aniawmuratorze 17.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cześć Dziewczyny! Super pomysł taki klub! Ucieszyłam się, bo jednask faceci trochę inaczej patrzą na wiele rzeczy. Widzę jednak, że Wy wszystkie kończycie już budowę - a ja dopiero zaczynam! Może założę podobny klub, ale dla takich świeżynek, jak ja? Pozwolicie? WITAJ W KLUBIE ! A ja nawet nie zaczęłam maż ciągle w rozjazdach wiec nad projektami ciężko usiąść i wybrać ostateczną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 17.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 W takim razie dziękuję Wam bardzo! Z przyjemnością dołączam do Was! Jestem na etapie adaptacji projektu, nad którym siedzi nasz architekt (i już tyle decyzji trzeba podjąć!). Zamawiamy ekipę budowlaną - czekamy na wycenę, zobaczymy, ile zaśpiewa. Działkę mamy już od dawna, warunki przyłączenia mediów i ekspertyzę geologiczną też. Budowę zamierzamy zacząć na wiosnę. Mój mąż głównie w pracy, a ja chwilowo siedzę z anginą w domu i nadrabiam zaległości na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Izi, udało Ci sie z tą szafą? Czy jednak nie? Czy to chodzi o szafy do zabudowy?? Takie są z nimi problemy? Nie, to raczej nie tego rodzaju problem Aha Sahara witamy i zapraszamy Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Tym postem wracamy na 1szą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 19.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No dobrze! Zaczęłam to mam! Zapraszam szystkie Kobiety, które chcą albo muszą "BUDOWAĆ". Jak napisała Agutek: "Ech... moj maz tez sie jakos malo interesuje, ale mam nadzieje, ze to sie zmieni. Poki co, to ja czytam i probuje sie czegos naumiec" I trzymam kciuki za nas i nasze dzieci, które spędzą wiele miłych chwil na budowie i w hurtowniach... przeczytałam początek tego wątku i już wiem, że to kącik dla mnie jak tylko znajdę "chwilkę" to przejrze te 100 stron dzisiaj chciałam tylko Was poinformować, że dołaczam do grupy budujacych kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jutis, witaj Na jakim etapie jestes? I gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 19.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jestem na etapie podziału działki:( mam piękny plan, żeby zacząć wczesną wiosna, mały domek, lmp 59, na poczatek tylko parter, Osielsko koło Bydgoszczy:) i raczej bede musiała zrobić to sama :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 19.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witaj jutis - no to będziemy sąsiadkami! Ja też zaczynam na wiosnę i też - póki co przynajmniej - wykazuję znacznie większą aktywność w tej sprawie niż mój mąż (na jego usprawiedliwienie podam, że pracuje baaaaardzo dużo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Bedzie dobrze dziewczyny, dacie rade A że w grupie raźniej to budowa staje się czystą przyjemnością (noo.. prawie ) Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 19.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 to może któras z Was bedzie już potrafiła podnieśc mnie na duchu: ile może mi zająć budowa tego małego domku..? sprawa wygalad tak, że obecnie wynajmuję mieszkanie i od wrzesnia zostanę bez dachu nad głową czy ktoś jest w stanie ocenić ile czasu bedę się tułać po kątach przed przeprowadzką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam rozpoczynajace budowę. Ja nie moge sie doczekac kiedy w końcu odpocznę od tego budowania. Jakoś ta nasza wykończeniówka trwa i trwa i jeszcze sporo do zrobienia a kasy mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 19.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ha! No ja też chciałabym wiedzieć, ile całe to nasze budowanie będzie trwało... Nasza (no już prawie nasza - jeszcze nie podpisaliśmy umowy) zapowiada, że stan surowy otwarty zajmie im 2-3 miesiące, a do Gwiazdki wybudowaliby cały dom. Ja tam aż tak optymistycznego wariantu nie przewiduję, no ale zawsze brzmi to nieźle. Nie patrzyłam jeszcze na Twój projekt, ale jeżeli domek jest faktycznie mały i sprawnie wszystko zorganizujesz, to może faktycznie masz szansę wprowadzić się do Gwiazdki (z założeniem, że wprowadzasz się na "plac budowy" a nie wykończone wnętrza...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja wprowadzam sie na Gwiazdkę do wykończonego wnętrza i własnie je wykańczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 19.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 a kiedy zaczynałaś? na wiosnę dopiero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 a kiedy zaczynałaś? na wiosnę dopiero? Zaczynałam 10 lipca 2006 i od razu mielismy w planie, ze dom musi jedną zimę przestac i koniec miał byc latem ale niestety jeszcze jest co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 19.10.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witaj jutis - no to będziemy sąsiadkami! Ja też zaczynam na wiosnę i też - póki co przynajmniej - wykazuję znacznie większą aktywność w tej sprawie niż mój mąż (na jego usprawiedliwienie podam, że pracuje baaaaardzo dużo). saraha właśnie wypatrzyłam na Cię na forum kuj-pom ;)fajnie, razem bedzie raźniej Ty też Osielsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 a kiedy zaczynałaś? na wiosnę dopiero? Zaczynałam 10 lipca 2006 i od razu mielismy w planie, ze dom musi jedną zimę przestac i koniec miał byc latem ale niestety jeszcze jest co robic. Zupełnie tak, jak u mnie Wykańczamy powoli dom, ale te najdrobniejsze rzeczy zajmują niestety najwięcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 20.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 U mnie do wykańczania jeszcze duuużo - w środku właśnie się tynkuję i pewnie na ten rok to będzie koniec. Dziś za to cieszę się widokiem układanej dachówki i ocieplanych i tynkowanych kominów. Na razie całość wygląda tak: http://images33.fotosik.pl/8/70707a902db163df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Penny ślicznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 21.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Penny ślicznie to wygląda Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts