mayland 14.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 qqrq5 na forum spotkałam sie już z niejedna dyskusja na ten temat więc... jestem ostrożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A dla mnie obojętne, ale tak mąż zdecydował; dla mnie najwazniejesze ,że nie jest w sypialni wtedy bardziej odczuwam bycie niewolnikiem telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A dla mnie obojętne, ale tak mąż zdecydował; dla mnie najwazniejesze ,że nie jest w sypialni wtedy bardziej odczuwam bycie niewolnikiem telewizora. no własnie u mnie maz zdecydował: tv w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a u nas tv w salonie li i tylko bo dzieci muszę mieć pod kontrolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.08.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 i to prawda z tymi dziecmi, przynajmniej wiemy co ogladają i czy mają lekcje już odrobione. Mój mąż założył gniazdka do komutera w ich pokojach co mnie do pasji doprowadza, bo jak tu kontrolować naukę dzieci. ja przewiduje jeden stacjonarny komputer w domu w pokoju na górze -bedzie to pokój tzw wypoczynkowo-gabinetowy do pracy własnej A propo banku to mnie czeka wypłata ostatniej transzy dalej to już bieżące oszczędności i ewentualnie zwrot vatu. jak to wszystko wykonczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 14.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 acca5Domek piękny ,no i tak blisko zamieszkania - tylko pozazdrościć . Ja podobnie jak Ty będę miała tv w salonie a komputer w pokoju na poddaszu ( taki kąt komputerowo gabinetowy) , bo niestety często pracuję w domu. Jednkże mój facecik upiera się przy telewizorze również w sypialni - ja jestem przeciwna - ale zobaczymy jak będzie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 acca5 Domek piękny ,no i tak blisko zamieszkania - tylko pozazdrościć . Ja podobnie jak Ty będę miała tv w salonie a komputer w pokoju na poddaszu ( taki kąt komputerowo gabinetowy) , bo niestety często pracuję w domu. Jednkże mój facecik upiera się przy telewizorze również w sypialni - ja jestem przeciwna - ale zobaczymy jak będzie . Pozdrawiam u mnie pokoj tv komputerowo gabinetowy bedzie na dole w salonie i sypialni mnie trzesie na mysl o tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 14.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A dla mnie obojętne, ale tak mąż zdecydował; dla mnie najwazniejesze ,że nie jest w sypialni wtedy bardziej odczuwam bycie niewolnikiem telewizora. no własnie u mnie maz zdecydował: tv w sypialni Dochodzę do wniosku że jestem uzależniona - nie wyobrażam sobie braku tv w sypialni. Nie chciałam mieć tv w salonie ale obawiam się,że gorsza połowa to przeforsuje. Acca5! A tak wogóle to fajny domek. Tylko pozazdrościć. Co to za okna i dachówka? Jakby co to jestem trochę leniwa i nie chciało mi się szukac po Tewoich wcześniejswzych postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.08.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Okna na profilu schucco z Nowej Soli, a dachówka robena- miedziana.jak wyjdzie ekpia od poddasza i regipsow to pokaże wam resztę chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a u mnie tv bęęęędzie kieeeedyś w salonie, a komp w sypialni . A poza tym nerwowa się robię i .... wywaliłam Pana Geodetę!! i zaczynam od dzisiaj URLOP! Acca5 wybacz, że powtarzam się: pięęęęęknyyyy domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 14.08.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 U mnie gniazda do internetu to w każdym możliwym pokoju, zastanawiam się czy na tarasie też jakiegoś nie zrobić Telewizyjne będą w salonie i sypialniach ale to tak tylko, żeby pod tynkiem schować, ja generalnie bez telewizora mogę żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dla mnie tv w salonie to całkiem normalna sprawa Dodatkowo może będzie drugi w lodówce w kuchni No i sypialnia (jak tu chorować bez tv? ) I jeszcze moze gdzieś... A tak serio to nie mam nic przeciwko tv mimo, że mało oglądam a moż na okapie? ostatnio taki widziałam...za 10000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 http://www.dworek.jaroslaw.pl/AGD2/siemens/okap_lc8m950.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.08.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Widzę, że trwa dyskusja na temat TV. U nas gniazdka komputerowe i TV w każdym pokoju, ale jak narazie telewizor tylko w salonie.acca5 bardzo ładnie wygląda twój dom. U mnie zaczęli ocieplenie i tynk zewnętrzny może też niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.08.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Hej Dziewczyny Ostatnio rzadko tu zaglądam Przyznam się, ze brak czasu mam ogromny Co do tv, to gniazdka zrobiliśmy z salonie i w każdej sypialni, a internetowe w sypialniach. Jednak w sypialni nie chce miec tv... Miałam tak do tej pory przez 7 lat małżenstwa i mam dość... Wszystko się dzieje przy telewizorze Ale wiem, ze w życiu różnie bywa, np choroba każdemu może się przydarzyć więc gniazdo zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 czesc ja juz po wizycie archeologa, udanej wizcie, bo w sumie nic nie znalezle jakies tam cienie w pisku swiadczace o zabudowaniach jakby znalezli ceramike w tym miejscu miałabym wstrzymana budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 15.08.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 To ja sie pochwalę domkiem: http://foto2.m.onet.pl/_m/3a17b6c6851391ac63db48d55ddec86e,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/b8960143b126669eee67f9b2b86d81e3,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/74429b1b992f189633054203799953fb,5,19,0.jpg Stan niezmieniony od pół roku, bo robimy najpierw środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.08.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Hej! A my juz mamy wszystkie sprzęty do łazienki Wannę, prysznic, kibelki, umywalki, baterie, syfony I wczoraj zamówilismy blat do łazienki, będzie w przyszły piątek. Ale się cieszę Ewik - jaki ładny ten Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Miko akurat okap w kuchni to nie jest dla mnie zaden ozdobnik Ma być jak najmniej widoczny i dobrze ciagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 U nas maż z bratem wczoraj zamontowali wszystkie parapety wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts