Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witajcie kobitki!!

a ja narazie wylaczona z budowy!zaczelam prace i to nowa po 1,6 rocznej przerwie i jest jej tak duzo ze nie mam czasu pomyslec jak tessknie za moim synkiem!a o budowie prawie wcale nie mysle!!ale czas zaczac!jak ja bym chciala planowac wnetrze ..jezdzic na budowa i umyc tam rece ,oraz powlaczac sobie swiatla....

no jeszcze troche :)

pp...gdzie Ty chcesz ta mleczna szybe wstawic w lazience,kurcze bo chyba nie doczytalam;ale bardzo mi sie one podobaja!a lazieneczka sliczna..zielona ..moj kolorek :)

premium

u moich znajomych takie wnęki są zasłonięte drewnianymi żaluzjami. pomysł oryginalny i bardzo pasujący do tamtego wnętrza (kafle w takie bambusowe prążki). u Ciebie chyba niekoniecznie ale może ktoś kiedyś skorzysta. :roll:

A znacie może jakieś namiary na świetliki takie wypuszczane od dachu. Kiedyś coś takiego widziałam i mamy to założone w projekcie, ale nie mam bladego pojęcia gdzie tego szukać (fakt - jeszcze nie zaczęłam :oops:)

Cofam nas na pierwsza stronę :roll:

jak ty sie czujesz Beti :roll: jakieś zdjęcie byś zapodała :roll:

Dzieki, ok :D

Tylko brzuch mam jakby to był 7my m-c :o

:lol: :lol: :lol: z drugim szybciej widać brzuch bo mięśnie już się przyzwyczaiły do rozciągania :lol: :lol: :lol:

pokaż jak wyglądasz :p :p :p

hihihi :lol: dobre z tymi mięśniami :lol:

W wolnej chwili coś tu wrzucę :wink:

Cofam nas na pierwsza stronę :roll:

jak ty sie czujesz Beti :roll: jakieś zdjęcie byś zapodała :roll:

Dzieki, ok :D

Tylko brzuch mam jakby to był 7my m-c :o

:lol: :lol: :lol: z drugim szybciej widać brzuch bo mięśnie już się przyzwyczaiły do rozciągania :lol: :lol: :lol:

pokaż jak wyglądasz :p :p :p

hihihi :lol: dobre z tymi mięśniami :lol:

W wolnej chwili coś tu wrzucę :wink:

moje.... :oops: to sie wszerz rozciągnęły :oops: :( :roll: :evil: :lol: :lol: