TomKa 22.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 e.kala napisała: Dzisiaj wystawiłam mieszkanie do sprzedaży i jakos mi tak dziwnie. Ja mam to jeszcze przed sobą, ale myślałam o tym . Żal na pewno! Dużo przeżyło się w tym mieszkanku. Każdy kąt o czymś przypomina. Nie wiem jak to przeżyję, ale już wiem, że będzie ciężko! Co do sprzedaży mieszkań, myślę, że sprzedaż bez problemu w krótkim czasie. U nas mieszkania nadal schodzą jak ciepłe bułeczki mimo koszmarnych cen!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam po przerwie Betti zapytaj kiedy szwagoer zamierza kończyć. Pewnie nie odpowie. Wiec powiedz by może zwróciłkasę bo masz kogoś innego do tej roboty Kaśka ja też doświetlam łazienkę luksferami na rogu Mam ciemną a tak troche słońca wpadnie z kotłowni Z kamienaimi to nie wiem ale pewnie sie da Mieszkanie... ja chcę też swoje sprzedać. U mnie problem jest inny. Chcę sprzedać ze wszystkim. Mieszkanie nie jest złe, dobra lokalizacja. Ale szukam kogoś kto kupi ze wszystkim jak jest. Zostawiam meble, agd, oświetlenie, karnisze itd... No i muszę poszuać komu sie spodoba właśnie takie:-? Ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.09.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 dziewczyny a nie wiecie czy czasem nie ma czegoś takiego jak luksfery do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Miko pewnie jest jakieś rozwiązanie górnego naświetlenia. Są np, świetliki. Można też wmontować taflę hartowanego szkła O luksferach nie słyszałam. Ale pewnie w suficie też mogłyby być Zależy tylko od grubości stropu i przeznaczenia pomieszczenia lub też techniki montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.09.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 mayland powiedz czy słyszałaś coś o firmie Roma u was? chodzi mi o kominki? kontaktowaliśmy się z nimi i ktoś nam mówił, że są ok... wiesz coś o nich ? a może masz kogoś innego godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 24.09.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a ja chciałam Wam pokazać moje drzwi wewnętrzne - zdjęcia są z okresu montowania, ale mniej więcej widać jak to wygląda: http://img525.imageshack.us/img525/2982/img0991gw9.jpg http://img244.imageshack.us/img244/5477/img0998ww8.jpg http://img297.imageshack.us/img297/7620/img0982gs0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 24.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Beti - współczuję sytuacji ze szwagrem, zwłaszcza jeśli jest taki pamiętliwy... Niestety na budowie wciąż są takie sytuacje, że inwestor jest z czegoś niezadowolony i musi coś powiedzieć 'majstrowi' - a jak jest sytuacja, że nie można nic powiedzieć, bo się majster obrazi, a na dodatek majster jest z rodziny, to sytuacja jest dosyć nieciekawa. Pewnie lepiej, żeby to Twój mąż ewentualnie załatwił tą sprawę, żeby potem nie miał pretensji, że przez Ciebie brat jest na Was poobrażany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Miko o Romie słyszałam. Firma jest na rynku od wielu lat i chyba dosć dobrze prosperują. Niestety nei znam nikogo kot by korzystał z ich usług. Mamy też tu na miejscu lokalnego producenta konimków, które są podobno b. dobrej jakości. Sama się przymierzam do zakupu ich kominka. Dużo taniej niż np. Tarnava.Np taki: http://www.kominki.radom.pl/?akcja=produkty&idm=1&idpr=7 Trudno kupić kominek 20kW w takiej cenie.Mam umówioną firmę do kominka na listopad. Maja mi robić troche wykończeniówki. Nie maja czasu na więcej. A szkoda, bo to bardzo dobry wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 25.09.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 uratuję nas przed kolejnym spadkiem na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 izi pytanko jakiej firmy są te drzwi i który model? śliczne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Izi, bardzo ładne drzwi Jaki to kolor? My czekamy na swoje. Zamówilismy też drewniane listwy do wykończenia łuków. Zaczynam się stresować, bo chcemy się przeprowadzić w ciągu miesiąca Mam jeszcze do was pytanko - czym mozna zasłonić dwie wnęki pod blatem w łazience? W jednej stoi pralka, a w drugiej postawię kosz na pranie, proszki i srodki czystości. Zastanawiam się, co będzie dobrze wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Izi, Mam jeszcze do was pytanko - czym mozna zasłonić dwie wnęki pod blatem w łazience? W jednej stoi pralka, a w drugiej postawię kosz na pranie, proszki i srodki czystości. Zastanawiam się, co będzie dobrze wyglądało Na dzień dobry to mam trzy pomysły: minimalistyczny: zasłonka średni: wstawić drzwiczki gotowe, takie co to w Castoramie sprzedają fajny: przesuwana tafla mlecznego szkła, a najlepiej to pokarz tą wnękę będzie prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 25.09.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 jeśli chodzi o drzwi, to robił je stolarz kolor - w założeniu miał być calvados - wyszły moim zdaniem bardziej pomarańczowe a jeśil chodzi o zasłanianie wnęk, to my zastosowaliśmy drzwiczki żaluzjowe o których pisze Tosinek - dostępne w każdym markecie budowlanym. Stolarz pobejcował na kolor drzwi i razem ładnie to wygląda. Z tym, że my robiąc wnęki dobraliśmy ich wymiar tak, żeby pasował do wymiaru dostępnych drzwiczek. Nie wiem jak to jest, jeśli żaden gotowy wymiar nie pasuje - czy można te drzwiczki łatwo przyciąć itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Izi, bardzo ładne drzwi Jaki to kolor? My czekamy na swoje. Zamówilismy też drewniane listwy do wykończenia łuków. Zaczynam się stresować, bo chcemy się przeprowadzić w ciągu miesiąca Mam jeszcze do was pytanko - czym mozna zasłonić dwie wnęki pod blatem w łazience? W jednej stoi pralka, a w drugiej postawię kosz na pranie, proszki i srodki czystości. Zastanawiam się, co będzie dobrze wyglądało pp ja gdzieś widziałm w necie we wnęce pralkę zasłoniętą mleczną szybą...zaraz poszukam to ci wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 nie mogę tego znaleźć. To była mleczna szyba , fajnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Hmmm... Zaintrygowała mnie ta mleczna szyba Gdyby któraś z Was znalazła zdjecie z ową szybą, to poproszę o namiary Wnęki wyglądają tak: http://images25.fotosik.pl/82/c56bf806179dc9f6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zamocowana na srebnych matowych zawiasach. Super by było,gdyby szklarz i znalazł taką w odcieniu malachitu tj zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 26.09.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 PP - jeśli zdecydujesz się na szyby, to chyba muszą być jakieś hartowane czy cos w tym stylu. Bo będziesz je miała w takim miejscu, w którym o kopnięcie, nawet przypadkowe, bardzo łatwo. A jak za rok czy dwa Twoja dzidzia zacznie pokazywać rogi, to lepiej żeby nie było w domu takich miejsc, gdzie jednym kopniakiem można zrobić wielkie zamieszanie (a w gorszym przypadku jakąś krzywdę...). Moja córcia ma teraz 2 latka i napady histerii mam na bieżąco, więc na wszelki wypadek pomyśl o tym teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 premium a może takie drzwiczki żaluzjowe? na pewno bezpieczniejsze niż szyby przy małym dziecku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A ja zrobiłabym drzwiczki u stolarza z matowego, hartowanego szkła w niewielkiej aluminiowej ramce. Szkło hartowane jest bezpieczne, nie tak łatwo jes stłuc. Ramka aluminiowa wokół zabezpieczy rogi przed ewentualnym wykruszeniem. Może będzie "ciężej" wygladać niż niż tafle samego szkła ale będzie jak szafka pod umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts