miko zamieściła takie oto zdjęcie, które nie pozwala mi o sobie zapomnieć :lol:

http://foto0.m.onet.pl/_m/bb7eddbe703471f46393e04af3c97434,5,19,0.jpg

Czy wiecie jakie to są płytki? Gdzie można je kupić lub czy ktoś robi podobne?

Wybaczcie, że tak Was nękam płytkowymi pytaniami ale szukam i szukam i nic :o :oops: