Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

Fajnie wygladaja kanapy ze skóry, ale ja jakoś nie pałam chęcią posiadania takiej. Często bywam w domu, gdzie są ładne, jasne skórzane kanapy. Utrzymuje się je dobrze w czystości. Łatwo się czysci nawet przy małych dzieciach. Wogóle wygladają elegancko ale.... No właśnie, jest ale. Zimą są zimne, więc siadam na kocyku :wink: Latem znów sie przyklejam :lol: To kanapy renomowanej firmy, dobra jakościowo skóra. Naprawdę nic więcej jej nie można zarzucić. Osobiście bardzo mi się podobaja takie kanapy, lecz nie wiem czy się na taką zdecyduję. Nie wyobrażam sobie popołudniowej drzemki na takiej kanapie a przecież niewiadomo czasem gdzie oczy nam się przymkną :wink: :lol: Mam swojego fawotyra z Klera. I są to kanapy w tkaninie :lol:

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sylvia1 - kiedy przeprowadzka? Wyglada jakbyś już wszystko miała :-)

jak to wszystko? dół jest absolutnie nie ruszony tzn trzeba zaszpachlowanać, zagruntować, pomalować położyć panele schody obrobić gniazdka i włączniki i można się przeprowadzać... tfu nie można bo jeszcze odbiór pod drodze trzeba wykonać...

Kobitki, to i ja się pochwalę: w końcu złożyłam papiery na PnB!!!! :D :lol: :D

Proszę trzymać kciuki. :wink: Może nie będę musiała czekać tyle co na WZ? :cry: :( :cry: Ale czy ja zdążę jeszcze w tym roku zacząć? :roll: :o :roll:

Gratulacje!

Jeśli chodzi o rozpoczęcie, to tak naprawdę prawie wszystko zależy od pogody. Jak będzie tak jak w zeszłym roku to będziesz mogła śmiało zacząć. A jak będzie leżał śnieg i będzie zimno, to będzie ciężko. Na razie zapowiadają szybką i mroźną zimę, ale zobaczymy jak to będzie.

Sylvia1 - kiedy przeprowadzka? Wyglada jakbyś już wszystko miała :-)

jak to wszystko? dół jest absolutnie nie ruszony tzn trzeba zaszpachlowanać, zagruntować, pomalować położyć panele schody obrobić gniazdka i włączniki i można się przeprowadzać... tfu nie można bo jeszcze odbiór pod drodze trzeba wykonać...

szpachlowanie to jeszcze trochę roboty, ale malowanie i panele to akurat bardzo szybkie prace. Mi się kojarzy, że łazienki to najtrudniejsze prace, więc jeśli masz łazienki, to prawie jakbyś już wszystko miała ;-) Dla porównania u nas dolną łazienkę robili chyba ze 3 tygodnie, górną robią już ze 2 i jeszcze daleeeko do końca. A 150m2 paneli z listwami położyli w 3 dni :)

A ja dzisiaj byłam na kolejnych testach z córką. I tym razem dużo nam wykazało :-? Roztocza kurzu , sierść psa, pleśń, trawy, chwasty... A już miałam wybraną taką ładna wykładzinę do jej pokoju :-? I znowu trzeba zmieniać plany :( Panele?

Musisz się więć przyzwyczaić do sterylności w pokoju córki, żadnych dywanów, pierzy, kwiatów i częste sprzątanie. W ogrodzie najlepiej iglaki.

Ja tak mam z synem :cry: Dlatego np. dom jest z silki ponieważ podobno grzyb na niej nie rośnie. Mój syn może być testerem czy ktoś ma grzyb w mieszkaniu. Momentalnie łzy, zaczerwienienie spojówek, kaszel.

A ja dzisiaj byłam na kolejnych testach z córką. I tym razem dużo nam wykazało :-? Roztocza kurzu , sierść psa, pleśń, trawy, chwasty... A już miałam wybraną taką ładna wykładzinę do jej pokoju :-? I znowu trzeba zmieniać plany :( Panele?

panele to dobry wybór

nie trzeba ich malować łatwo umyć...

na roztocza polecam alergoff u ans pomógł bardzo. co pół roku pryskam łózko kołdrę i poduszkę, wywaliłam zasłonki, i inne kurzałapki :) u nas znaczna poprawa... często takie maluchy wyrastają... nie ominą was leki w okresie pylenia..