tosinek 11.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Drogie Panny, marzą mi się piękne drzwi, w projekcie są balkonowe,http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/p133__fr.jpgGdybym żyła na Zachodzie to pewnie bym się na nie zdecydowała ale mieszkam w Polsce. Szukam równie dużych drzwi ale z atestem, macie jakieś pomysły? Sprawa jest pilna bowiem, pan Józek w piątek będzie murował nadproze nad drzwiami, i tu pytanie jakie długie to tych dużych czy 180. Bardzo proszę o radę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 zapraszam do dziennika na nowe zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Miko zamieściła takie oto zdjęcie, które nie pozwala mi o sobie zapomnieć http://foto0.m.onet.pl/_m/bb7eddbe703471f46393e04af3c97434,5,19,0.jpg Czy wiecie jakie to są płytki? Gdzie można je kupić lub czy ktoś robi podobne? Wybaczcie, że tak Was nękam płytkowymi pytaniami ale szukam i szukam i nic kochanie dla cię postaram się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.07.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jak zobaczyłam obudowę to pomyślałam, ze jest ok, ale pomyślałam, że kominek zajmie nam połowe salonu. Teraz jestem nim zachwycona Widzę, że to nie tylko ja twierdzę, że kominki są wielkie. Mój wygląda juz trochę lepiej, po wklejeniu kamienia i pomalowaniu myślę, że będzie dobrze. Muszę tylko przyzwyczaić sie do jego rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.07.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 a ja mam pytanie: czy macie może w planach prysznic z sauną- kabinę parową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Miko u mnie otworzyli w ubiegłym tygodniu Obi. Na otwarcie były kabiny właśnie z saunami w cenie 2tys. Zachorowalismy z mężem na tę kabinę ale szybko zeszły i nie kupiliśmy Normalnie jest droższa o tysiączek Podobała nam się bo miała grafitowe szkł0, wykończenia w drewnie, wszystkie te bajerki jak bicze wodne, hydromasaże, radio, saunę i coś tam jeszcze Bardzo podobała nam sie obudowa, ze scianami i sufitem. Jak mebel, tylko wstawić do łazienki i podłączyć Nadal o niej myślimy... Do drugiej łazienki mam już panel z hydromasażem więc dokupię tylko brodzik i kabinę. No wszędzie luksusów mieć nie można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 12.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a ja mam pytanie: czy macie może w planach prysznic z sauną- kabinę parową? Ja myślę o tym, ale w planach mam jeszcze kilka bajerów i nie wiem czy mi kasy wystarczy Jak mebel, tylko wstawić do łazienki i podłączyć Czy faktycznie to jest takie proste? Co prawda prąd i antenę do miejsca na kabinę mam doprowadzoną ale elektryk pytał się mnie czy będzie hydromasaż bo coś tam musi wstawić i ja wtedy stwierdziłam że nie. Bo te kabiny z sauną mają chyba też hydromasaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 e.kala bardzo podobaja mi się te schody w Twoim dzienniku. Ładna klatka schodowa!!! A mój dostawca blachodachówki własnie zadzwonił z informacją że............ blacha sie opóźni i MOŻE bedzie na 26 lipca Miał być na 10 Jakoś mam ze wszystkim pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.07.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 tosinek możesz mi podac linka do projektu, który wkleiłas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 12.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 e.kala bardzo podobaja mi się te schody w Twoim dzienniku. Ładna klatka schodowa!!! Dziękuje, mam nadzieję, że ładna też będzie po wykończeniu Jakoś mam ze wszystkim pod górkę Nie martw się, myślę, że sporo osób ma pod górkę. Budowa to coś specyficznego, tu panują jakieś inne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Pewnie masz rację. Wkurza mnie tylko bo ja wykonuje zawód, który nie cieszy się uznaniem wielu osób. Jednak gdybym to ja podchodziła tak do swojej pracy, robiła takie rzeczy, była tak niesłowna, tak pomiatała ludźmi, tak nie ceniła majątku i czasu innych osób i wreszcie tak niestarannie wykonywała swoje obowiazki, to chyba.... ukamieniowaliby mnie, bo kara zwolnienia to betka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 12.07.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dziewczyny, poratujcie W którym momencie robi się kominkowe DGP? czy to przed tynkami czy po? I te rury gdzie się chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.07.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 pp, będę miała podobną obudowe kominka do Twojej Tzn, mąż tak mówi No i fajnie Mi się takie obudowy najbardziej podobają. Tym bardziej, ze będziemy mieć kawalek ściany w piaskowcu. My również tak planujemy Ehhh, wogóle piękny ten Wasz domek i to otoczenie.... To otoczenie mam od 10 lat A od roku formalnie jest moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jak zobaczyłam obudowę to pomyślałam, ze jest ok, ale pomyślałam, że kominek zajmie nam połowe salonu. Teraz jestem nim zachwycona Widzę, że to nie tylko ja twierdzę, że kominki są wielkie. Mój wygląda juz trochę lepiej, po wklejeniu kamienia i pomalowaniu myślę, że będzie dobrze. Muszę tylko przyzwyczaić sie do jego rozmiarów Na każdym etapie budowa sprawia wrażenie raz to mniejszej, a raz większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 12.07.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dziewczyny, poratujcie W którym momencie robi się kominkowe DGP? czy to przed tynkami czy po? I te rury gdzie się chowa? Po tynkach, rury od kominka przez strop idą na strych a potem wracają do pomieszczeń, które mają być ogrzewane, a kończą sie taką rurą. http://images30.fotosik.pl/21/175de08f415c9250.jpg Można też zrobić wyjścia na dole pokoi (wtedy gdy dom mniejszy i nie stosuje się turbiny). Przynajmniej ja tak to zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dziewczyny, poratujcie W którym momencie robi się kominkowe DGP? czy to przed tynkami czy po? I te rury gdzie się chowa? u nas przed potem obudowaliśmy je k-g (to co nie były na strychu) a dopiero po wszystkim będą podłączone anemostaty mayland witaj w klubie tych co pod górkę maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 tosinek możesz mi podac linka do projektu, który wkleiłas?? http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/p133__fr.jpg[/img] proszę bardzo, ale będą zwykłe, tj nie zwykłe Gerdy http://www.abtytan.pl/6.gif te niebieskie ale będą chyba dębowe, kształt w każdym razie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 czesc w piątek 13-go zobaczcie jaka mnie wczoraj niespodzianka spotkała na działeczce http://img514.imageshack.us/img514/4624/p7120037ln5.jpg a jeszcze nie mam pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 tosinek możesz mi podac linka do projektu, który wkleiłas?? http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/p133__fr.jpg[/img] proszę bardzo, nie wyswietla mi sie link domyslam sie ze projekt z biura Lipinskich a jaka nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Prawidłowy link:http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/p133__fr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts